Χαιρετώ το forum.
Είμαι χρήστης κ.τ. εδώ και 12 χρόνια και μάλλον ήρθε η ώρα να το κόψω. Για τον λόγο αυτό σκέπτομαι να αγοράσω ένα η.τ.
Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει ένα μεγάλο μέρος του forum καθώς και έχω δει και πολλά reviews με ηλεκτρονικά τσιγάρα στο youtube.
Η μπαταριοθήκη στην οποία κατέληξα είναι η provari mini. Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Joyetech eVic.
Προχωρώ τώρα στις ερωτήσεις όσον αφορά τη συσκευή:
Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή για το provari ο οποίος να πληροί τα ακόλουθα :
Να έχει γυάλινο tank
- Να είναι σχετικά εύκολος από άποψης συντήρησης / σεταρίσματος.
- Να χωρά 3-4 ml υγρού
- Η εξωτερική του διάμετρος να είναι κατά προτίμηση ίση με αυτή του provari mini και σε καμία περίπτωση μεγαλύτερη ή πολύ μικρότερη. Το μήκος όσο το δυνατόν πιο μικρό για τον συγκεκριμένο όγκο υγρού.
- Γεύση – ντουμάνι – χτύπημα – τζούρα, κοντά στο κ.τ. (Αν απαιτείται συγκεκριμένο σύρμα κλπ για να επιτευχθούν παρακαλώ αναφέρετε)
Την απουσία διαρροών , δεν την βάζω καν μέσα στα κριτήρια καθώς την θεωρώ αυτονόητη
Θα παρακαλούσα επίσης να μου αναφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερους ατμοποιητές έχετε δοκιμάσει και γνωρίζετε με τα χαρακτηριστικά αυτά ώστε αν μπορέσω να δοκιμάσω κάποιους από αυτούς στην πράξη πριν αγοράσω ή έστω να κάνω μια δεύτερη πιο ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο για αυτούς. Επίσης ότι άλλες extra δυνατότητες έχει π.χ dripping είναι ευπρόσδεκτες αλλά όχι αναγκαίες.
Στο
http://www.provape.com υπάρχει μία έκδοση του provari mini η starter kit with tank. Σαν tank χρησιμοποιεί το Protank – II. Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό καλύπτει τις ανάγκες μου και αν ο φορτιστής που δίνει μαζί δουλεύει στα 220V ή στα 110.
- Τέλος θα ήθελα να μου επισημάνετε αν ξεχνάω κάτι για να μπορέσω να λειτουργήσω την συσκευή πέρα από τα:
Μπαταριοθήκη
- Μπαταρία/ες
- Φορτιστή
- Ατμοποιητή με το δοχείο του
- Υγρά
Όσον αφορά το υγρό θα ήθελα να μου προτείνετε ένα έτοιμο για αρχή με γεύση καπνού και επίπεδα νικοτίνης αντίστοιχα ενός κ.τ. ας πούμε Marlboro που καπνίζω τώρα. Με τις μίξεις αρώματα κλπ θα ασχοληθώ αργότερα
Ευχαριστώ