vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Το ημερολόγιο ενός καινούργιου ατμιστή

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Το ημερολόγιο ενός καινούργιου ατμιστή
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 24, 2012, 23:13 »
dreamymoments φίλε μου.....
απαντάς μονος σου στα ιδια σου τα ερωτηματα και τις απορίες.
Αυτο το φορουμ δεν ειναι μονο για αυτους που θελουν να κοψουν το τσιγαρο ή μόνο για αυτους που θελουν να δοκιμασουν εναν ή δυο τύπους και να μεινουν εκει ή δεν ειναι μονο για μοντες.
Το φορουμ αυτό απευθυνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους επιθυμουν να ασχοληθουν με το η.τ ειται ειναι απλοί χρηστες ειτε power users.
Eσυ λοιπόν προφανως δεν ανηκεις στη δευτερη κατηγορια χρηστών και απλά χρησιμοποιεις το φορουμ για καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες.Καλά μεχρι εδώ?Ωραία.
Δεν αναγκαζει λοιπόν ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑΝ να πάει παρακατω και να το κάνει ''χόμπι''.
Θέλεις να δοκιμασεις πραγματα, κάντο, δεν θέλεις μήν το κάνεις.Εμεις ειμαστε εδώ όχι ως οι παντογνωστες αλλά ως λίγο περισσότερο προχωρημενοι σε αυτο και θελουμε να βοηθησουμε καλοπροαιρετα όποιον χρειαστει μια βοηθεια όπως μας βοηθησαν και εμάς κάποιοι άλλοι.
Δεν ειμαστε έμποροι.Αν θες έμπορο θα τον βρεις στο ανάλογο νήμα.Εδώ προσπαθουμε να βοηθησουμε τους νεους οπως και εσενα στα πρωτα βηματα.Όχι πάντως προς όφελός μας και όχι για κερδος.Πές το χόμπι, πές το όπως θες.
Μπορει αυριο να βαρεθουμε εμεις ή να σταματησουμε και το ατμισμα. Θα ειναι εδω καποιοι άλλοι να βοηθουν τους νεους.
Μήν το παιρνεις επί προσωπικού αυτο που λέμε σε εσενα το λέμε και σε άλλους.Τωρα αν εσυ αυτο δεν το βλέπεις ώς χόμπι αλλά ως ενας τρόπος διακοπής του καπνίσματος και τιποτα παραπάνω και αν πιστευεις οτι δεν εχεις να κερδισεις τιποτα περισσοτερο από αυτο το φόρουμ, μπορεις πολύ απλά να παρακολουθεις καποια θεματα και να μην ασχολεισαι με μόντες πρόβατα κλπ.
Αλλά μην κατακρινεις και καποιους που τους αρεσει να σκαλίζουν περισσότερο και να ασχολουνται.
Το ξερω πώς πολλοι όπως εσυ κοροιδευουν αυτο που γινεται εδω μεσα με τις κατασκευες τις πατεντες και γενικά τη διάσταση που εχει πάρει από άποψης πολυπλοκότητας το αντικειμενο αυτο που λεγεται η.τ αλλά ετσι ειναι.
Άλλοι ξυπνάνε χαράματα να πάνε για κυνηγι, άλλοι πάνε για ψάρεμα και τους βλέπω που κοιτανε τα διαφορα φορουμ για κυνηγι και ψαρεμα και τους κοροιδευω.''Τί όπλο, πώς ειναι ποσα σμπάρα παιρνει από τι υλικό ειναι φτιαγμενο. πώς να το κρατάς τι ειναι το ένα τι ειναι το άλλο και εγω εχω το ταδε ντουφεκι και ο άλλος το άλλο''.....
Ετσι ειναι όμως.Ειναι για αυτους το χόμπι τους η ασχολία τους.Δεν πρεπει να τους κοροιδευουμε επειδη δεν το γουσταρουμε εμεις.Και στην τελικη υπάρχουν εκατονταδες η ισως και χιλιάδες χόμπι, γιατι να μην ειναι και αυτό ένα.Για μένα χομπι ειναι να ασχολουμαι με οτιδηποτε με κάνει να ξεχναω τις στεναχωριες μου, τα προβληματά μου,την καθημερινότητά μου και να περνάω ευχάριστα τις ωρες που ασχολουμαι με αυτο.Και ας ειναι μια μπουρδα.
Τέλος πάντων εγω αυτά εχω να πω πιστευω να σε κάλυψα και θεωρω πως καλό ειναι να το σταματησουμε καπου εδω, γιατι ο καθενας μας εχει τις απόψεις του σωστές ή όχι ειναι απόψεις και αν συνεχιστει αυτό πιό πολύ θα κουράσει παρά θα βγάλει ένα νόημα.
Αν εχεις καποιες αποριες ή αντιμετωπίσεις καποιο προβλημα στο μελλον ή χρειαστεις οποιαδήποτε βοηθεια, μην διστασεις να μας ''ενοχλήσεις''.Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε. :thumpup:
                                                             Φιλικά Κώστας.

