Καλησπέρα,
Συμφωνώ κι εγώ με πολλούς από τους συν-forumίτες και "γέρνω" προς τον επισκευάσιμο.
Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ξεκίνησα από κει, αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ την απόδοση και την ποιότητα του ατμού ενός επισκευάσιμου σε κανέναν εργοστασιακό, όσο καλός κι αν είναι, κι έχω δοκιμάσει πολλούς, καλούς και κακούς.
Έχω δοκιμάσει και vv, αλλά προτιμώ μηχανικό mod με επισκευάσιμο.
ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟ:
- Ποιότητα/ποσότητα ατμού
- Δεν χαλάει (Τί να χαλάσει; Αφού δεν έχει ηλεκτρονικά μέρη)
- Κάνεις αμέτρητα σεταρίσματα όλως των λογιών, παίζοντας με σύρματα, φυτίλια και συνδυασμούς
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ MOD:
- Κακή διαχείρηση μπαταρίας
- Δεν απολαμβάνεις εργοστασιακούς άνω των 1.8Ω - 2.1Ω
- Χρειάζεται να κατέχεις λίγα πράγματα και να ασχολήσε στο να φτιάχνεις αντιστάσεις (προσωπικά μου αρέσει)
- Απαιτεί καθάρισμα πλυν ορισμένων υλικών όπως τα anodized (αν δεν κάνω λάθος)
ΘΕΤΙΚΑ v.v.:
- Παίζει τα πάντα απο ατμοποιητές χωρίς να σ'απασχολούν τα Ωμ
- Καλή διαχείρηση μπαταρίας (μέχρι να "στεγνώσει")
ΑΡΝΗΤΙΚΑ v.v.:
- Χαλάει
(ασχέτως κόστους ή εγγύησης, θέλω να το Η.Τ. να ΜΗΝ σταματήσει να δουλεύει επειδή κάηκε μια πλακέτα ή μου έπεσα από το τραπέζι. Υπερβολικός; Ίσως...)
Αν και τα αρνητικά που παραθέτω για το μηχανικό mod (προσωπική άποψη πάντα) είναι περισσότερα, κι ενώ έχω δοκιμάσει v.v., σαν το μηχανικό mod με επισκευάσιμο ατμοποιητή.... δεν έχει!
Υ.Γ.
Το v.v. με επισκευάσιμο ακούγεται σαν την χρυσή τομή, αλλά όταν το δοκίμασα, έβγαλα πολύ άγχος και ήθελα να έχω πάντα μαζί μου κι ένα άλλο Η.Τ., πράγμα που δεν μου άρεσε. Έχω 1,5 χρόνο τώρα μηχανικό mod με επισκευάσιμο (GGTS + Οδυσσέα), κι ότι κι αν έχει τραβήξει, είτε από πεσίματα, είτε από ζορίσματα, ποτέ δεν μου δημιουργησε θέματα λειτουργίας και ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει. Το μόνο που κάνω είναι να γεμίζω υγρό και να αλλάζω μπαταρίες....