καποια vivi εχουν στο σιλικονακι ενα πιατακι που μπαινει πανω πανω και βγαινει ενας κωνος απο την πανω μερια και καποια οχι. εμενα που ειναι o v2 με κοντα φυτιλια εχει τον κωνο.
ποια η διαφορα σε αυτα με τον κωνο και σε αυτα που εχουν ανοιχτη την τρυπα στο σιλικονακι κατα το ατμισμα?
πειραζει αν βγαλω τον κωνο απο το δικο μου? παρατηρω οτι με τον κωνο πιανει μεσα κατι σαν φυσαλιδα και πρεπει να το φυσαω συνεχεια καθε φορα που ατμιζω για να εχω καλυτερη αποδοση.
Υπάρχουν πολλές εκδόσεις vivi, κάθε προμηθευτής παίρνει και από διαφορετικό εργοστάσιο και κάθε εργοστάσιο βγάζει τον δικό του.
Της εκδόσεις όλες δεν τις θυμάμαι απ' έξω (αν διαβάσεις προσεκτικά το νήμα της αναφέρει κάπου ο γιάννης).
Τα σημαντικό (κατά την δική μου γνώμη) είναι το τάνκ να έχει μετρητή μέχρι 3 ml και όχι 3,5 (ή και παραπάνω), και να έχει την τρύπα αέρα στο κάτω μέρος του σωλήνα (και όχι επάνω στον κύλινδρο (διότι τότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περισσότερο από 3ml)), από εκεί και πέρα αν πέσεις σε έκδοση που έχει το flat καπέλο και θες να βάλεις για παράδειγμα τον epsilon (που έχει τον κύλινδρο και δεν θα σου κλείνει το καπάκι) απλά αλλάζεις το πλαστικό του ενός με του άλλου και θα σου δουλεύει κανονικά.
Να έχεις υποψη σου ότι οι ατμοποιητές θέλουν την καθημερινή φροντίδα τους για να λειτουργούν σωστά (όλα παίζουν ρόλο, από το πόσο σφιχτά κλείνεις το καπάκι του, μέχρι το πόσο πολύ τον γεμίζεις) αν διαβάσεις προσεχτικά το νήμα θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τους vivi.
Ελπίζω να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς vivi γιατί είναι ένας από τους καλύτερους κατά την γνώμη μου.