Μετά από κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες χωρίς κανονικό τσιγάρο και πάντα παρέα με το ego-t με ατμο τύπου B - LR λέω να πάω ένα βήμα παραπέρα μιας και όπως δείχνουν τα πράγματα μου ταιριάζει σαν συνήθεια και σαν αντικατάσταση του κτ το οποίο δε μου έλειψε καθόλου αυτό το διάστημα.
Το ζήτημα μου είναι το εξής, δουλεύω κάμποσες ώρες την ημέρα και γενικά μ' αρέσει να είμαι ανεξάρτητος, όσο γίνετε, από φορτίσεις ακριβές μπαταρίες κλπ κλπ.
Μια λύση βλέπω είναι να πάρω ένα pass through και να ατμίζω καρφωμένος στην πρίζα αλλά δεν είναι του τύπου μου, στο σπίτι ίσως ναι, αλλά στη δουλειά όχι.
Σκεφτόμουν να πάω σε κάτι με πιο κοινές μπαταρίες χωρίς να με νοιάζει τόσο το μέγεθος ή η εμφάνιση, αυτά που με ενδιαφέρουν πρωτίστως είναι η απόδοση, η αντοχή και η αυτονομία/οικονομία.
Από την γεύση και την αίσθηση του ego-t με LR ατμο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά κάτι με δυνατότερη απόδοση ή περισσότερα ντουμάνια και χτύπημα δε θα με χάλαγε καθόλου, έχω διαβάσει για GG, iaty, spark-plugs κλπ κλπ και έχω χαθεί σε νούμερα, μεγέθη τύπους ατμοποιητών κλπ και γενικά δεν βρήκα άκρη μέχρι στιγμής.
Για να μη σας κουράζω άλλο, που το έκανα ήδη δηλαδή, θέλω τα παρακάτω από ένα ητ:
1. Αντοχή. Να μη σκέφτομαι ότι μπορεί να χαλάσει κάτι στην επόμενη ρουφηξιά και στην καλύτερη να πρέπει να πετάξω ένα 10ευρο ή να πρέπει να μείνω άκαπνος γιατί δεν μπορώ να κουβαλάω ολόκληρη συλλογή μαζί μου.
2. Αυτονομία χωρίς να πρέπει να αγοράζω 2-3 πανάκριβες μπαταρίες που θα χαλάσουν σε 2-3 μήνες.
3. Δυνατή γεύση με καλό χτύπημα και κάμποσο καπνό, στα μέτρα του δυνατού αναλόγως υγρού κλπ, και σε σχέση με τον LR του ego-t που χρησιμοποιώ τώρα.
Όπως έγραψα και παραπάνω η εμφάνιση και το μέγεθος καθώς και το κόστος δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα αρκεί να χωράει στο RS μου χωρίς μπαγκαζιέρα και να μη μου κόβει καμιά 20χλμ τελική

Επίσης γενικά με τα τεχνικά θέματα τα πάω πάρα πολύ καλά οπότε οτιδήποτε χρειάζεται σε συντήρηση ή επισκευές, αν παίρνει, δεν έχουμε πρόβλημα.
Και κάτι τελευταίο, το dripping (αν το λέω σωστά) δεν είναι για μένα, τουλάχιστον όχι στη δουλειά.
Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη και με το παραπάνω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.