1.Το ego ειναι μια καλη επιλογη και ο συνδιασμος που εχω επιλεξει εινα καλος για ενα αρχαριο?
2.Η μπαταρια θα αντεχει τουλαχιστον 9 ωρες μεχρι να γυρισω σπιτι?το ατομαιζερ θα αντεχει για 8-9 τσιγαρα (οκ παντα θα εχω και μπακαπ μαζι μου εννοειται)?
3.σχετικα με τα υγρα και τις γευσεις...ποια η διαφορα του vg με του pg ακριβως και πιο ειναι πιο αβλαβες?ποιο πρεπει να προτιμησω?συνδιαζεται καλα αυτο που ειναι καλυτερο με ενα ατομαιζερ 901 ή τελικα θα πρεπει να επιλεξω τον 510?που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες ωστε να το παρασκευαζω μονος μου?ποιο υγρο μου προτεινεται για μια γευση που μπορει να πλησιαζει σε ενα σχετικα βαρυ τσιγαρο οπως πχ το Μαλμπορο?
4.τι σημαινει ο ορος ''χτυπημα στο λαιμο''?εννοειτε μηπως το καψιμο που ερχεται και με το τσιγαρο?
5.Ντριπινγκ ειναι το ρουφηγμα με κενο φιλτρακι αφου σταξω δυο σταγονες στο ατομαιζερ?
6.Το ατομαιζερ μπορω να το καθαριζω με πρεσαριστο αερα που χρησιμοποιουμε και στα pc?
7.ποια ειναι η διαφορα μιας μανουαλ μπαταριας απο μια αυτοματη γιατι δεν εχω καταλαβει και ποιος ο λογος που λεμε οτι μια μπαταρια ειναι μανουαλ?γιατι λεμε οτι η μανουλα μπαταρια ειναι πιο καλη?αυτες ειναι επαναφορτιζομενες?
8.Τι θα γινει αν σε ενα χαλασμενο ατομαιζερ κολλησω μια αντισταση πανω ptc ή ntc μπορω να το κανω και τι αποτελεσμα θα δω?τελικα μηπως μπορουμε τα ατομαιζερ να τα επισκευαζουμε και να μην τα αγοραζουμε....δεν εχω δει καποιον απο κοντα απλα σκεψεις κανω συγχωρειστε μου την ασχετοσυνη μου!Και πως και δεν εχει βγει ακομα ενα ατομαιζερ με ρυθμιζομενη αντισταση εξωτερικα ετσι ωστε να ρυθμιζουμε εμεις οι ιδιοι το ποσοστο της τζουρας και του ντουμανιου?Εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο?ή απλα δεν θελουμε για λογους ασφαλειας να μπλεξουμε καλωδιακια στη μεση?
Επειδή ποστάρισες σε νήμα μου , αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω
Λοιπόν...
1. είναι άριστη επιλογή
2. Ναι, μην ανησυχείς
3. Πιο αβλαβές δεν ξέρουμε (ακόμη). Σε γενικές γραμμές PG έχει καλύτερο χτύπημα, η VG περισσότερο ατμό. Για 510 ή 901 έιναι θέμα γούστου , προτείνω να αγοράσεις και από τα 2 οπότε θα αποκτήσεις άποψη. Παρασκευή υγρών διάβασε στα links για υγρά , δυστυχώς δεν είναι κάπου συγκεκριμένα στο φόρουμ δες εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1446.0.htmlκαι γενικά εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,21.0.html4 Το χτύπημα είναι συνάρτηση του ποσοστού νικοτίνης δεν έχει σχέση με το κάψιμο, αν ατμίσεις ΧΩΡΙΣ νικοτίνη και ΜΕ νικοτίνη θα καταλάβεις
5 Ναι
6 Οχι , μάλον θα το χαλάσεις έτσι
7 μανουαλ έχει κουμπί λειτουργίας ενω στην αυτόματη το τσιγάρο παίρνει μπρος απο την υποπίεση που δημιουργεί το ρούφηγμα. Η αυτόματη αν και δείχνει πιό εξελιγμένη έχει πολλά προβλήματα
8 Για να αλλάξεις την αντίσταση πρέπει να ξεχαρβαλώσεις τον ατμοποιητή, οχι πως δεν γίνεται αλλά θέλει εργαλεία και πολύ χρόνο και γενικά δεν αξίζει τον κόπο.
Οσο για τη ρύθμιση που λές έχει γίνει σε ιδιοκατασκευές και έχει να κάνει με την τάση του ρεύματος ( περισσότερο ρεύμα = περισσότερο ντουμάνι)
καλή συνέχεια !