vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

514 επισκέπτες, 3 χρήστες
Ηρακλης1985, Doubt, PsykieG

Nobacco exclusive

Αποσυνδεδεμένος psixiatros_27

• *
  • 15
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco exclusive
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 17:57 »
πηρα με γευση καφε!!ολα τα λεφτα εχω κολλησει ασχημα!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος persefoni

• **
  • 118
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 14:40 »
Δοκιμάστε και Φράουλα, πήρα μια για δοκιμή στα 11mg ίσα για δοκιμάσω την σειρά exclusive  ;)

Ωραίο υγρό και πολύ καλό χτύπημα για VG...ελαφριά γεύση φράουλας, ούτε πολύ γλυκό,
στην επίγευση όμως την νιώθεις λίγο περισσότερο, πολύ καλός ατμός.

Σε όποιον αρέσουν οι φρουτένιες γεύσεις, εγώ το συνιστώ  :thumpup: 

Σύντομα θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα, πάντως φαίνεται πολύ καλή σειρά υγρών,
αλλά μικρή συσκευασία (βλέπε 10ml), ελπίζω στο προσεχές διάστημα να υπάρχει και κάποια έκπτωση....

Ατμιζα φραουλα νομπακο απο την σειρα enjuice στα 11mg και μου αρεσε πολυ. Μηπως η  φραουλα exclusive ειναι το ιδιο στην γευση? Αν ξερει κανεις γιατι θελω να παραγγειλω μιας και τα υγρα με pg με πειραζουν στο λαιμο.

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 16:28 »
το ιδιο ακριβως να ειναι δεν νομιζω μια και αλλαζει η βαση,αλλα δραματικες αλλαγες δεν νομιζω να εχει μια και ειναι ιδιας εταιρειας το υγρο

Αποσυνδεδεμένος persefoni

• **
  • 118
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 04:16 »
Πορτοκαλί στα 18mg!
Σαν μανταριναδα είναι.τρομερό! :-)
Πηρα και γω το ιδιο. Το υγρο στο μπουκαλακι μυριζει πολυ ωραια και ξεγελαστηκα. Αλλα οταν το ατμιζω αφηνει μια απαισια γευση στα χειλη και στη γλωσσα. Δε μου αρεσε καθολου. Τελικα γουστα ειναι αυτα.

Αποσυνδεδεμένος billy79

• *
  • 13
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 10:43 »
Οντως το πορτοκάλι είναι πολύ "πηχτό" και δεν αφήνει καλή γευση.
Τα υπόλοιπα καπνικά τα έχω δοκιμάσει και είναι απο τα καλύτερα υγρά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου.

10 στα 10 απο εμένα για τα Exclusive

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 18:10 »
το βαζω εδω ενα πραγματακι που ειδα στην σελιδα της νομπακο.

στα diy υγρα γραφει αυτο..

Τα μίγματα ατμιστικών βάσεων βασίζονται σε πρώτες ύλες,που παράγονται και προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυστηρά. Εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, η παραγωγή των βάσεών μας ιχνηλατείται, ώστε η κυκλοφορία τους να ελέγχεται και να είναι διαχειρίσιμη από το εργαστήριο μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Αφου εχουν atmos lab γιατι δεν λενε στην Ελλαδα?

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
Nobacco exclusive
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 19:23 »
Πάντως τον 9/12 αυτο το υγρο τους κρίθηκε ακατάλληλο.http://www.takeitback.gr/2012/09/nobacco.html?m=1

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 19:45 »
Τα μίγματα ατμιστικών βάσεων βασίζονται σε πρώτες ύλες,που παράγονται και προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυστηρά. Εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, η παραγωγή των βάσεών μας ιχνηλατείται, ώστε η κυκλοφορία τους να ελέγχεται και να είναι διαχειρίσιμη από το εργαστήριο μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Αφου εχουν atmos lab γιατι δεν λενε στην Ελλαδα?
Γι αυτό! Μιλάει για πρώτες ύλες.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 19:53 »
Πάντως τον 9/12 αυτο το υγρο τους κρίθηκε ακατάλληλο.http://www.takeitback.gr/2012/09/nobacco.html?m=1

Το πρόβλημα, από ό,τι κατάλαβα, δεν είναι στο υγρό αλλά στην ετικέτα που δε φέρει τις ειδικές σημάνσεις κτλ και ήταν 8άρι ενώ έγραφε 0 νικοτίνη.
Περίεργο πώς τους ξέφυγε γιατί είναι πολύ προσεκτικοί με αυτά.

