vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

665 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Methodios, camber, manoslykos

Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • Φύλο: Άντρας
  • To understand is to be...
Απ: Πως ποιος και πότε σας μύησε στο η.τ.
« Απάντηση #210 στις: Ιουλίου 03, 2015, 02:40 »
Εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μου ένα ητ ενός συναδέλφου στη δουλειά......και από τότε κόλλησα...απ όλες τις απόψεις  ;D
Τα υπόλοιπα τα έμαθα-μαθαίνω μόνος μου διαβάζοντας και ψάχνοντας.....
Το forum εννοείται μου άνοιξε τα μάτια  :respect: :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος SteveSalvian

• *
  • 50
« Απάντηση #211 στις: Ιουλίου 03, 2015, 02:48 »
Εγω κολλησα με το η.τ. από έναν φιλο μου... Απλα μου ειπε να παραγγείλουμε από ένα η.τ. ο καθενας ετσι για να δουμε τι παιζει και από τοτε κολλησαμε και οι δυο!

Αποσυνδεδεμένος ntonto

• **
  • 339
« Απάντηση #212 στις: Ιουλίου 03, 2015, 02:53 »
Μύησα τον εαυτό μου όταν ξεπέρασα την ιδεοληψία πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο κόστιζε ακριβά όταν είδα σε μια ανάρτηση στο facebook μια φωτογραφία μιας μπαταρίας και ενός ατμοποιητή που κόστιζε 17 ευρώ και δεν αγόρασα ποτέ.

Βγήκα από το σπίτι περπάτησα 400 μέτρα μπήκα σε ένα κατάστημα και προμηθεύτηκα μια 900ρα μπαταρία έναν aspire ego ατμοποιητή.

Από τότε ξαναέβαλα μια φορά τσιγάρο στο στόμα μου, ήταν όταν πήρα μια τζούρα μετά από καιρό και ένοιωσα σαν να είχα βάλει στο στόμα μου εξάτμιση αυτοκινήτου.

Αποσυνδεδεμένος Manpet

• **
  • 210
« Απάντηση #213 στις: Ιουλίου 03, 2015, 15:11 »
Ενας φίλος μου, τον είδα στο μαγαζί του με μία <περίεργη> κουμούτσα (μία απλή Ego μπαταρία και CE4  :)) ), το ...μακρινό  ;D 2012 πρίν τα χριστούγεννα.Πιάσαμε κουβέντα (τί είναι,πώς δουλέυει,κάνει ...δουλειά :)) κ.α. χαζές ερωτήσεις).Μου έδωσε ,δοκίμασα (ατμίζει αποκλειστικά μενθόλη και σκέτη PG,μπλιάχ...).Μου εξήγησε ότι παίζουν πολλές γέυσεις, και μου πρότεινε να πάω κέντρο στην Ζerobacco.Ετσι 22 Δεκέμβρίου (την ημέρα καταστροφής του κόσμου σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας  :)) ), το απογευματάκι κατέβηκα κέντρο Αθήνα, το είχα πάρει στην πλάκα, αν καταστραφεί ο κόσμος όλος ,θα κόψω και εγώ το τσιγάρο  :tongue_smilie: .Πέτυχα τον Zetel στο Zerobacco (οποία τύχη  :thumpup: ) και μου έκανε μάθημα κανονικό!!. Πήρα το πρώτο μου σετάκι (δύο απλές ego μπαταριούλες με ce4 ατμοποιητές), και και υγρό ummami tobacco 18αρι.Οσο καί αν σε κάποιους φανεί περίεργο με αυτό το απλό σετάκι έκοψα το τσιγάρο σε 4 μέρες (είχα μισό πακέτο τσιγάρα,τα οποία κάπνιζα παράλληλα).Ο Zetel μου πρότεινε να επισκευτώ το φόρουμ αυτο  :respect: ,Οπου έμαθα τα πάντα όσα ξέρω (Ξανά  :respect: ) για το η.τ. Οντας επιφυλακτικός με τα φόρουμ έκανα 1 χρόνο μέχρι να γίνω μέλος  ;D .Για την ιστορία ο φίλος μου που με έμπασε στο ...κόλπο ατμίζει εδώ και 5!! χρόνια με CE4 και μπαταρίες απλές (πάντα την ίδια DIY μενθόλη).Και κάθε απόπειρα μου να εξελιχθεί έχει αποτύχει. Τα πάντα είναι στο μυαλό μας τελικά (το σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ καπνίζει).

Αποσυνδεδεμένος erikofutami

• *
  • 20
  • Φύλο: Γυναίκα
  • το έκοψα το ρημάδι το τσιγαροoo...!!!
« Απάντηση #214 στις: Ιουλίου 03, 2015, 16:28 »
Πριν εναμιση χρονο ο αδερφος μου μου χαρισε ενα OVALE elips.δεν θα ξεχασω οταν πρωτο ατμισα σε αυτο με υγρο natura hexocell camtel,μου εβγαζε μια γευση εντονη λιβανιου..! το εκανα για 2 μηνες μαζι με το διαολεμενο!,ακατανομαστο!δεν μου αρσεσε καθολου κ συνεχισα με το ακατανομαστο.πριν τρεις μηνες κ κατι  ειδα τυχαια ενα βιντεο του Gewre,το ενα βιντεο εφερε το αλλο κ ετσι εδωσα αλλη μια ευκαιρια στον η.τ κ ευτυχως θεε μου..!! απο τοτε ατμιζο σε ενα itaste mvp σε εναν nautilus mini κ εχουμε κ εναν magma να κανουμε κ το drippingμας! :thumpup: το κ.τ ουτε να το δω δεν 8ελω πια.!!  :) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2015, 18:15 από erikofutami »

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 142
« Απάντηση #215 στις: Ιουλίου 03, 2015, 20:45 »
Περυσι το καλοκαιρι ενας φιλος κρατουσε ενα mini protank κ ειχε υγρο με αρωμα ουζο. Με τη μυρωδια ηρθε η περιεργεια για δοκιμη. Αυτο ηταν κ εκανα αρχη με το ητ, και ευτυχως κραταει μεχρι σημερα..

