Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Shadowjump αφού μου λες ότι ήσουν κι εσύ καπνιστής κανονικού τσιγάρου και δεν σε "χάλασε" ο ναυτίλος σε εμπιστεύομαι! Κοίτα, σχετικά με αυτά που λες το γέμισμα από πάνω σίγουρα το προτιμώ αλλά δεν θα με χαλάσει τρομερά αν δεν υπάρχει (αφού με Κ1 ξεκίνησα έχω συνηθίσει άλλωστε την αποσυναρμολόγηση), οπότε αυτή η επιλογή δεν βαραίνει ιδιαίτερα στη ζυγαριά μου. Φροντίζω πριν φύγω είτε για δουλειά είτε για βόλτα να έχω "φουλάρει" και δεν μου έχει τύχει ακόμη να χρειαστώ γέμισμα εκτός σπιτιού για να με ενοχλήσει. Το ότι ο triton καθαρίζει πιό εύκολα είναι σίγουρα βολικό... Οι άλλοι περιορισμοί του ναυτίλου που αναφέρεις ποιοί είναι; είναι δηλαδή και κάτι άλλο εκτός του γεμίσματος και του σχεδιασμού του;
Doubt όχι δεν πήρα τον pro γιατί τον είχε μόνο σε μαύρο και ήθελα ασημί για να ταιριάξει με το pico μου, μου είπε όμως το παιδί ότι η μόνη βελτίωση που έχει από τον Α8 είναι ότι δεν υπάρχουν διαρροές εξωτερικά του ατμοποιητή, π.χ. σε περίπτωση που γυρίσει ανάποδα... ο ατμοποιητής που μου πρότεινες έχει καλή τιμή, από γεύση είσαι ικανοποιημένος; είχες και εσύ Ναυτίλο ή Τρίτον;
Nipapa κι εγώ δυστυχώς έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Α8... και το περίεργο είναι ότι δεν μου βγάζει υγρό μόνο στην αρχή που έχω γεμίσει οπότε να πεις ότι είναι φυσιολογικό, μπορεί να έχουν περάσει ώρες να έχω κάνει ένα σωρό τζούρες και να μην τον έχω κουνήσει καν από όρθια θέση πάνω στο γραφείο μου (για να πεις δηλαδή ότι γύρισε ανάποδα ή κάτι!), και ξαφνικά να ρουφάω υγρό
.... Οταν λες ότι εσύ τον έφερες στα μέτρα σου φαντάζομαι ότι εννοείς ότι ασχολείσαι με επισκευάσιμους και ξέρεις, οπότε κάτι του έκανες ε;; γιατί είμαι άσχετη με τέτοια
οπότε ο δικός μου έτσι θα μείνει δυστυχώς!
Επειδή και οι δυό σας αναφέρατε τον cubis, χρειάζομαι και εκεί μια διευκρίνηση: ο cubis το είδα και εγώ ότι είναι ολόιδιος με τον δικό μου Α8, αλλά είναι άλλης εταιρείας, και ας έχει από ότι φαίνεται τα ίδια προβλήματα!! Ή εγώ κάτι δεν έχω καταλάβει, οι εταιρείες αυτές σχετίζονται; εμένα δεν είναι της Joyetech είναι της Αlterego. Κατά τα άλλα όμως έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια εμφάνιση και τα ίδια χαρακτηριστικά, η μόνη διαφορά που βρήκα είναι ότι ο Α8 ο δικός μου παίρνει και 1.5 SS αντίσταση εκτός από μόνο 1.5 Clapton. Την τελευταία εμένα μου την έδωσαν μόνο για χρήση με τα high vg υγρά (γιατί έχω κολήσει με το Four της Elgreco τώρα
). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στην Alterego ο πωλητής μου είπε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να χρησιμοποιώ την 1.0 αντίσταση (για να νιώσω καλύτερο χτύπημα από την 1.5), ενώ στον Joyetech βλέπω ότι η 1.0 αντίσταση δεν ενδείκνυται για VW mode... Τι μπέρδεμα, τι τραβάμε και εμείς οι νέοι χαχαχαχα!!
Οπότε λοιπόν αν εξαιρέσουμε τρόπο γεμίσματος και εμφάνιση και επικεντρωθούμε κυρίως σε ποιότητα γεύσης, καλό "χτύπημα" και στο θέμα της προσομείωσης όσο γίνεται με ένα κανονικό τσιγάρο για να μην έχω πισωγυρίσματα, σε ποιόν από τους δύο λέτε ότι καταλήγουμε τελικά;