Καλημέρα. Θα σας πω την δικιά μου ιστορία, μπορεί να δώσει έναν μπούσουλα. Όταν σκέφτηκα να δοκιμάσω το η.τ. είπα να πάρω κάτι αξιοπρεπές και σε μια μέση τιμή ώστε να έχω μια σχετικά καλή άποψη αν μου πάει. Δοκίμασα το Joyetech eGo ONE Starter Kit 2,5ml 2200mAh με Tribeca στα 12mg/ml. Μου άρεσε και στο 2μηνο πήρα τις επισκευάσιμες κεφαλές και άρχισα να "παίζω". Πήρα και μια 2η μπαταρία για λόγους ασφαλείας. Επειδή μου άρεσε το concept diy με τις αντιστάσεις, πήρα έναν HD Bellus με Joyetech vtc mini, αλλά δεν μου έκατσε ο Bellus γιατί είχε πολύ αεράτη τζούρα ότι κι αν έκανα. Μετά και λόγω τρέλας με τα συναρμολογούμενα(!) πήρα έναν Kayfun 4 (κλώνο) και έπαιξα αρκετό καιρό με αντιστάσεις και διαρροές αλλά τον έστρωσα! Μετά ήρθε ο έρωτας

Άρχισα να παίζω με πλεξίματα αντιστάσεων, μαγειρέματα υγρών και σταδιακά έγινε τρελό χόμπυ

Πήρα το Joyetech vtwo mini (τα έπαιξε στο 9μηνο) για να έχω 2 mods(!) και πάει λέγοντας. Τώρα έχω διάφορα (γνήσια και κλώνους, φτηνά και ακριβά και καμια 60αριά αρώματα για diy) που "φοβάμαι" ότι ακόμα και να πάω στο 0 νικοτίνη, το χόμπυ είναι τόσο ισχυρό που δεν πρόκειται να το κόψω (καλό ή κακό δεν ξέρω). Και οι πιό αποτυχημένες αγορές: Joyetech Supreme mod, Joyetech Delta 3 atomizer, Joyetech Ocular-C (κόλλημα με την joyetech έτσι; )
Το συμπέρασμά μου: παίρνεις ένα starter kit και αν σου κάτσει, παίρνεις έναν ατμοποιητή με έτοιμες αντιστάσεις (τσιγαρίσιο αλλά όχι πολύ σφικτό (πχ Joyetech cubis pro) με ένα εξιοπρεπές mod (πχ Eleaf iStick Pico). Αν συνεχίζει να σου αρέσει και ανάλογα τα κέφια περνάς σε επισκευάσιμους ατμοποιητές ή μένεις στους έτοιμους (την κατασκευή αντίστασης σε μη επισκευάσιμο με το σχετικό κιτ δεν την θεωρώ καλή ιδέα). Η συνέχεια it's up 2U

Αν μπορείς μην καπνίσεις
ούτε ένα τσιγάρο, οι πιό πολλοί που ξέρω που χρησιμοποιούσαν παράλληλα κ.τ. και η.τ. νωρίτερα ή αργότερα γύρισαν στο κ.τ. Μην χρησιμοποιήσεις το η.τ. σαν μέθοδο διακοπής αφού δεν θα έχεις αληθινή αίσθηση καπνού, αλλά σαν εναλλακτική μέθοδο με πολλά πλεονεκτήματα και πολύ ωραιότερη γεύση