Χρηστο μου,βρησκομαι καθε μερα με τετοιους ατμιστες,φιλους και μη και αυτο που τους λεω ειναι οτι για αρχη καλος ειναι ο ταδε ατμ/της,αλλα δοκιμασε και αυτο το mod.
Eχω παρει σε φιλο mod και επι/μο και αυτον και τους αλλους με τα ''απλα'' τους εχω σχεδον καθε μερα στα ποδια μου. Βεβαια τα Τρικαλα ειναι μικρα και ειναι ευκολη μια συναντηση στο πεταχτο,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι κακο να δοκιμασει και mod και VV και επι/μο και δεν νομιζω οτι καποιος θα πει σε εναν απειρο να παρει mod και επι/μο χωρις να σκεφτει οτι για εναν απειρο ειναι δυσκολο να τα κουμανταρει.Εκτος αν ειναι διατεθημενος να τον βοηθησει μεχρι να τα μαθει καλα.
Παντος απο τα καινουρια μηχανακια,evod,protank,vape only και τους CE4,εγω εχω πολυ καλη εικονα και δεν βλεπω την αναγκη καποιος να πει για mod με τη μια σε καποιον που τωρα αρχιζει.Αλλο το να δοκιμασει και αλλο το να παρει.Απλα το να εχει και μια εικονα τι ειναι τα mod's,δεν το βλεπω και κακο.
Δεν τα λεω αυτα σε 'σενα μονο....γενικα τα λεω.
Το να ξερεις τι ειναι μετα απο αυτο που εχεις,καπως σε κραταει απο τον αποκλεισμο του η.τ. σε μια κακοτοπια και την αναζητηση του κ.τ. Ετσι τουλαχιστον το εχω ζησει εγω και το εχω δει σε φιλους,που τους βλεπω καθε μερα στη δουλεια.
Μηπως ειμαστε λιγο off topic?