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 24, 2012, 23:15 »
Πραγματικα υπέροχη εικόνα joyeman...
 :yes:
Και καθόλου τυχαία...

Όσο για το όλο θέμα, ο καθένας με ότι βολεύεται!!! :thumpup:
Όλοι βλέπουμε, όλοι ακούμε, και ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του!

Αποσυνδεδεμένος nikolakis26

• **
  • 438
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 25, 2012, 00:17 »
Βρε παιδιά προς τι όλος αυτός ο ντόρος? :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Αν κάποιος δηλαδή είναι οκ με μια ego μπαταρία κ ένα Φ Χ Ψ ατμο τι δηλαδή είναι παράλογο? :dontknow:
Ο dream απλά διατυπώνει κάτι που παρατήρησε,όλοι μας ξέρουμε πως πυκνά συχνά μόλις μπει νέο μέλος,θα ακούσει προτάσεις για 1002 πράγματα. :yes:
Πόσο τώρα να προτείνει κάποιος να πάρεις mod,την στιγμή που δεν ξέρει ο ίδιος τι είναι το mod. :dontknow:

Μην μου πείτε τώρα πως δεν το έχετε παρατηρήσει πότε. :hmmm:

Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν δει πως είναι η αντίσταση,όχι να την αλλάξουν,κ όμως τους βλεπεις μέσα στα νήματα περί επισκευών να τρολλαρουν κ να δίνουν συμβουλές. :yes:

Δεν το έχετε δει ούτε αυτό μήπως? :dontknow:

Αυτό θέλει να πει ο φίλος παραπάνω,μήπως τελικά η "πολλές συμβουλές" από τα "λάθος άτομα" κάνουν κακό στην φήμη του η.τ.? :dontknow:

« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 25, 2012, 01:58 »
Διάβασα τα προηγούμενα ποστ στο παρων νήμα και θα ήθελα να προσθέσω αν και ήδη έχει ουσιαστικά αναφερθεί, ότι αν δεν υπήρχαν οι μόντες και το μεράκι μερικών, το η.τ. θα είχε πεθάνει τη μέρα που άρχισε. Όπως καθε συσκευή, το πρώτο μοντέλο έκανε τη δουλειά του (με όσα προβλήματα και αν είχε) . Οι χομπίστες είναι αυτοί στους οποίους οφείλεται η ύπαρξη τόσο πολλών διαφορετικών επιλογών ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ η.τ. Χάρη σε αυτούς και το μεράκι τους οι ατμοποιητές γίναν αποδοτικότεροι, ενσωματώθηκαν μεγαλύτερες μπαταρίες, βρέθηκαν καλυτερα επιστόμια, πιο όμορφα μοντέλα, μεγαλύτερα τανκ, καλύτερες αντιστάσεις κ.ο.κ. Στις δικές τους πατέντες βασίστηκαν και τις δικές τους πατέντες "έκλεψαν", οι απανταχού εταιρείες και τις ενσωμάτωσαν στα "καινούρια"  τους μοντέλα. Χάρη στην αστείρευτη περιέργειά τους για δοκιμές, έχουμε 1 εκατομύριο διαφορετικές γεύσεις . Ο "χομπίστας" που αναφέρετε με το "ματσούκι" είναι αυτός στον οποίο χρωστάτε την καλή διάρκεια της μπαταρίας και τον "πλούσιο" ατμό. Στη συνεχή του έμφυτη ανάγκη για βελτίωση, μετατροπή , και πάλι βελτίωση. Αλλιώς το η.τ. θα ήταν άθλιο όπως το πρώτο που κατασκευάστηκε, και εμείς ακόμα καπνιστές.....

Αποσυνδεδεμένος dreamymoments

• **
  • 155
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 25, 2012, 08:52 »
..Δεν αναγκαζει λοιπόν ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑΝ να πάει παρακατω και να το κάνει ''χόμπι''..

..Αλλά μην κατακρινεις και καποιους που τους αρεσει να σκαλίζουν περισσότερο και να ασχολουνται..

..Το ξερω πώς πολλοι όπως εσυ κοροιδευουν αυτο που γινεται εδω μεσα..

