vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

441 επισκέπτες, 6 χρήστες
Giannis.B, thanos1071, soulplayer, manoslykos, Tem, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Απ: Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ
« Απάντηση #405 στις: Αυγ 15, 2013, 21:36 »
Θα ενημερώσω το διαχειριστή, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι γενικό το πρόβλημα.

Android Tapatalker

Αποσυνδεδεμένος xristos99

• **
  • 286
« Απάντηση #406 στις: Αυγ 16, 2013, 00:00 »
και εγω το ιδιο  προβλημα εχω  :(

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #407 στις: Αυγ 16, 2013, 01:00 »
Μου έχουν αναφέρει κάνα δυο ακόμα το ίδιο πρόβλημα.
Από ό,τι είδα, το πρόβλημα το έχουν οι χρήστες hotmail ή live,com. Το πρόβλημα πρέπει να είναι από εκεί. Είχαμε και παλιότερα πρόβλημα με την Hotmail, τα μέλη που πήγαιναν να εγγραφούν στο φόρουμ δεν λάμβαναν ειδοποιήσεις για πιστοποίηση λογαριασμού και δεν μπορούσαν να εγγραφούν. Το πρόβλημα έφτιαξε μόνο του μετά από καιρό.
Αν έχετε κάποιον λογαριασμό σε Gmail, δοκιμάστε να αλλάξετε το e-mail στο προφίλ σας. Δε βλέπω άλλη λύση.

EDIT: Είχα αναφορά από μέλος που άλλαξε από Hotmail σε Gmail και τώρα του έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 17, 2013, 01:13 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #408 στις: Αυγ 18, 2013, 14:08 »
Το πρόβλημα με τη σελίδα του atmistis.gr διορθώθηκε: http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=18470.0
Διορθώθηκε κει το μπάνερ (αριστερά) όπου τώρα ο σύνδεσμος οδηγεί πάλι στο site.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #409 στις: Οκτ 05, 2013, 10:46 »
Παει κανα 2μηνο ή και παραπανω που τα "Εμφανιση μη αναγνωσμενων"
καθημερινα ενω τα βλεπω να αυξανονται ( 2-3 σελιδες ) ξαφνικα την ιδια μερα γινονται 1 σελιδα ή και εως πολυ λιγοτερα μηνυματα απο μιση σελιδα.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #410 στις: Οκτ 05, 2013, 12:31 »
Ενώ έχω τσεκαρισμένα εδώ και πολύ καιρό να μου έρχονται ειδοποιήσεις για απαντήσεις σε νήματα που έχω επιλέξει... τον τελευταίο καιρό, δεν λαμβάνω καθόλου e-mail  :confused1:
Aς το κοιτάξει κάποιος παρακαλώ!
Ευχαριστώ.
Να προσθέσω πως πέραν από τα νήματα με ειδοποίηση, δε λαμβάνω mail ούτε για τα π.μ. που δέχομαι εδώ...

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 242
« Απάντηση #411 στις: Οκτ 05, 2013, 13:17 »
Για να προσθέσω λίγο μυστήριο... μόλις χθες εγώ έλαβα mail για π.μ. 

Αποσυνδεδεμένος pfsmoker

• *
  • 88
« Απάντηση #412 στις: Οκτ 05, 2013, 13:55 »
Παει κανα 2μηνο ή και παραπανω που τα "Εμφανιση μη αναγνωσμενων"
καθημερινα ενω τα βλεπω να αυξανονται ( 2-3 σελιδες ) ξαφνικα την ιδια μερα γινονται 1 σελιδα ή και εως πολυ λιγοτερα μηνυματα απο μιση σελιδα.
Και εγώ το παθαίνω αυτό και το έχω παρατηρήσει στην αλλαγή της μέρας, δηλαδή μου δείχνει τα μη αναγνωσμένα της ίδιας μέρας. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #413 στις: Οκτ 05, 2013, 15:19 »
Να προσθέσω πως πέραν από τα νήματα με ειδοποίηση, δε λαμβάνω mail ούτε για τα π.μ. που δέχομαι εδώ...

