Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 3 χρήστες
stsoulos, manoslykos, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 831113 φορές)

Αποσυνδεδεμένος riki

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: salonika
  • Φύλο: Άντρας
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΒΟΉΘΕΙΑ

γεια σας θέλω να σας ρωτήσω θέλω να πάω ένα τριήμερο ταξίδι σε κάτι σαν camping. να αγοράσω δυο παραπάνω μπαταρίες για να έχω μια για κάθε ημερα η έναν φορτιστεί αυτοκινητου ? επίσης αν το φορτίζω με το αμάξι να μην είναι αναμμένο λέτε να χαλάσει η μπαταρία του αυτοκινητου και μετά να χρειάζεται αλλαγή ? ενός αν την αποφορτίσω πλήρως όταν πχ είναι το αμάξι σε ακινησία και το βάλω εγώ να φορτίζει το ηλεκτρονικό μου....

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
χαμενες δεν πανε  ...αλλα και η μπαταρια τ αμαξιου αντεχει (αρκει να μην ειναι στα τελευταια της ) :)

Αποσυνδεδεμένος YoMumMeat

• https://www.youtube.com/watch?v=pIlZhjVYYOQ&feature=youtu.be
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • EGK0O042O0O0
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΒΟΉΘΕΙΑ

γεια σας θέλω να σας ρωτήσω θέλω να πάω ένα τριήμερο ταξίδι σε κάτι σαν camping. να αγοράσω δυο παραπάνω μπαταρίες για να έχω μια για κάθε ημερα η έναν φορτιστεί αυτοκινητου ? επίσης αν το φορτίζω με το αμάξι να μην είναι αναμμένο λέτε να χαλάσει η μπαταρία του αυτοκινητου και μετά να χρειάζεται αλλαγή ? ενός αν την αποφορτίσω πλήρως όταν πχ είναι το αμάξι σε ακινησία και το βάλω εγώ να φορτίζει το ηλεκτρονικό μου....

Παρε και μπαταριες και φορτιστη για να'χεις την κεφάλα σου ήσυχη

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
επίσης θα βοηθουσε να είχες μια φορτιστη "αποθηκη μπαταρίας" . Στα ξένα καταστήματα το λενε power bank ή portable battery pack. επειδη το βιαζεσαι θα σου προτεινα να παρεις μια 2η μπαταρια σιγουρα κ εναν φορτιστη αυτοκινητου. Η μπαταρια του αυτοκινήτου σου δε θα χαλασεις για τοσα λίγα mah. εγω πολλες φορες εχω φορτίσει κινητο στο αυτοκίνητο

Αποσυνδεδεμένος riki

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: salonika
σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας!!!! σας αγαπάω!!!

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
Και εμείς σε αγαπάμε και καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου σαν καινούργιος στο φόρουμ. Καπως έτσι ήμουνα και εγώ όταν ξεκίνησα πριν σχεδόν 3 χρόνια με τόσες απορίες για το ΗΤ. Οργανώσου λοιπόν με μπαταρίες και φορτιστές όσο καλύτερα γίνεται. Οπωσδήποτε έναν φορτιστή για το αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο. Είναι νόμος... πως αν ξεμείνεις (στην αρχή τουλάχιστον) από υγρα, άτμο ή μπαταρία θα πας στο περίπτερο...

Αποσυνδεδεμένος parnonas

• Νέο μέλος
  • Τόπος: serres
μην  περνεις  τιποτα   απλα  κοψε  το  τσιγαρο
   αλλα  αν  επειμενεις  για  ηλεκτρονικο  περνα  απο     nobacco     μεραρχιας

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Ποιας μεραρχίας ?

• e-medium ατμιστής
  • **
μαλλον εννοεί των Σερρών...έχει ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά τσιγάρα και κολόνιες. ονομάζεται LA CREME ομως.οχι nobacco. απλα πουλαει  προιοντα αυτής της μαρκας.
όπως και να χει, το τοπικ λέγεται: "Αποφάσισα να το κόψω, τι ηλεκτρονικό τσιγάρο  να αγοράσω ; ". οπότε μάλλον θέλει να αγοράσει ηλεκτρονικό ο φίλος μας που ρώτησε πιο πάνω

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες διάβασα όλο το νήμα και σήμερα έκανα και την πρώτη μου παραγγελία. Βλέποντας για μια καλή μπαταρία, τιμή σχεδόν 30 ευρώ, διαλεξα mod, 2 μπαταρίες και διπλό φορτιστή πρίζας. +ατμοποιητη+1 κεφαλή, 62,.. ευρώ. Υγρά από άλλο eshop, liqua 2x10 ml με νικοτίνη 6 και 12 mg ~ 10 ευρώ. Τη Δευτέρα θα τα έχω. Είμαι εδώ γιατί μάλλον χρειάζομαι και ψυχολογική στήριξη, πέρα από θέληση. Καλώς σας βρήκα

• e-medium ατμιστής
  • **
πες μας κ ποια προιοντα ακριβως αγόρασες, να ειναι σαν μια προταση για καποιον που ξεκιναει τωρα . Καλως ήρθες  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Λοιπόν...
Αρχικά σκεφτόμουν για μπαταρία Vision Spinner II.
Ψάχνοντας, βρήκα
18650 MOD VV Silver + Μπαταρία 18650 2400mah 20,99
Protank 2 Glassomizer Economy Version + Κεφαλή Kanger 9,90
Protank-Evod Ανταλλακτικές κεφαλές 1,80
Διπλός Φορτιστής 18650 8,99
Μπαταρία OEM 18650 2200 mah Protected 6,99
τιμές χωρίς ΦΠΑ
62,86 κομπλέ με παράδοση
Θα μπορούσα να ψάχνω για μέρες, κατέληξα σε μερικές ώρες και δεν θα το χαρακτήριζα πρόταση. Προτάσεις ας κάνουν οι έμπειροι. Εγώ είμαι "στραβάδι"
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 19, 2014, 09:08 από Doubt »

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης3

• e-non ατμιστής
  • *
Τι γνωμη εχετε για kanger t2 με kangertech evod?ειμαι καινουριος και ειναι το πρωτο μου Η.Τ..Συγνωμη αν δεν τα γραφω καλα!

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
αποφασισες να κοψεις το τσιγαρο ?  :)

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ραφήνα
Aν sta χαρισαν  εχει καλως.
Για αγορά ειναι καπως παλια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259380 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719742 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374642 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390004 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263513 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681549 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888755 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.