vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

298 επισκέπτες, 5 χρήστες
I.P, Mantis039, Kouros17, ThioVag, Mulder

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Χειρότερη γεύση που έχετε δοκιμάσει

Αποσυνδεδεμένος KatsikoSkulo

• :P~
  • *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Χειρότερη γεύση που έχετε δοκιμάσει
« Απάντηση #885 στις: Νοε 06, 2013, 11:21 »
-Mellow Sunset απο FlavourArt μάπα σαν οξύ σαν δηλητήριο σαν σαν ...πέταμα έφυγε ηδη!
Αλλά το λαβράκι μακράν είναι το εξής:
-Bacon απο FlavourArt.Η αηδία η ίδια.Ελεγα οτι θα μου ανοίγει την όρεξη οταν θ ατμίζω κτλ αλλά μια που τάνοιξα και μια που μου ρθε αναγούλα, το κλεισα καπάκι γιατι θα εκανα εμετό, χωρίς υπερβολές.Θές να σιχαθείς το μπέικον και γενικότερα τη ζωή σου την ίδια?Εδώ είσαι!Η ξιγκάρα η γουρουνάρα η ίδια.Αρνούμαι να το περιγράψω περεταίρω.
 :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #886 στις: Νοε 06, 2013, 11:31 »
Για το Mellow Sunset, μόνο το είχα μυρίσει, και μου έβγαλε κάτι σε παστουρμά. Και επειδή αυτό το έχω συνδυάσει με τσίπουρο ή μπύρα, δεν αποπειράθηκα να το δοκιμάσω.

Τώρα για το Μπέικον, σε  :respect: ειλικρινά που έκανες την κίνηση να το δοκιμάσεις!!!

• *
  • 71
« Απάντηση #887 στις: Νοε 06, 2013, 11:45 »
Διαγραφή άμεσης παράθεσης
χαχαχα ρε ρε!Ειλικρινά ήρωας.

Εν τω μεταξύ προσοχή αν θα χύσετε το μπέικον γιατί βρωμάει κολλάει η μυρωδιά και δε το θές αυτο για κανένα λογο.Προτείνω πέταμα/θαψιμο επιτόπιο το μπουκαλάκι οπως είναι και διαγραφή της μνήμης.Μετα εκτιμάς τα υγρά που έχεις ηδη.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 06, 2013, 12:27 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1953
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #888 στις: Νοε 06, 2013, 11:47 »
Την επόμενη φορά, να δοκιμάσεις την ατζούγια από FA... Μπορεί να αλλάξεις γνώμη για το μπέικον!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• *
  • 71
« Απάντηση #889 στις: Νοε 06, 2013, 11:52 »
Εννοια σου και στο τσάκ ήμουνα και για την ατζούγια από FA.Απλά είπα ας δοκιμάσω μια επιτυχία τη φορά.Πλέον φοβάμαι  τι βασανιστήριο θα υποστεί ο οργανισμός πάλι με την ατζούγια.Πωπω μια επιτυχία υποδέχεται την άλλη.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #890 στις: Νοε 06, 2013, 12:29 »
Υπάρχει λόγος που στη σελίδα της τα έχει στην κατηγορία "brave flavors"...

Αποσυνδεδεμένος sylvester79

• Invisible
  • *
  • 52
  • όποιος νύχτα περπατεί..... μη τα λέμε πάλι......
« Απάντηση #891 στις: Νοε 07, 2013, 00:08 »
χειροτερη για μενα το Virginia της FA. Πίκρα. Σκοτάδι και ομίχλη. Επίσης το πορτοκαλάκι της Ατμος που με οτιδήποτε κι αν το ανέμιξα, σε οποιαδήποτε αναλογία δεν σπάει με την καμία.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
« Απάντηση #892 στις: Νοε 07, 2013, 00:12 »
Atmos Lab Agrinio. WTF??

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
« Απάντηση #893 στις: Νοε 07, 2013, 01:00 »
-Mellow Sunset απο FlavourArt μάπα σαν οξύ σαν δηλητήριο σαν σαν ...πέταμα έφυγε ηδη!
Αλλά το λαβράκι μακράν είναι το εξής:
-Bacon απο FlavourArt.Η αηδία η ίδια.Ελεγα οτι θα μου ανοίγει την όρεξη οταν θ ατμίζω κτλ αλλά μια που τάνοιξα και μια που μου ρθε αναγούλα, το κλεισα καπάκι γιατι θα εκανα εμετό, χωρίς υπερβολές.Θές να σιχαθείς το μπέικον και γενικότερα τη ζωή σου την ίδια?Εδώ είσαι!Η ξιγκάρα η γουρουνάρα η ίδια.Αρνούμαι να το περιγράψω περεταίρω.

