Γεια σας ατμιστές. Χρονια πολλα και καλη χρονια! Παρακολουθω καιρο το Φόρουμ και εχω πειστει καιρο τωρα να γινω ατμιστης. Επομενως παιρνω το θαρος να ρωτησω ως αρχαριος εσας τους εμπειρους ατμιστες του φορουμ για το ποιο mod να αγορασω. Επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα επανω στο θεμα θα σας πω οτι ειμαι καπνιστης ο οποιος κανει ενα πακετο και κατι τσιγαρα την ημερα δηλαδη θα ελεγα ισως 30 τσιγάρα. Θα ηθελα ενα mod το οποιο εαν φυγω το πρωι απο το σπιτι με γεματη μπαταρια να μην μου τελειωσει εως αργα το βραδυ που θα επιστρεψω και ενω εχω γεμισει απο το πρωι με υγρο να μην τελειωσει ουτε αυτο δηλαδη να μην κουβαλαω κατι μαζι μου περα απο το mod. Επιπλεον δεν εχω θεμα να παρω μπαταρία και κεφαλη ατμισης μαζι. Εννοω οτι δεν με "καιει" να παρω σετ και τα δυο. Ας τα παρω ξεχωριστα αρκει να ειναι καλα και να συμβαδιζει το ενα με το αλλο.Τέλος δεν θα ηθελα η τιμή τους να ξεπερναει τα 100 ευρω. Δυστυχως δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω που να σας κατατοπισει καλυτερα ωστε να με βοηθησετε.
Ευχαριστω προκαταβολικά!
Αυτο το μηνυμα ειχα στειλει πριν λιγες μερες

Ειχαν δωθει μερικες απαντησει αμφιλεγομενες βεβαια. Βρισκομαι σε αδιεξοδο πολλες μπαταριες πολλες κεφαλες και δεν συμαζευεται. Απο αυτα που παρακολουθησα στο φορουμ σκεφτομαι να παρω ή
Vtwo mini full kit ή I stick pico με melo 3 ή i stick power 80w 5000mAh. Ενα προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν ή μπαταρια δεν ειναι μαζι με τον ατμοποιητη δεν ξερω ποιον ατμοποιητη να διαλεξω. Δεν εχω θεμα να ειναι απαραιτητα τσιγαρισια τζουρα.. εχω δοκιμασει μερικους ατμοποιητες και θα προτιμουσα καποιον ρυθμιζόμενο

Ευχαριστω