Παιδιά μόλις γέμισα το 8ml και το απολαμβάνω στα 4 Volt, με ρεζερβυάρ γεμάτο, πας και εκδρομή μ' αυτό.
Με 4 λεπτά μακριά φυτίλια, νομίζω ελαφρώς καλύτερη απόδοση απ' ότι αυτό με τα κοντά (που δεν είχα καταφέρει να το ευχαριστηθώ μστα 4 volt).
Και παρά το ότι έχει τις τρύπες στη βάση, στο λαβάκι τερματίζει το βίδωμα και οι τρύπες παίρνουν αέρα κανονικά.
edit: Αυτό που παρατηρώ, είναι αν το αφήσω 10 λεπτά (σε όρθια θέση) χωρίς να ατμίσω και το ξεκινήσω, στην αρχή έχω μπουρμπουλήθρες. Μήπως πρέπει να κόψουμε λιγάκι τα φυτίλια ? Υπόψιν, στο πρώτο γέμισα, το γέμισα ίσα μέχρι τα φυτίλια πριν μπουν μέσα στην αντίσταση.
edit2: Το βράδυ θα τον δοκιμάσω και με κομμένα φυτίλια, έτσι όπως έρχεται το vivaκι με τα κοντά, να δω την συμπεριφορά του, μήπως είναι καλύτερη, γιατί έτσι όπως καθόταν σε όρθια θέση, βγήκε λιγάκι υγρό στο lavaκι. Μήπως τον υπερτροφοδοτούν τα μακριά φυτίλια ?
edit3: Δομικάζω το μικρό τώρα με το χρωμιωμένο εξωτερικό, με κομμένα φυτίλια και δεν έχω καμμία παρενέργεια από τις παραπάνω (πάντως το μοντέλο με το χρωμιο εξωτερικά βιδωμένο σε lava χρώμιο είναι τρομερός συνδυασμός αισθητικά)