Καλημέρα. Αν από όλα αυτά που έχω γράψει μέχρι τώρα, αυτά κατάλαβες, τότε λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι προφανές ότι πιθανώς λόγω ηλικίας και επειδή δεν γράφω και συχνά γενικώς, έχω ξεχάσει τα ελληνικά μου και να αρθρώνω σωστό και κατανοητό λόγο. Ναι, θα το σταματήσουμε εδώ και θα το πάω κι ένα βήμα παρακάτω και θα παρακαλούσα τον Yianni Rasta, που απ' ότι βλέπω είναι ο συντονιστής στην "Περιοχή νέων μελών",,ή όποιον άλλον έχει την δυνατότητα, μιας και δεν προτίθεμαι να προσθέσω ή να γράψω κάτι περισσότερο, να κλειδώσει το νήμα μου.

Το ξεκίνησα (το νήμα) με τις καλύτερες των προθέσεων αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί βρέθηκα στην θέση να υπερασπίζομαι τα γραφώμενα μου και να φτάσουν στο σημείο να θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι κοροιδεύω, κατακρίνω, δεν θα έπρεπε ως καινούργιος να έχω απόψη, δεν ξέρω τι λέω και ότι άλλο. Και επειδή τα 49 μου χρόνια και ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπουν να λειτουργώ έτσι και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου, πάνω απ' όλα, να δίνει κανένα δικαίωμα για τέτοια εικόνα, παρακαλώ για δεύτερη φορά, το νήμα μου να κλειδωθεί κι αν ενοχλεί, σβύστε το κιόλας. Ειλικρινα δεν θα με πειράξει καθόλου. Δεν το ξεκίνησα για να με πειράξει.. Δεν το ξεκίνησα για θεωρήσει ο οποιοσδήποτε ότι κοροιδεύω ή και κατακρίνω αλλά αν αυτό θεωρείτε ότι συνέβη τότε οκ, αναλαμβάνω την ευθύνη του ότι δεν ξέρω να ομιλώ..

Και μια ακόμη παράκληση. Αν θέλετε, σεβαστείτε την. Μην γράψετε κάτι ως συνέχεια, σας παρακαλώ ειλικρινά. Το νήμα το ξεκίνησα εγώ και θα ήθελα να πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να το τελειώσω πάλι εγώ. Αν θέλει κάποιος να με βρίσει, να με κριτικάρει, να μου πει το οτιδήποτε ας το κάνει με προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, ..εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #110 στις: Απριλίου 25, 2012, 22:08 »
Θα σου έλεγα dreamy, να κρατήσεις το νήμα, διότι είναι ένα στέκι που θα φανεί πολύτιμο σε νέους.
Ειλικρινά δεν βρήκα στα γραφόμενά σου κάτι που να αμφισβητεί όσους ψάχνονται παραπέρα.
Αυτό που κατάλαβα ήταν η απορία σου γιατί να υπάρχουν διαβαθμίσεις εξοπλισμού και σε τι εξυπηρετούν.
Αυτό που κατάλαβα επίσης είναι το feedback ενός νέου, στην προτροπή συνατμιστών να αγοράσει από την αρχη "βαρύ οπλισμό", που ήταν απλό και ξεκάθαρο. Οτι αυτός και γνωστοί του προτιμούν για αρχή κάτι απλό.
Δεν αισθάνομαι ότι έθιξες κάποιον, αντίθετα νιώθω ότι παρεξηγήθηκαν τα γραφόμενα του συνατμιστή μας.
damioan, μου θυμίζεις έναν φίλο που μου είπε ότι χωρίς τα εμπορικά και αγωνιστικά μοντέλα της φεράρι, πολλές από τις τεχνολογίες που σήμερα έχουν τα φθηνά αυτοκίνητα δεν θα υπήρχαν. Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο, αλλά ούτε και θα λιμπιστώ μια φεράρι. Προτιμώ να έχω ψείγματα της τεχνολογίας της στο φιατάκι μου.
Δε νομίζω ότι μετά την κόντρα τζιτζάκηδων και προβαράκηδων έχει νόημα να αναλωθούμε σε κόντρες εργοστασιακών-χειροποίητων.
Ο καθένας ατμίζει αυτό που του ταιριάζει.
Ενιωσα πραγματικά ότι ο dreamy πρέπει να νιώθει άσχημα που δεν αισθάνεται την ανάγκη να πειραματιστεί.
Ειπώθηκε ξεκάθαρα ότι ατμιστής 25 ημερων πώς μπορεί να νιώσει συμβουλές;;;
Γιατί να μη δώσει, αν είναι μετρημένες και στα πλαίσια αυτών που γνωρίζει;;
Με το ίδιο σκεπτικό θα σας έλεγα ότι ανάμεσά σας, παλαιότερη ατμίστρια είμαι εγώ. Σημαίνει αυτό ότι η γνώμη μου έχει περισσότερη βαρύτητα;
Οχι, βέβαια, αλλά επειδή έχει περισσότερες μνήμες, θα σας αναφέρω τι συνέβη όταν εγώ ήμουν νέα στο χώρο και το η.τ. μου δε με ικανοποιούσε. Με έπιασαν οι παλιοί, μου έδειξαν έναν επισκευάσιμο και 2 μπαταριοθήκες, με ρώτησαν πώς μου φαίνονται. Τους είπα κατσαβίδι, κλαρίνο και walkie talkie και μου απάντησαν με μία λέξη. kanger 808d (μετέπειτα κυκλοφόρησαν ως μίνι&μορ) κι αν πάρεις ego μπαταρίες 510d. Είναι τα απλότερα, μου είπαν. Κάνε δεύτερο ξεκίνημα με αυτά και μετά βλέπεις.
Οταν μετά δήλωσα ότι επιτέλους βρήκα κάτι που μου ταιριάζει, ουδείς σκέφτηκε να μου πει ότι ατμίζω δυο μήνες και δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη, ούτε πρέπει να παραμείνω σε αυτά.
Οι περισσότεροι που γνώρισα από εδώ και βρισκόμαστε σε συναντήσεις, είναι με μόντες. Ουδέποτε πιάσαμε συζήτηση για το αν είναι καλύτερα τα δικά τους ή τα δικά μας. Τους έκανα τις ίδιες ερωτήσεις που έκανε εδώ ο dreamy και πήρα καθαρά τεχνικής φύσης απαντήσεις.
Κωνσταντίνε, δε νομίζω ότι πολλοί κοροιδεύουν αυτό που γίνεται εδώ μέσα, αλλά κάποιοι καυγάδες τον τελευταίο καιρό μας έκαναν ίσως ιδιαίτερα ευαίσθητους.
Αντιλαμβάνομαι τα όσα είπε ο dreamy με τον τρόπο που λέει ότι τα είπε και νομίζω ότι άδικα τον στεναχωρούμε.

