Καλησπερα και απο μενα.

Τελειως αρχαριος στον χωρο ψαχνω για την αγορα ενος καινουργιου ΗΤ!
Εχω διαβασει μερικα πραγματακια και εχω καταληξει να μην παω σε ετοιμο kit, αλλα να τα παρω μεμονομενα.
Απο τα πραγματα που θα χρειαστω παραθετω αυτα που εχω βρει μεχρι στιγμης
(το budget δεν θα ηθελα να ανεβει αλλα να παιξουμε καπου εκει αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση!)
1)Απο μπαταριες βλεπω ολοι προτεινετε το Pico 25 το οποιο ειναι στα 85w ~38ευρω.
Επισης θα ηθελα να ρωτησω, ερχεται ετοιμο με μπαταρια η πρεπει να αγορασω ξεχωριστα μπαταριες 18650.
2)Aπο ατμοποιητες τωρα που απο οσο εχω καταλαβει ειναι το πιο σημαντικο κομματι στο ΗΤ, Τον ατμοποιητη θα τον ηθελα αερατο, να μην ειναι σφιχτη η τζουρα.
Εχω διαβασει καποιες προτασεις αλλα θα ηθελα τα φωτα σας σε αυτο. Ευκολο γεμισμα και να μην ειναι τσιγαρισια η τζουρα. Απο κει και περα η χωρητικοτητα
δεν με απασχολει για αρχη μιας και δεν θα ηθελα να ξεφυγω στα χρηματα. Για τον Melo 4 διαβασα ~20ευρω.
Για τους Smok TFV8 baby (3ml) & x-baby (4ml) γνωριζουμε κατι; (~25ευρω)-ειναι και πιο στυλατοι.

Μια τελευταια ερωτηση (επειδη σκεφτομαι να τα παραγγειλω σημερα το βραδυ κιολας)
Εκτος απο τα παραπανω, τις 18650 μπαταριες που μαλλον θα χρειαστει να παρω extra, και τα υγρα αναπληρωσης θα χρειαστω κατι
αλλο για να ξεκινησω;
Ευχαριστω ολους προκαταβολικα για την βοηθεια!