Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικούς μήνες άρχισα και εγώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πριν πάρω λοιπόν με είχατε βοήθηση πάρα πολύ, η συσκευή που είχα πάρει τότε ήταν το joytech EGO AIO, την χρησιμοποίησα για μερικούς μήνες (3) χωρίς να κάνω ούτε ένα τσιγάρο, δυστιχος μετά για κάποιον ανεξήγητο λόγο που δεν θυμάμαι άρχισα πάλι το τσιγάρο. Αφού την άφησα ανενεργή για κάνα τρίμηνο, την ξαναδοκίμασα άλλα δεν με ικανοποιούσε.
Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω κάτι πιο κάλο αυτη τη φορα. Είδα τα PICO 25 κιτ με MELO KAI ELLO, επίσης σκεφτόμουνα μήπως πάρω pico 25 mod με κάποιον άλλο ατμοποιητη οπός Nautilus 2 η κάποιον που μπορείτε να μου προτείνετε εσείς. Επίσης τσέκαρα και το Eleaf Istick pico Baby Kit.
Θα προτιμούσα κάτι πιο οικονομικό μέχρι 50 εύρω άλλα αν χρειαστεί να δώσω και 60-70 για να πάρω κάτι πιο αξιόπιστο και κάλο.
Πια είναι η άποψη σας για όλα αυτά τι πρέπει να πάρω? Επίσης να ξέρετε ότι είμαι τέλειος άσχετος, οπότε θα προτιμούσα κάτι αυτοματοποιημένο και απλό
Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξανά απαντηθεί η ερώτηση μου.