Μη σπεύσει κανείς να πει ότι τον υπερασπίζομαι γιατί είμαι της ίδιας φιλοσοφίας.
Ημουν. Οσο δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο πέρα από το hybrid & to kanger.
Τώρα;;το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να αρνούμαι να εισέλθω στις μόντες, αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί από εργοστασιακό. Χτες σιχάθηκα τον εαυτό μου, γιατί με έπιασα να κυκλοφορώ με μπλούζα με τεράστιες τσέπες μέσα στο σπίτι και το γραφείο. Ατμιζα παράλληλα 4 διαφορετικούς άτμο τανκ, ατμο ντρίπινγκ ΚΑΙ κάρτο με δυο διαφορετικά αρώματα, μια μπαταρία και έναν αντάπτορα, ένα κωνάκι, ένα δαχτυλίδι κώνου. Μόνο για να μετακινηθώ από χώρο σε χώρο ήθελα δυο δρομολόγια. Ενα για τα ατμιστικά εργαλεία και ένα για τα υπόλοιπα πράγματά μου. Εκατσα να συμμαζέψω το συρτάρι και το κουτάκι με τα ατμιστικά μου καλούδια και έφαγα μισή ώρα.
Ε, ύστερα από αυτά, νιώθω την ανάγκη να βροντοφωνάξω: DREAMY, μη διανοηθείς να δοκιμάσεις τίποτε άλλο εκτός από ego C όσο τον απολαμβάνεις. Πίστεψέ με, θα μπλέξεις!!!   :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος konn4312

• *
  • 65
« Απάντηση #111 στις: Απριλίου 25, 2012, 22:51 »
Ετσι,ο ατμος ειναι υπουλος και εγω απο ego ξεκινησα και τωρα κουβαλαω τη μεγαλη θηκη με τρια τανκ κανα δυο καρτο το λαβα και το dd μαζι αλλα ελα που μου αρεσει γιατι αισθανομαι σαν παιδι με πολλα παιχνιδια!!

« Απάντηση #112 στις: Απριλίου 26, 2012, 00:47 »
Μπορεί με κάποιο ιδανικό τρόπο θα έλεγα να ανακαλύπτει ο καθένας το η.τ. που του
απεικονίζει ή του προσομοιώνει ή του αναπαριστά το κανονικό τσιγάρο που τόσο
καιρό είχε στα χέρια του και έβαζε στο στόμα του.
Η κακιά συνήθεια γίνεται κακιά όχι μόνο για τα τρομερά επακόλουθα που προκαλούν
το χρόνιο κάπνισμα, αλλά και γιατί δεν μπορεί εύκολα να αποτοξινωθεί ο χρήστης να
αποκοπεί και να το διακόψει.
- Στην αναζήτηση αυτή το η.τ. που επιλέγει ο καθένας είναι σε συνάρτηση με τον τρόπο
που κάπνιζε - τώρα ατμίζει, σε συνάρτηση της χρήσης που έκανε στο τσιγάρο και σε
συνδυασμό με τη γεύση που ναι μεν δεν την είχε ακριβώς επιλέξει, αλλά καλύπτονταν.
- Όλοι λοιπόν αναζητούν το τελειότερο η.τ. που να πληρεί τουλάχιστον τους παραπάνω
όρους της απεικόνισης - αναπαράστασης και γεύσεως καπνού - ατμού !
Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε όλοι μας ανεξαρτήτως αν κάποιος θεωρεί ιδανικό
ένα mini ή eGo ή Mod ή Κατσικοπρόβατο .
Αν εμένα με καλύπτει το SD Keyring εσένα μπορεί να σε καλύπτει ένα GG, ποτέ όμως δεν θα
πάψω να έχω κατά νου να αναζητώ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥ

