[member=21524]bandit650[/member]
1. Μπορείς να αναμείξεις τα υγρά, αλλά το αποτέλεσμα της μείξης μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί όμως και να σου αρέσει. Στην πορεία, μπορεί να βρεις την ιδέα της ανάμειξης υγρών μια έξυπνη λύση για να ατμίσεις κάποια υγρά που αγόρασες, αλλά που τελικά δεν σου αρέσουν (για να μην τα πετάξεις). Γενικά, τελειώνοντας το τανκ, γεμίζεις με το επόμενο υγρό (όποιο θέλεις) και φυσικά, αν είναι διαφορετικά τα υγρά που βάζεις διαδοχικά, στις πρώτες τζούρες μπορεί να γεύεσαι ακόμα το προηγούμενο υγρό.
2. Αλλαγή της αντίστασης κάνεις, συνήθως, όταν βλέπεις το υγρό σου στο τανκ να σκουραίνει και να είναι πιο παχύρευστο. Ο Ναυτίλος 2 δεν επιτρέπει αλλαγή αντίστασης χωρίς άδειασμα του τανκ (αυτό είναι ένα από τα αρνητικά του). Αν έχεις ακόμα πολύ υγρό μέσα στο τανκ (και δεν έχει σκουρύνει) και θέλεις να αλλάξεις αντίσταση για τον οποιοδήποτε λόγο, χύσε το υγρό του τανκ μέσα σε ένα άδειο μπουκαλάκι (κράτησε ένα από άδειο από αυτά των υγρών που αγόρασες), για να το χρησιμοποιήσεις ξανά μετά την αλλαγή της αντίστασης. Αυτό, φυσικά, σε περίπτωση που δεν έχει πάρει μυρωδιά καμένου το υγρό σου. Γι' αυτό, μόλις νιώθεις γεύση καμένου, μην συνεχίζεις να δουλεύεις την αντίσταση για να τελειώσεις όλο το υπόλοιπο υγρό του τανκ και άλλαξέ την. Σου θυμίζω ότι στις καινούργιες αντιστάσεις (που τις έχεις βιδώσεις καλά στη βάση του ναυτίλου 2), ρίχνεις πρώτα 2 σταγόνες υγρού μέσα τους (στο κέντρο τους, για να ποτίσει συντομότερα το βαμβάκι στο εσωτερικό της αντίστασης) και μετά γεμίζεις το τανκ και περιμένεις 5 λεπτά να ποτίσει όλη η αντίσταση καλά, πριν αρχίσεις το άτμισμα.
Συνήθως, οι εργοστασιακές αντιστάσεις (και του Ναυτίλου 2) "αντέχουν" (γευστικά) για 3 μπουκαλάκια των 10ml υγρού (για καθαρότερα υγρά, όπως το gandalf της Λάμδα, αντέχουν και παραπάνω). Σε κάποια μαγαζιά (π.χ. Atmosfaira) δίνουν και δωρεάν μία αντίσταση με την αγορά 3 υγρών (απ' αυτά που προωθούν).
Καλή συνέχεια
Υ.Γ. Σε κάποια θέματα με πρόλαβαν η anarxaki και ο christz καθώς έγραφα, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να προσαρμόσω ανάλογα την απάντησή μου για να μην τα επαναλαμβάνω κι εγώ.