Το ξέρω ότι το η.τ. διαφέρει πολύ. Εχω δοκιμάσει στα πρόχειρα ενός φίλου λίγο πιο παλιά και με άφησε παγερά αδιάφορη. Σα να εισέπνεα ατμό νερού πάνω από μπρίκι που βράζει. Διαβάζοντάς σας, πείστηκα ότι θέλει αρκετό ψάξιμο προτου διαμορφώσει κανείς γνώμη.
Είναι αυτό που λέει το Ντινάκι παραπάνω με τη τελευταία φράση της. Κι εδώ μέσα θα βρεις αστείρευτη βοήθεια!! Πράγματι δεν είναι εύκολη υπόθεση το η.τ. Είναι ένας νέος κόσμος (παρότι αποτελεί συνέχεια του κ.τ.) και θέλει συνεχές ψάξιμο. Ένας λόγος είναι και το γεγονός ότι βελτιώνεται συνεχώς και μέχρι να τελειοποιηθεί απ' όλες τις απόψεις, πιθανόν θα συναντάς προβληματάκια στο άτμισμα. Πίστεψέ με όμως, τα περισσότερα είναι προσπελάσιμα

Με τη στήριξη που θα βρεις στο παρόν φόρουμ και τις συμβουλές των συνατμιστών θα βρεις λύση και απάντηση σε κάθε απορία σου. Το η.τ. είναι σαφώς πιο πολύπλοκο απ' το κανονικό το οποίο θέλει μόνο έναν αναπτήρα. Εδώ έχεις να κάνεις με εξαρτήματα, αναλώσιμα και προϊόντα διαρκείας, όχι μιας χρήσης όπως το κ.τ. (κατά μία έννοια... είμαστε ήδη στο μέλλον). Η απόλαυση που θα βρεις στο άτμισμα, θα σε ανταμοίψει πολλαπλά και θα δεις ότι με τί-πο-τα δεν θα θες να ξαναγυρίσεις στο ξεπερασμένο τσιγάρο. Θα το θεωρήσεις απαρχαιομένο σε σχέση με αυτά που θα σου προσφέρει το άτμισμα.
Όσον αφορά στην επιλογή σου, οι προλαλήσαντες με τις προτάσεις τους πιστεύω ότι σε κάλυψαν. Θεωρώ κι εγώ τη λύση
ατμο CE4 τη καλύτερη για αρχή και 2-3
μπαταρίες 510 (των κλασικών eGo) ό,τι καλύτερο, θα έλεγα μάλιστα 1000άρες. Επίσης
2 φορτιστές αν κινείσαι σε 2 χώρους (όπως εγώ σπίτι-γραφείο) κι ένα
passthrough είναι απαραίτητο αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά στο pc, συν έναν
φορτιστή αυτοκινήτου και είσαι καλυμμένη για κάθε απρόβλεπτο
Με τα υγρά είναι ένα κεφάλαιο εντελώς προσωπικό (περί ορέξεως που λένε...) που πρέπει να ανακαλύψεις μόνη σου. Όπως και στη μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζες, είναι θέμα αυστηρά υποκειμενικό τί αρέσει στον καθένα (εδώ μέσα θα διαβάσεις άπειρες διχογνωμίες). Για αρχή τουλάχιστον θα σου έλεγα να εμπιστευτείς-δοκιμάσεις από γνωστές εταιρίες, είναι η πεπατημένη και συνήθως έχει επιτυχία (για να μην απογοηευτείς και τα παρατήσεις). Αργότερα και σιγά σιγά που θα την ψάχνεις όλο και περισσότερο, θα ανακαλύψεις τα δικά σου "μονοπάτια" στο κόσμο της γεύσης (πχ DIY).
Καλή αρχή και μπόλικη τύχη. Το παν είναι να το'χεις πάρει απόφαση.
Η εναλλακτική, ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, τώρα πια υπάρχει. Οπότε δικαιολογίες του τύπου "μα δεν υπάρχει κάτι άλλο" (υποκατάστατο δηλ) δεν υπάρχει πλέον!!!