• **
  • 155
« Απάντηση #113 στις: Απριλίου 26, 2012, 11:42 »
Καλημέρα σε όλες και όλους σας.

Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω την petra και όποιον άλλον/η, έκανε τον κόπο και μπήκε στην διαδικασία να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την κατανόηση.

Το νήμα θα συνεχίσει να υπάρχει ως ένα νήμα που απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, το ξαναλέω, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους τελείως άσχετους με το η.τ., αυτούς που καλά καλά δεν ξέρουν ούτε το πως μοιάζει, αυτούς που το ψάχνουν τώρα, αυτούς που θα μπορούσαν κάτι να βρουν και εδώ που να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που ετοιμάζονται να κάνουν και είναι η διακοπή του καπνίσματος.

Και πριν από οτιδήποτε, θα ξεκαθαρίσω για μιά τελευταία φορά το σκεπτικό μου για αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων (αν και κάποιος που θέλει να παρεξηγηθεί, θα το κάνει ούτως ή άλλως). Δεν είμαι εναντίον καμμιάς απολύτως επιλογής περί του τι συσκευή θα αγοράσω, τι συσκευή θα καταλήξω να χρησιμοποιώ και τι υγρό θα ατμίζω. Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας με τα γούστα του, τα θέλω του, τις ορέξεις του και το πορτοφόλι του κάνει τα κουμάντα του. Από την αρχή προσπάθησα να καταστήσω σαφές ότι ξεκίνησα αυτό το νήμα γιατί θεώρησα καλό κάποιος παντελώς άσχετος να μπορεί να διαβάζει την σχεδόν καθημερινή πορεία ενός καινούργιου ατμιστή και πως βιώνει την εμπειρία του με το η.τ., τι αγοράζει, τι υγρά χρησιμοποιεί, για ποιό λόγο κάνει τις όποιες επιλογές και τελικώς πως του κάθεται όλο αυτό. Σε αυτό το νήμα θεώρησα καλό να καταθέτω της ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου απόψεις όπως αυτές εδημιουργούντο καθημερινά μέσα από το τι διάβαζα και διαβάζω στο φόρουμ καθώς και τα βιώματα μου στην καθημερινή μου ζωή. Αυτό το νήμα είναι ένα οδοιπορικό, το δικό μου οδοιπορικό. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να του αρέσει, να συμφωνεί, να συμμετέχει στο να βοηθήσει, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ότι έχω το δικαίωμα να γράφω δημοσίως, όπως ένα φόρουμ, το προσωπικό μου ημερολόγιο και να διατυπώνω μέσα σε αυτό το τι εγώ πιστεύω ακόμη και αν αυτό το είδα στον ύπνο μου. Και αυτό το κάνω από την αρχή, προσπαθώντας να είμαι προσεκτικός στα γραφώμενα μου και να μην προσβάλω κανέναν. Μπορεί στις σχέσεις μου να είμαι άτυχος και να κάνω λάθη αλλά στον λόγο μου, στον τρόπο που εκφράζομαι και διατυπώνω την οποιαδήποτε άποψή μου είμαι ιδιαίτερα σχολαστικός. Το εάν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, καταλάθος ή επίτηδες, θεωρώ ότι μάλλον είναι δικό του πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν και ολοκληρώνω προς το παρόν με αυτό, εδώ διαβάζατε και θα διαβάζετε τις εμπειρίες μου μέρα με τη μέρα, για ποιό λόγο κάνω κάποια αγορά, αν κάνω, και όλα τα σχετικά. Εδώ επίσης ο οποιοσδήποτε καινούργιος ατμιστής μπορεί να παραθέτει την δική του εμπειρία απευθυνόμενος ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε παντελώς άσχετους με απώτερο σκοπό να καταλάβουν όσο πιό απλά γίνεται, τι εστί η.τ. και πως μπορούμε να το χειριστούμε ειδικά τον πρώτο καιρό, αν μη τι άλλο.