αχαχαχαχαχα :laugh1:
δεν το ξέρω το υγρό αλλά η περιγραφή σου τα σπάει αχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
« Απάντηση #894 στις: Νοε 07, 2013, 01:40 »
French pipe - LIQUA

Κάτι σαν να πήρε το μάτι μου κάποιες καλές κριτικές εδώ κι εκεί. Μα είναι δυνατόν; Λέω κι εγώ να το παίξω Σέρλοκ, παίρνω το μπουκαλάκι, αγοράζω και αντιστασούλες και πάω σπίτι. Ιεροτελεστία, πλύσιμο-στέγνωμα-καθάρισμα ο evod, αντιστασούλα φρέσκια-φρέσκια, "χρακ" το μπουκαλάκι και άρωμα... λερωμένες κάλτσες σαν φορεμένες 4-5 μέρες σε άσκηση στο στρατό ένα πράμα! Μου ήρθαν όλα πάνω. "Ιδέα μου θα ναι", λέω. "Ρίξε πράμα στο διάκενο", σκέφτομαι, "Και το puros δεν μυρίζει στο μπουκάλι όπως όταν ατμίζεται". Εκείνη τη στιγμή μπαίνει η γυναίκα στο δωμάτιο. "Νίκο, μήπως έβγαλες τίποτε κάλτσες και τις πέταξες πουθενά; Κάτι μυρίζει εδώ"! Ωχ, ρε λες; Αλλά αν δε δοκιμάσω θα σκάσω! Παίρνω δυο-τρεις-τέσσερις στον αέρα να φύγει η πρώτη φυτιλίλα, άσε, ξαναπάτα, ρούφα... μου έφυγε ο ατμοποιητής από τα χέρια, θεός σχωρέσ'τον, δεν έφαγα εκείνο το μεσημέρι, είχα αναγούλες. Το μπουκαλάκι δεν το πέταξα όμως. Το κρατάω για την πρωταπριλιά. Θα το κάνω δώρο σε κανέναν για να σπάσουμε πλάκα. Ελπίζω να μην πάθει τίποτε σοβαρό

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #895 στις: Νοε 07, 2013, 02:49 »
Από τα υποτιθέμενα καπνικά είναι μάλλον το χειρότερο. Αναφέρομαι στο French pipe της Liqua.

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• Angelos
  • **
  • 271
« Απάντηση #896 στις: Νοε 07, 2013, 08:28 »
Fresh breath από flavourland, γεύση ληγμένου στοματικού διαλύματος!  :thumpdown: :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Pigeonaras

• **
  • 109
« Απάντηση #897 στις: Νοε 07, 2013, 08:50 »
Γούστα είναι αυτά...  Το French Pipe το θεωρώ ένα από τα καλύτερα της Liqua....  Το ρουφαω σε dripping.......    :)

Sent from me...

Αποσυνδεδεμένος kwstas10

• *
  • 7
« Απάντηση #898 στις: Νοε 07, 2013, 11:10 »
oτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που εχω κανει ειναι η βανιλια απο νεξτον!

Αποσυνδεδεμένος Obiwangr

• *
  • 30
  • Are you Tripping???No i am Dripping!!!
« Απάντηση #899 στις: Νοε 07, 2013, 13:52 »
Το χειροτερο Υγρο που εχω δοκιμασει ειναι το Mad Fruit απο FlavourArt 18mg(VelvetCloud).

1ον δεν εχει γευση αλλα ουτε και αρωμα!
2ον το μονο που κανει ειναι να σου καει τον λαιμο!(προσωπικα εγω κανω 6mg)!
αλλα και που το αραιωσα με σκετη VG παλι τα ιδια, μετα απο 3 τζουρες με πιανει πονοκεφαλος!!! :wall: :wall: :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 94 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 240 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20264 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877953 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362197 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467088 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909595 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519799 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375724 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701868 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