Υπάρχει πρόβλημα με όλους τους λογαριασμούς της Microsoft. Outlook, Hotmail, Live.com κτλ. εδώ και καιρό και μόνο μ' αυτούς. Δεν είναι κάτι από τη μεριά του φόρουμ.

-------------

Με τα μη αναγνωσμένα έχουμε δυσλειτουργία που περίμενα να φτιαχτεί στην τελευταία αναβάθμιση. Αυτή έγινε αλλά... δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος myiorgos

• **
  • 169
« Απάντηση #414 στις: Νοε 14, 2013, 19:55 »
Καλησπερα σε ολους
Θα ηθελα λιγο την βοηθεια οποιου γνωριζει .
Παταω πανω στην " Εμφανιση μη αναγνωσμενων " και μου εμφανιζει τα θεματα που δεν εχω δει με την ενδειξη νεο . Λογικα τα 12 πρωτα - τελευταια απο αυτα θα επρεπε να μου τα εμφανιζει και στο κατω μερος της σελιδας στα τελευταια θεματα , πραγμα το οποιο δεν γινεται. Αποτελεσμα θεματα που τρεχουν αυτη την στιγμη να μην μου τα εμφανιζει στα τελευταια θεματα και θα πρεπει να γυριζω συνεχεια στα μη αναγνωσμενα . Κατι σαν να γινεται μια επιλογη  :confused1: :confused1: Την βοηθεια σας

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #415 στις: Νοε 14, 2013, 20:19 »
Ο πιο αποτελεσματικος τροπος να παρακολουθεις το φορουμ ειναι αυτος που αναφερεις - Εμφανιση μη αναγνωσμενων.
Ακομα καλυτερα τσεκαρε και την αλλη επιλογη απο κατω - Εμφανιση απαντησεων.
Με τα 12 τελευταια θεματα που εμφανιζονται στο βαθος της σελιδας  πινακες οπως τα Ανενταχτα Θεματα δεν εμφανιζονται καθως και καποια αλλα θεματα επισης.

Αποσυνδεδεμένος myiorgos

• **
  • 169
« Απάντηση #416 στις: Νοε 14, 2013, 20:40 »
οκ Ευχαριστω αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι ποιο ευκολο να τα παρακολουθω απο κατω που το εμφανιζει συνεχεια . Μου κανει εντυπωση ομως γιατι παλια θεματα οπως αυτα που αφορουν την fastteck τα εμφανιζε στα τελευταια θεματα ενω τωρα οχι  :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #417 στις: Δεκ 15, 2013, 18:27 »
Το οτι στην αρχικη σελιδα του φορουμ δεν μου βγαζει το μπανερ του e-kapnisma ειναι προβλημα δικο μου η συμβαινει και σε αλλους.
Οχι τπτ αλλα πολυ τσιτσιδι μου φαινεται η αρχικη μετα τοσα χρονια  ;D :)) :))

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1210
« Απάντηση #418 στις: Δεκ 15, 2013, 18:33 »
Είναι "κρυολογήματα" απο διάφορα "άλλα" site Βαγγέλη ;D

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
« Απάντηση #419 στις: Δεκ 15, 2013, 19:23 »
Το οτι στην αρχικη σελιδα του φορουμ δεν μου βγαζει το μπανερ του e-kapnisma ειναι προβλημα δικο μου η συμβαινει και σε αλλους.
Οχι τπτ αλλα πολυ τσιτσιδι μου φαινεται η αρχικη μετα τοσα χρονια  ;D :)) :))

Μπαίνεις με firefox και έχεις εγκαταστήσει το adblock plus?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1851 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259704 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720452 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374912 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390456 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263738 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682262 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1374 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2414 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889192 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.