Και κάτι τελευταίο, μιας και το θυμήθηκα. Ναι, θεωρώ τουλάχιστον προς το παρόν, ότι είμαι ένας από τους πλέον τυχερούς όσον αφορά το η.τ. Έκανα με το πρωτο μια, απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά, πολύ καλή αγορά συσκευής, με καλυψε απόλυτα στις ανάγκες μου, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κανένα πρόβλημα, καθάρισα τον ατμοποιητή της με απλό φύσηγμα μετά από 15 ημέρες, έχω παραμείνει στην μία αρχική μπαταρία, στον έναν φορτιστή, πήρα και τις βάσεις μου, πήρα και το πρώτο μου αγαπημένο άρωμα, τα cinnamon cookies και για μένα αυτό είναι όλο. Είμαι πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος.  Αν κάποια στιγμή προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα ασχοληθώ και αναλόγως θα το αντιμετωπίσω.

Αυτό το νήμα λοιπόν, με άλλα λόγια απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ευτυχής και να πετύχουν τον σκοπό τους με τόσο απλό τρόπο. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν ένα κάρο άλλα νήματα όπου μπορούν να ενημερωθούν για πιο πολυσύνθετες επιλογές και διαδικασίες και να βρουν εκεί την δική τους ευτυχία.

Αυτά, να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια.  :)

(Που βασίστηκε η δική μου ευτυχία, μέχρι τώρα:
- Alter ego-C Compact Kit 650 (black) όπως η αρχική φωτογραφία, με μία συσκευή, μία μπαταρία, έναν φορτιστή
- 2 clearomizer που ταιριάζουν με τον ego, αν δεν κάνω λάθος λέγονται C4, απλά επειδή τα βρήκα φθηνά και παίρνουν και περισσότερο υγρό από τα φίλτρα της συσκευασίας
- 1 υγρό American red από την ίδια εταιρεία
- 1 βάση Balance 0 της Αtmos Lab
- 1 βάση Balance 20 της Atmos Lab
- 1 άρωμα cinnamon cookies της Atmos Lab
- και δύο αρώματα που μου χάρισε φίλος, το honey και το camila πάλι από την Atmos Lab, αν και αυτά δεν τα έχω ακόμη χρησιμοποιήσει)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 15:30 από dreamymoments »

Αποσυνδεδεμένος Manos_SKG

• **
  • 107
« Απάντηση #114 στις: Απριλίου 26, 2012, 16:15 »
Είπες κάτι πολύ σημαντικό!!  Τη σωστή αγορά συσκευής για ένα αρχάριο!! 

Εγώ ξεκίνησα το ητ μαζί με 4 φίλους.  Ένας τύπος σε ένα μπαράκι άτμιζε ένα ego style ητ και ως καμίνια του κτ και οι 4 τον κοιτούσαμε σαν εξωγήινο και είπαμε βρε λες?  Λες να σωθούμε??  Και του πιάσαμε κουβέντα, σύντομα χωρίς να θυμάμαι καν πως, δώσαμε από 75ε ο καθένας για το κιτ και είχαμε από 2 μπαταρίες, 2 ego T type (και τονίζω το type), ένα φορτιστή και ένα ζουμί 30ml τύπου με 'καψες από τη Μαδαγασκάρη!

Οι 2 από τους 4 καπνίζουν σήμερα κτ, εγώ μόλις παρήγγειλα το mini lava και ο άλλος φίλος που έμεινε στο ητ ατμίζει με ένα imist (μεγάλη η χάρη του).  Οι 2 που καπνίζουν κτ παράτησαν το ητ για τον πάρα πολύ απλό λόγο ότι η απατεωνιά ιμιτασιόν τύπου ego T που αγοράσαμε και μας κατακλέψανε με 75ε ήταν μία απαράδεκτη συσκευή που από την πρώτη τζούρα έβγαζε μυρωδιά καμένου, πίναμε υγρό από το επιστόμιο, στις 2 τζούρες σχεδόν καίγαμε τα χέρια μας κοκ. 

Άλλη περίπτωση κακής αγοράς και μάλιστα με ητ της σοβαρότατης κατά τα άλλα εταιρείας Ovale!  Το Elipse!!  Απλά απαράδεκτο για μένα!  "Απευθύνεται σε νέους ατμιστές και γυναίκες" μου είπε το παιδί που μου το πούλησε (άλλα 100ε μέχρι εδώ).  Διαρροές τύπου καζανάκι, τσέπες, πουκάμισα, παντελόνια, τσάντες όλα χάλια!  Πόσο να αντέξει ένας νέος ατμιστής μου λέτε??  170€ + καναδυο υγρά πάμε στα 200ε και κανονικό άτμισμα μέχρι τότε γιοκ!  Άποψή μου μακρυά από το Elipse!!

