Επειδή πολλά βλέπουν τα μάτια μου παραπάνω και τα θεωρώ λίγο δύσκολα και ακαταλαβίστικα για έναν νέο ατμιστή που θα μπεί στο
φόρουμ αποφάσισα να δώσω τη δική μου απλή συνταγή

προς έναν νέο ατμιστή.
1) Δύο μπαταρίες ego μία 650 mah και μία 900 ή 1000 mah (20 έως 35 ευρώ ανάλογα αν είναι noname ή επώνυμες)
2)Έναν ατμοποιητή egoΤ μαζί με δύο πλαστικά τανκάκια. (6 έως 11 ευρώ το ίδιο ως άνω (προτείνω επώνυμο)
3)Δύο (2) ατμοποιητές CE4 (10 έως 15 ευρώ)
4)Ένας (1) φορτιστής (5 έως 8 ευρώ)
5)Δύο μπουκαλάκια ατμιστικό υγρό ένα 12 και ένα 18 mg ίδιας γεύσης (15 έως 20 ευρώ)
Αρα συνολικό ποσό που πρέπει να διατεθεί γύρω στα 80 ευρώ.
Με τα παραπάνω μπορεί κάποιος άνετα να αρχίσει το άτμισμα και από κει και πέρα βλέπει.
Υ.Γ. Πρότεινα δύο μπουκαλάκια ίδιας γεύσης ατμιστικό υγρό 12 και 18mg διότι γνώμη μου είναι να αρχίσει με το 12mg και αν δει ότι η νικοτίνη δεν τον καλύπτει μπορεί να κάνει μίξη και να ανεβάζει σιγά-σιγά τη νικοτίνη μέχρι εκεί που θα βρει αυτό που του υταιριάζει.
Επίσης θάθελα να τονίσω ότι την πρώτη αγορά σας κάντε την από κατάστημα κατά προτίμηση της περιοχής σας (άσχετα αν πληρώσετε 10
ή 20 ευρώ παραπάνω) στο οποίο πρώτα να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος γνώστης του αντικειμένου ο οποίος θα μπορείσει
να σας λύσει κάποια απορία σας.
Γιατί εντάξει καλό το φόρουμ αλλά παλιά εμείς λέγαμε καλή η θεωρητική εξάσκηση αλλά χωρίς πρακτική δεν γίνεται τίποτε.
Αυτά από μένα και όποιος τα θεωρήσει σωστά μπορεί να τα ακολουθήσει.
Και κάτι άλλο διάβασε και το πρώτο μήνυμα στην πρώτη σελίδα αυτού του πόστ.