Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

388 επισκέπτες, 8 χρήστες
panos207, thanos1071, Αποστολης, johnath, Tem, infierno, Doubt, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 830461 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
  • Φύλο: Άντρας
Οκ εισαι. 

Nai_Ego

• Επισκέπτης
Ναι, εξαιρετικές επιλογές απλά θα πρότεινα να πάρεις 2 μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή. Καλώς ήρθες

Αποσυνδεδεμένος lounik

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Λίγο προσοχή στα coils που έχεις στην photo που είναι του απλού ναυτίλου και όχι του Χ

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• e-regular ατμιστής
Καλησπέρα! Νέος στο ΗΤ και έχω να κανω μια ερώτηση για μια παραγγελία που σκέφτομαι να κάνω...θα ήθελα να ξερω αν οι αγορές μου θα είναι συμβατές και κατα πόσο θα ειναι ΟΚ για εναν αρχάριο σαν εμενα

1) Eleaf iStick Pico battery Full Kit
(
.)

2) Samsung 18650 3000mAh 30Q
(
.)

3) Aspire Nautilus X
(
.)

4) Aspire Nautilus X 4ml Kit Adaptor
(
.)

5) Aspire Nautilus BVC Coils 1.8O ohm (5 τεμάχια να υπάρχουν)
(
.)

Καλός ήρθες στο φόρουμ, πολύ καλή επιλογή έκανες αλλά  έχεις κάνει ένα  λάθος αυτές η αντιστάσεις δεν κάνουν για το Nautilus x , αυτές  πρέπει να αγοράσεις :
https://www.vaporsolutions.gr/-atomizer-coils/1004-coils-nautilus-x-.html#/93-ohm-1_5

Αποσυνδεδεμένος demek33

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Τελεια! Ευχαριστω γι τις απαντήσεις, θα προμηθευτώ και τις σωστές αντιστάσεις ευτυχώς το είπατε!

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• e-medium ατμιστής
  • **
Εγώ για ατμοποιητή θα σου πρότεινα να πας σε απλό Nautilus ή σε Zenith 22mm. Προσωπικά τους θεωρώ πολύ καλύτερους από τον Nautilus Χ. Στα υπόλοιπα εννοείται είσαι ΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Θα συμφωνήσω κι εγώ για τη δεύτερη μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις ποτέ για πρίζα (προσωπικά αποφεύγω σαν τον διάολο να φορτίζω τις μπαταρίες πάνω στη συσκευή).
Αν πάρεις δεύτερη μπαταρία, θα χρειαστείς και μια θήκη φύλαξης-μεταφοράς γιατί απαγορεύεται να τις έχουμε χύμα στην τσέπη. Θα πρότεινα να πάρεις και μερικά battery wraps προληπτικά. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σκιστεί αυτό που έχει η μπαταρία σου.

Τα 5 coils είναι αρκετά για αρχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχεις καβαντζωθεί. Φεύγουν γρήγορα τα άτιμα, κυρίως τον πρώτο καιρό που και λάθη θα κάνεις στη χρήση και τα χούγια του δεν θα τα έχεις μάθει. Έχε τον νου σου για προσφορές, και πάρε καμιά 15αριά. Ποτέ δεν θα πάνε χαμένα, ακόμα και να αλλάξεις ατμοποιητή, μπορεί να τον χρειαστείς οποιαδήποτε στιγμή.

Nai_Ego

• Επισκέπτης
Με κάλυψε το [member=21054]anarxaki[/member], εκτός απ' τα wraps, νομίζω ότι δεν χρειάζονται ακόμα. Πάρε 5 αντιστάσεις αλλά αυτές είναι μόνο η αρχή, όσο σκυλιά κι αν είναι οι αντιστάσεις του Χ. Μόλις τα "βρεις" με τον εξοπλισμό και ειδικά με τον Χ, δες για περισσότερες (θα σου πρότεινα από Montechristo).

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Το κακό είναι ότι άμα σκιστεί το wrap, η μπαταρία γίνεται άχρηστη μέχρι να το αντικαταστήσεις. Κι αν δεν έχεις κατάστημα κάτω από το σπίτι σου να πας άμεσα να αγοράσεις ένα...
Μερικά σεντς κοστίζουν και τα πουλάνε τα ίδια μαγαζιά που πουλάνε και τις θήκες μεταφοράς. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαι υπερβολικά της πρόληψης (έχω αγοράσει ήδη wrap για τις 26650 μπαταρίες που παίρνει το μοντάκι μου, κι ας το δουλεύω με τις παλιές 18650 ακόμα).

Nai_Ego

• Επισκέπτης
Με έπεισες να βάλω στην επόμενη παραγγελία μου...

Αποσυνδεδεμένος toliss

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
καλησπερα! το μοντακι της αδερφης μου ταφτισε..ενα eleaf istick 40w tc
..ποιο προτηνετε να παρει?σε παρομοιο μεγεθος?φοραει τον ναυτιλο μινι απο ατμο.. ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος kyrgiannis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πεύκη Αθήνα
Καλησπέρα , εγώ από το mod που ανέφερες πέρασα στο zelos 50w aspire και είμαι ικανοποιημένος.

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλεξανδρούπολη
καλησπερα! το μοντακι της αδερφης μου ταφτισε..ενα eleaf istick 40w tc
..ποιο προτηνετε να παρει?σε παρομοιο μεγεθος?φοραει τον ναυτιλο μινι απο ατμο.. ευχαριστω
Στα 29-30 ευρώ   https://www.skroutz.gr/s/12162163/Eleaf-iStick-Pico-25.html?from=catspan&keyphrase=eleaf+istick+pico+25
+ 5 ευρώ περίπου μια αξιοπρεπή 18650 μπαταρία και είναι κομπλέ.https://www.skroutz.gr/s/9350993/Samsung-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html?from=catspan&keyphrase=samsung+30q ..
ακόμα κι αν στο μέλλον αποφασίσει να δουλέψει φαρδύτερο ατμοποιητή από τον μίνι ναυτίλο

Αποσυνδεδεμένος toliss

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
καλημερα,θα μπορει να φορτιζει το πικο με usb η ειναι επικινδυνο?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 16, 2019, 14:30 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Ειναι παντα πιο ασφαλες σε συσκευες με αποσπωμενη μπαταρια να φορτιζονται σε εξωτερικο φορτιστη. Παιρνεις ενα απλο φορτιστη μπαταριας με 10 ευρω και μια δευτερη μπαταρια και απλα αλλαζεις μπαταριες. Δεν ξεμενεις ποτε ετσι.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258982 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718624 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374213 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389382 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263190 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680635 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887840 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.