Απλά εγώ ως μοντελιστής και gadgetακιας είχα την υπομονή και την επιμονή να προσπαθήσω περισσότερο και να ψάξω περισσότερο γιατί ομολογώ ότι λόγο τεμπελιάς δεν πήγα στην αρχή καν σε ένα φυσικό μαγαζί να ψαχτώ, να το αγγίξω και να το δοκιμάσω αλλά πήρα ότι μου έδωσαν μπροστά μου.  Εγώ χαίρομαι πολύ γι αυτό το νήμα και προτείνω όλους να θυμούνται ότι απευθύνονται σε νέους ατμιστές!  Αν ο νέος ατμιστής κάνει μία λάθος επιλογή τότε το πιθανότερο είναι να φύγει από το ητ!!

Η δικιά μου εμπειρία λοιπόν λέει στους νέους ατμιστές:

Πολλοί νέοι ατμιστές δεν το γνωρίζουν - ότι το ητ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μέθοδος διακοπής του καπνίσματος αλλά ένας εναλλακτικός τρόπος να προσλαμβάνει κανείς νικοτίνη!!!  To ξέρατε νέοι ατμιστές ή ψαρώσατε κι εσείς από τις διαφημίσεις στο facebook και στα περιοδικά που υπόσχονται πολλά??  Ευτυχώς τώρα τελευταία έχει περιοριστεί αυτό στο να λένε "περιορίστε τις βλαβερές συνέπειες του κανονικού τσιγάρου".  Εδώ θα συμφωνήσω γιατί πραγματικά τις περιορίζεις!  Μπορεί να έχει βοηθήσει μερικούς να το κόψουν (εγώ δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανέναν) αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση νικοτίνης σε σχέση με όταν καπνίζατε κτ!! - Για μένα (ατμίζω 5-6 ml 12mg νικοτίνης) είναι μία φοβερή απόλαυση, προφανώς όχι εξίσου επιβλαβής με το κτ αλλά σίγουρα καθόλου αθώα!! 

Πρόταση μου έναρξη ητ με καλή έρευνα αγοράς και επιλογή καλού επώνυμου ητ.  Για μένα η καλύτερη επιλογή αρχαρίου είναι τα ego T και C της Ovale ή της Alter Ego (συμπληρώστε οι υπόλοιποι αν ξεχνάω κάποιο αξιολογο EGO C ή Τ).

Επίσης προτείνω στους νέους επιλογή υγρών με κανονικές (12-16mg) και όχι χαμηλές ποσότητες νικοτίνης (γιατί αλλιώς για να καλυφθείτε από τη στέρηση του κτ ίσως ζητάτε όλο και περισσότερη νικοτίνη και καταλείξετε κι εσείς σαν κι εμένα να την καταπίνετε) - με ΜΕΤΡΟ λοιπόν τις τζούρες σας δεν παύετε να εισπνέετε νικοτίνη!!!  Δεν είναι πανάκεια νέε ατμιστή, έχει νικοτίνη, και εσύ συνεχίζεις να είσαι εξαρτημένος από αυτήν.  Ψυχολογικά είσαι ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο!!!  Αν δεν ήσουν καπνιστής δεν θα είχες ούτε ητ στα χέρια σου και πάνω απ' όλα δεν θα είχες το τσιγάρο (ηλεκτρονικό ή κανονικό) στο μυαλό σου!!

Πριν επιλέξετε τι θα αγοράσετε δοκιμάστε υγρά, ηλεκτρονικά τσιγάρα, μιλήστε στους καταστηματάρχες, διαβάστε τα ανάλογα νήματα στο φόρουμ και μετά αγοράστε.  Μη βιάζεστε και μην απογοητεύεστε αν ο 1ος ατμοποιητής σας κάηκε, αν το 1ο σας ητ δεν σας κάλυψε κοκ.  Υπάρχει αυτό που ταιριάζει εκεί έξω για τον καθένα. 

Εάν ξεκινήσατε το ητ σαν έναν εναλλακτικό τρόπο έναντι του καπνίσματος και δεν σας ενδιαφέρει η ουσιαστική διακοπή του καπνίσματος τότε, με γεια σας με χαρά σας πειραματιστείτε με οτιδήποτε, με μόντες, με ζουμιά, με ότι τραβάει η ψυχή σας, πείτε το χόμπυ, gadget δικαιολογήστε στο εαυτό σας τη χρήση του επειδή δεν παίρνετε πίσα και μονοξείδιο από το κτ και ντουμανιάστε ελεύθερα και μάλιστα χωρίς να ενοχλείτε και τους δίπλα σας! Ναι από αυτή την άποψη το ητ είναι πολύ καλή περίπτωση και  :thumpup: στους πειραματισμούς. 

