Καλησπερα και απο μενα,
ονομαζομαι Δημητρης ειμαι απο Θεσ/νικη και εχω αποφασησει να κοψω το κ.τ. αγοραζοντας τις επομενες μερες ενα η.τ.
Εδω ειναι που θελω και τη βοηθεια σας μιας και το τελευταιο 24 ωρο εχω καθησει πολλες ωρες διαβαζοντας τα διαφορα ποστς και αρθρα εδω στο φορουμ αλλα δυστιχως ακομη δεν εχω καταληξει ποια συσκευη να αγορασω. Η επιλογη μου απο εξωτερικό (Κινα κτλπ) ειναι μονοδρομος αυτη τη στιγμη μιας και τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν (δυστιχως ειμαι ανεργος) την αγορά του απο Ελλαδα.
Η ποικιλια των η.τ καθως και των σιτε που τα προσφερουνε ειναι πολυ μεγαλη και εχω μπερδευτει αρκετα.
Η πρωτη και μοναδικη εμπειρια που ειχα ως τωρα με το η.τ. (και μαλιστα χθες) ειναι με αυτο:
http://www.esmokerworld.com/f1-e-cigarette-starter-kitsegow-p-180.html το οπιο εχει φιλος μου και μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες εμεινα εικανοποιημενος. Σκεφτομαι να το παραγγειλω αλλα πιστευω πως το GIANT της Nobacco θα μου τεριαζε καλυτερα λογω του ποιο πλουσιου ατμου κτλπ οπως και αναφερουνε οσοι το εχουνε δοκιμασει μιας και αυτη τη στιγμη καπνιζω κατα μεσο ορο 45 κ.τ. την ημερα. Αρα απο τα λιγα που καταλαβα πιστευω πως θα με καλυπτε ενα η.τ. που παραγει πλουσιο ατμο και γεματη γευση και υγρο με αρκετα μεγαλη περιεκτικοτητα νικοτινης.
Αρα το βασικο ερωτημα μου : υπαρχει κατι αναλογο η καλυτερο του GIANT στην ξενη αγορα (δεν θα με ενοχλουσε το μεγεθος η το βαρος του η.τ.);
Τι αλλα εξαρτηματα εκτος απο το βασικο κιτ εκκινησης πρεπει να παραγγειλω; Κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το after sales service απο την ξενη αγορα;
Αξιζει επισης να παραγγειλω και καποια ποσοτητα υγρου αναπληρωσης απο εκει δηλ. ειναι αξιοπιστα τα προϊοντα τους βλεποντας πως το κοστος τους ειναι κατα 50% φθηνωτερο ισως σε καποιες περιπτωσεις και ποιο πολυ ;
Τι ειδους υγρο προτεινετε να παρω; (PG VG) Οσο για τη γευση θα ηθελα να τεριαζει στην κανονικη το κ.τ. (Αυτη τη στιγμη καπνιζω West).
Δεν γνωριζω αν περα απο τη παρουσιαση μου εδω ειναι σωστο να θεσω και ολα τα παραπανω ερωτηματα μου, αν οχι ας με διορθωσει καποιος moderator τα ποσταρει παρακαλω στη σωστη τους θεση.
Ευχαρισω προκαταβολικα για το χρονο σας και θα παρακαλουσα πολυ σε καποιες απαντησεις στα ερωτημα τα μου.