Καλησπέρα παιδιά! Άλλος ένας σχετικά νέος ατμιστής εδώ που χρειάζεται τα φώτα σας για να επιλέξει συσκευή!
Πιο συγκεκριμένα, ατμίζω ήδη εδώ και 1-1.5 μήνα περίπου, ενώ πριν από αυτό κάπνιζα 5-6 χρόνια κ.τ. και η σταθερή μου κατανάλωση τα τελευταία χρόνια ήταν ένας 25αρης καπνός σε 2 μέρες και κάτι περίπου.
Προς τα τέλη του ιούνη, τα έκαψα εντελώς επειδή έκανα ένα ολόκληρο καπνό σε λιγότερο από 1 μέρα, και πετάχτηκα σε ένα κατάστημα nobacco και πήρα το Mas 30W μαζί με τον Ostria για ατμοποιητή, για να ξεκινήσω το άτμισμα και να δω το κατα πόσο με βολεύει και αν μπορώ να κόψω το τσιγάρο με αυτό. Για αρχή μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό σετ, όμως τώρα έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν ορισμένα πράγματα και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για μια αναβάθμιση.
Το πρόβλημα που έχω με τον ατμοποιητή είναι ότι είναι φτιαγμένος περισσότερο για τσιγαρίσιες τζούρες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απολαύσω πνευμονικές ακόμα και αν ανοίξω πλήρως την ροή του αέρα, ενώ το κυρίως πρόβλημα μου με το modάκι είναι η μικρή του σχετικά μπαταρία (θέλει 1 με 2 φορές φόρτιση την μέρα ανάλογα με το πόσο θα ατμίσω, και τις προάλλες κατέληξε να με αφήνει από μπαταρία ενώ ήμουν έξω με αποτέλεσμα να πάω να πάρω τσιγάρα ξανά μετά από ένα μήνα

) και δευτερεύον πρόβλημα η μέτρια-μικρή ισχύς του (εντάξει δεν λέω ότι 30W είναι λίγα αλλά θα μπορούσε και καλύτερα

).
Μετά από αυτά άρχισα να ψάχνω λίγο και βρήκα σετ το Joyetech eVic Vtwo μαζί με το Cubis Pro στα 85€ από ελλάδα. Θα ήθελα λοιπόν την άποψή σας για το αν αξίζει να προβώ σε αυτή την αγορά ή αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε modάκι ή ατμοποιητή. Επίσης να σημειώσω ότι δεν με χαλάνε προτάσεις για αγορά και από εξωτερικό, απλά δεν ξέρω ποια καταστήματα θεωρούνται καλά και αξιόπιστα και γι'αυτό δεν έχω ψάξει και μόνος μου από εκεί. Τέλος, να αναφέρω και τα κριτήρια μου για τις συσκευές, όσον αφορά τον ατμοποιητή ψάχνω κάποιον που να βολεύει και για πνευμονικές, να βγάζει αρκετό ατμό και καλή γεύση, να έχει χωρητικότητα τουλάχιστόν 3-4ml και να μπορεί να πάρει έτοιμες αντιστάσεις. Για το mod ψάχνω κάποιο που να έχει ενσωματομένη μπαταρία (για να μην αυξηθεί και άλλο το κόστος με τις μπαταρίες και τον φορτιστή που θα χρειαστεί να πάρω έξτρα αλλά και για την ευκολία της) από 4000mAh και πάνω για να μου βγάζει άνετα την μέρα και να είναι από 80W και πάνω για να με καλύψει και λίγο για το μέλλον. Αυτά..

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια παιδιά!!