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
« Απάντηση #216 στις: Ιουλίου 03, 2015, 21:01 »
Τα πνευμόνια μου και η τσέπη μου ήταν με αυτήν την σειρά οι κύριοι παράγοντες που ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Έψαξα, διάβασα και απέτυχα στην πρώτη μου προσπάθεια γιατί πριν από περίπου 4,5 χρόνια περισσότερο έπινες υγρό παρά άτμιζες. Λίγο καιρό μετά βέβαια (κάνα 5 μηνο) τα πνευμόνια μου αρχίσαν και πάλι να διαμαρτύρονται με την τσέπη μου να έχει στρατολογίσει καβούρια όσον αφορά το τσιγάρο. Η κατάσταση είχε βελτιωθεί σημαντικά όσον αφορά το ποσοστό ατμίσματος/κατάποσης του υγρού αναπλήρωσης, οπότε και τελείωσε για μένα η επικινδυνη/αηδιαστική συνήθεια-ανάγκη του τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #217 στις: Ιουλίου 03, 2015, 21:36 »
ήταν Δεκέμβρης του 2013 κ ο καλός μου φίλος zarathustra  :bye:  με έβαλε κατ'ευθείαν στα βαθιά(ithaki-nemesis) του η.τ. με επισκευάσιμο ατμοποιητή κ μηχανικό μοντάκι(ευτυχώς)κ από τότε μπήκα κ στο φόρουμ κ όλα πήραν το δρόμο τους πολύ πιο απολαυστικά κ υγιεινά κ προπάντων μακριά από το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος bobos

• **
  • 172
« Απάντηση #218 στις: Ιουλίου 30, 2015, 16:32 »
Μου κίνησε το ενδιαφέρον και μου έδωσε την πρώτη ώθηση ο αδερφός μου. Με μύησε όμως το παρόν forum  :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος vpk

• *
  • 29
« Απάντηση #219 στις: Ιουλίου 30, 2015, 18:09 »
Με μύησε το διαδίκτυο (και κατά πολύ το e-kapnisma.gr) με τις πολύ χρήσιμες και υποστηρικτικές πληροφορίες που διαθέτει!

Αποσυνδεδεμένος t@sos

• **
  • 327
« Απάντηση #220 στις: Ιουλίου 31, 2015, 10:35 »
πριν δυο μηνες ημουν σε μια φαση που τα βραδια δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον βηχα,εκεινες τις μερες ηρθε ενας φιλος στο σπιτι με ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο,τελος αυτο ηταν απο την επομενη μερα πηγα πηρα και εγω το δικο μου.να πω πως στο παρελθον ειχα κανει αλλη μια αποπειρα που κρατησε μια βδομαδα μονο και μετα γυρισα στο κ.τ. γιατι βεβαια τοτε δεν ηξερα τοσα σχετικα με τα υγρα,ατμοποιητες,μπαταριες κτλ

Αποσυνδεδεμένος tsimenis

• *
  • 18
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 31, 2015, 19:21 »
Πριν δυο εβδομάδες περίπου, ο φίλος και αδελφός Giorgosrab, μου έφερε δώρο το πρώτο μου η/τ λέγοντάς μου πως δεν μπορεί να με βλέπει να καπνίζω (και δεν είχε κι άδικο). Δεν είναι πολύς ο καιρός αλλά μέχρι τώρα ατμίζω και το γουστάρω τρελά!!!!

Σε ευχαριστώ Bro!!!  :thumpup: :thumbup_move_3:

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 31, 2015, 19:49 »
 Γιώργαρε δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι αδερφέ μου! Το καλύτερο δώρο για εμένα ήταν το χαμόγελο της κόρης σου!  :D

Τα καλύτερα έρχονται, με το καλό και το νέο εργαλείο και προχώρα!

*τα προειδοποιητικά-απειλητικά μηνύματα μου για το κ.τ. δεν θα σταματήσουν..  :whip:    :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kataigida21

• **
  • 108
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #223 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2015, 04:52 »
Ένας φίλος που συνάντησα στα τέλη του 2012 μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια του 2011 (λόγω λάθος επιλογής ατμοποιητή, καμμένα, υγρά στο στόμα κλπ.) που μου έδειξε με τί άτμιζε, μου πρότεινε μάρκα και μου εγγυήθηκε ότι δεν θα έχω τέτοια προβλήματα με αυτόν. Δεν ακούμπησα κ.τ. από τότε.

Αποσυνδεδεμένος cho oyu

• **
  • 175
« Απάντηση #224 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 21:17 »
Καλος και αγαπημενος φίλος μου ετρωγε τ' αυτια εδω και κανα χρονο , και μετα απο μια συζητηση το τελος του καλοκαιριου το πηρα αποφαση επιτελους
 :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110651 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F