Αυτοί οι vivi, CEx κλπ έχουν το θεματάκι τους με την ισχύ...
Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν αντέχουν να πάνε την φιτιλοαντίσταση στα όρια της... δηλαδή για παράδειγμα :
Φιάχνω μια αντίσταση με 0.17 σε διπλό δυάρι με 5 σπείρες στα 1.8Ω, το μήκος του σύρματος είναι περίπου 40mm, αρα με τη μέγιστη πυκνότητα μπορώ να πάω μέχρι το πολύ στα 0.22*40 περίπου στα 8.5-8.8 Watt, πράγμα που επαληθεύεται και στην πράξη με άλλους ατμοποιητές επισκευάσιμους, στα clearomizer αυτά έχω αλλιώσεις πιο γρήγορα. Πιστεύω ότι κάποιοι ατμοποιητές όπως αυτοί, έχουν οροφή στην συνολική ισχύ που μπορούν να βγάλουν, λόγω κατασκευής, είτε γιατί έχουν πολύ μικρό χώρο ατμοποίησης, είτε γιατί υπάρχει πολύ πλαστικούρα στην περιοχή ατμοποίησης. είτε για κάποιο άλλο λόγο που έχει να κάνει με τη γεωμετρία...
Οπότε ναι... η "θεωρεία" της πυκνότητας δίνει απάντηση για τα σωστά όρια ισχύος που μπορεί να δουλέψει μια φιτιλοαντίσταση, όμως υπάρχει και μια οροφή συνολικής ισχύος στους ατμοποιητές (και είναι πολύ λογικό), ευτυχώς όμως, οι επισκευάσιμοι ατμοποιητές έχουν αρκετά ψηλά όρια και έτσι η οροφή αυτή δεν μας ενοχλεί.