Γιατι βρε Χρηστο,στις συναντησεις δεν εχεις δει ego,ce4,ce4+,ce4+V2/V3,vivi nova,apolloe,elips,ego-c κλπ. κλπ.
Δλδ δεν εχουμε και απλα η.τ.,εχουμε μονο mod ολοι μας; Δλδ πλεον εχουμε απαρνηθει ολα τα Κινεζικα και ατμιζουμε μονο mod;
Εστω και ενα δυο πραγματακια να δει ενας καινουριος,θα ειναι καλυτερα απο το καθολου.
Συγνωμη κιολας,δεν κανω επιθεση,απλα λεω οτι δεν μπορει....ολοι μας κατι θα εχουμε. Αν οχι ολοι,καποιος θα εχει κατι και το θεμα δεν ειναι τι εχει ο καθενας. Εγω ειπα οτι θα δει,θα πιασει με τα χερια του καποιο η.τ.,θα ρωτησει,θα του πουνε καποια πραγματα,θα νοιωσει τον παλμο του θεματος η.τ. απο κοντα.Αυτο εχει σημασια.Τωρα πλεον,εγω,εσυ,ο οπιοσδηποτε,μπορει να βρει μεγαλες διαφορες αναμεσα σε εναν evod και εναν ce4+v3,τετοιες που να μπορει να πει μην παρεις τον evod,παρε τον ce4,γιατι ο evod ειναι
κακος σε αυτο και σε εκεινο το σημειο.....;;; ΟΧΙ
Ολοι μας θα τονησουμε τα καλα στοιχεια των ατμοποιητων,γιατι τα μελανα ειναι τοσο λιγα και μικρα πλεον που δεν αξιζει ουτε να τα αναφερεις. Εχουν γινει πολυ καλα τα ''απλα'' η.τ. πλεον και ειναι το ιδιο αποτελεσματικα και καλα,σχεδον ολα.
Το θεμα ειναι να ερθει απο κοντα σε επαφη για να μπορεσει να θεσει καποια στανταρτς ωστε να ξεκηνησει με κατι που θα του αρεσει και θα τον ικανοποιει.
Ολα αυτα βεβαια ειναι γνωμη μου.Ο καθενας εχει τα δικα του θελω και πρεπει.
Συγνωμη για την παρλα