Αποσυνδεδεμένος zellps2

• **
  • 167
  • ΑΤΜΙ-ΖΩ αρα ΖΩ!
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 19:59 »
αφου λεει πωσ ειναι μηδενικο υγρο πως περιεχει νικοτινη :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 20:05 »
Αυτό λέει: Η ετικέτα έγραφε μηδενικό αλλά ήταν 8άρι.
Αποσύρθηκε και υποθέτω ότι θα μπουν σωστές ετικέτες με σημάνσεις για επικινδυνότητα κτλ. που μπαίνουν σε όλα τα υγρά με νικοτίνη. Το υγρό σαν υγρό δεν έχει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος bender

• **
  • 155
  • ...like a normal person?
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 01:40 »
Βλέπω στο λινκ οτι γράφει "προελευση:Κίνα".
Ομως αυτά τα ζουμιά της σειρας nobacco γράφουν επάνω "εισαγεται απ την Αγγλία" ...οτι να 'ναι.  :thumpdown:
*Τουλάχιστον αυτα που εχω πάρει εγώ:ry2 ry3 ry4 cigar apple

edit: Τα συμβολα για επικίνδυνότητα κ τοξικότητα τα εχει. Προφανώς μπήκαν λάθος τα επιπλέον αυτοκολητάκια που βάζουν πάνω απ την στανταρ ετικέτα, με τη γευση και την περιεκτηκοτητα : "cherry" "0mg"
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2012, 01:46 από bender »

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 12:46 »
Έχοντας διαβάσει τα σχόλια για τα υγρά της σειράς exclusive και θέλοντας να δοκιμάσω κάποια απ' αυτά, κατέληξα στα: tobacco, flavorless και mango (μιας και πήραν τις καλύτερες κριτικές) τα οποία και παρήγειλα (τα δύο πρώτα medium και το τρίτο light).

Σήμερα τα παρέλαβα και έσπευσα να τα ατμίσω. Πρώτη διαπίστωση είναι ότι πρόκειται για φοβερά συμπυκνωμένα υγρά!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο πυκτά υγρά :confused1:  Στον e-Go δεν καταφέρνουν να πάνε κάτω και να φτάσουν στον ατμοποιητή με αποτέλεσμα να βγάζει συχνά καμμένο :-\  Στον Τ2 και στον έψιλον βέβαια δεν συμβαίνει αυτό, λόγω της συνεχούς υγρασίας στα φυτίλια που τροφοδοτούν τον ατμοποιητή.

Σαν γεύσεις, τα 2 πρώτα μου φάνηκαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αέρας κοπανιστός! Δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως :dontknow:  Σαν να άτμιζα αέρα. Εντελώς άγευστα μου φάνηκαν και τα δύο. Μέχρι και η ατμιστική βάση περισσότερη γεύση έχει :eyesplash: 
Το τρίτο είναι όντως πολύ ωραίο φρουτώδες υγρό, ξεκούραστο, χωρίς να σε μπουκώνει, με μια ελαφριά ξινάδα (σαν κίτρο ή λεμόνι κάπως)  :thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 19:33 »

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Μετά από περίπου 6 μήνες απουσίας (η δουλειά μου δεν μου άφηνε περιθώρια όχι απλά για πειραματισμούς, δεν είχα καν χρόνο να κατέβω στο μαγαζί να πάρω υγρά) επανήλθα.  8)

Παραμένω πιστός στο Exclusive Tobacco το οποίο άτμιζα παλιότερα, αλλά πριν λίγο δοκίμασα και το flavorless. Μου άρεσε αρκετά αν και θέλω να πειραματιστώ λίγο με ανάμιξη (χωρίς, ακόμα, να φτιάξω δικό μου υγρό). Θα προτείνατε να το αναμείξω με κάποιο άλλο έτοιμο υγρό ώστε να πετύχω μια πιο απαλή γεύση, ή θα μπορούσα ακόμα και να προσθέσω ελάχιστο DIY άρωμα; Στην δεύτερη περίπτωση φαντάζομαι μια σταγόνα στα 10ml ή 20ml θα είναι αρκετή;

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 19:44 »
Mπορείς να προσθέσεις και περισσότερες σταγόνες αρώματος (ενδεχομένως και 10 σταγόνες στα 10 ml) ανάλογα με τις προτιμήσεις σου ως προς την ένταση της γεύσης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359859 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F