Διαβάζοντας τα θέματα για τους νέους χρήστες η/τ κατέληξα στην αγορά του ego-T αλλά μη γνωρίζοντας την αυτονομία που μου παρέχει (μιας και δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής) θέλω να ρωτησω τους πιο πεπειραμένους εδω μέσα!
Αρχικά η αγορά θα γίνει για 3 άτομα δλδ 3 πλήρη η/τ με μπαταρίες των 900 mha. Ο κατασκευαστής δίνει αυτονομία της τάξης των 8-10 ωρών συνεχής χρήσης. ταυτίζεται αυτό με την πραγματικότητα ή θα πρέπει να προβώ σε αγορά επιπλέον μπαταριών;
Πόσους ατομοποιητές πρέπει να πάρω συνολικά για να καλύψω με σιγουριά 1 μήνα συνεχούς χρήσης για 3 άτομα με φυσιολογική χρήστη του η/τ;
Αντίστοιχα τι ποσότητα υγρού πρέπει να προμηθευτώ για χρήση με τα ίδια δεδομένα;
Για να έχω αίσθηση κοντά στο κανονικό τσιγάγο θα πρέπει να παίξω σε υγρά υψηλής περιεκτικότητας νικοτίνης;
Προτείνετε αγορά φορτιστή USB ή κλασικού 220 V και αυτό επιρρεάζει την ταχύτητα πλήρωσης της μπαταρίας;
Τι άλλα παρελκόμενα θα πρέπει να παραγκείλω για να καλύψω την δοκιμαστική περίοδο 1 μήνα για 3 άτομα;
Sorry για το μέγεθος του post μου και αν κάποια απο τα ερωτήματα μου φαίνονται λίγο ηλήθια αλλά δεν είχα ξανα επαφή με το αντικείμενο και εχω ψιλοπελαγώσει!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!