Αν δεν το έχετε αρχίσει γνωρίζοντας τα παραπάνω, σύμφωνα με τη θεωρία πάλι μπορείτε να το κόψετε ή να μειώσετε και στο 00 τη νικοτίνη σας μέσω του ητ αλλά πάλι θα χρειαστεί προσπάθεια και να είστε συνειδητοποιημένοι.  Εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι πιο εθισμένος με τη νικοτίνη από ποτέ!  ΑΓΑΠΩ το ητ, το βλέπω και στον ύπνο μου, πριν κοιμηθώ φτιάχνω υγρά, στον ύπνο μου βλέπω συνταγές, το πρωί ανοίγω τα μπουκαλάκια μου να δω τι γεύση πήραν και γενικά είμαι ένας nikotine junkie όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Συμβουλή μου?  Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο??  ΜΑΧΑΙΡΙ!!!  Θέλετε να αρχίσεται το άτμισμα???  Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!!

• **
  • 155
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 26, 2012, 17:24 »
Mano Vatzola,

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στο νήμα, το κείμενο σου το βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμο για το ημερολόγιο. Να 'σαι καλά.

• **
  • 155
« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 26, 2012, 20:43 »
Λοιπόν, όπως έγραψα και το πρωί, όπως έχω πει ούτως ή άλλως από την αρχή, αυτό είναι το οδοιπορικό μου. Θα σας πω λοιπόν για τα υγρά που έφτιαξα πριν από μερικές ημέρες.

Τίποτα "υψηλής τεχνολογίας"  :) Κατ΄αρχήν αγόρασα τις βάσεις Balance 0 και Balance 20 της Atmos Lab (όπου 0 και 20 η ποσότητα νικοτίνης που περιέχουν). Δεν γνωρίζω αν είναι οι καλύτερες από άποψη κατασκευής και ποιότητας, δεν έχω τις γνώσεις για να το κρίνω και να πω και την αλήθεια ακόμη και να διάβαζα κάποιες αναλύσεις ίσως να καταλάβαινα τα πολύ βασικά..  :-[ Αγόρασα επίσης το άρωμα Cinnamon cookies το οποίο μου αρέσει ιδιαίτερα αν και δεν είναι το μοναδικό που μου αρέσει από την Atmos. Όπως έχω ξαναγράψει όλα του είναι καταπληκτικά όσων αφορά το πως μυρίζουν. Εδώ να διευκρινήσω ότι το πως το άρωμα τους φτάνει στην μύτη του καθενός είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν γιατί ποιό κοντά σε μυρωδιές πραγματικές δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι.

Αφού αγόρασα λοιπόν τα τρία αυτά μπουκαλάκια, α, εδώ να συμπληρώσω ότι ο λόγος που πήρα και τις δύο βάσεις είναι γιατί έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω φτιάχνοντας υγρά με 0 νικοτίνη έως και 20 (αν και ξεκίνησα με 8, έχω κατέβει στα 5, με σκοπό να καταλήξω 0), αφού λοιπόν αγόρασα τα ανωτέρω, κατέβηκα στο κέντρο στην Αθήνα και από ένα μαγαζί που εμπορεύεται και κατασκευάζει αρώματα και αρωματικές πρώτες ύλες και τα σχετικά, αγόρασα 10 μπουκαλάκια, αυτά τα γυάλινα τα φαρμακευτικά των 10ml, σε καφέ χρώμα. Νομίζω ότι η τιμή ήταν πολύ καλή, 3,60 ευρώ και τα 10 με ενσωματωμένο σταγονόμετρο.

Επόμενος σταθμός ένα φαρμακείο από το οποίο αγόρασα μερικές σύριγγες, 2,50, 5 και 10 ml. Μετά κατευθείαν σπίτι.

Άνοιξα και τις δύο βάσεις, άνοιξα 3 μπουκαλάκια και άνοιξα και μερικές σύριγγες. Μετρώντας με τον δοσομετρητή που έχουν οι σύριγγες επάνω έφτιαξα 3 διαφορετικά υγρά όσων αφορά την ποσότητα νικοτίνης που περιέχουν. Στο ένα έβαλα μόνο βάση 0, 10ml και 8 σταγόνες άρωμα. Στο δεύτερο έβαλα 5ml βάση 0 και 5ml βάση 20 (έτσι δημιούργησα ένα υγρό με νικοτίνη 10). Και σε αυτό έβαλα 8 σταγόνες άρωμα. Στο τρίτο μπουκαλάκι έβαλα 2,4ml βάση 20 και 7,2ml βάση 0. Έτσι δημιούργησα ένα υγρό με νικοτίνη 5 (αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος  :-[ ) Και σε αυτό 8 σταγόνες άρωμα. Ανακατεύτηκαν όλα πολύ καλά και ενώ μάλλον θα έπρεπε να τα αφήσω ίσως κάποιο χρονικό διάστημα να δέσουν τα υλικά, από την ανυπομονησία μου δοκίμασα κατευθείαν την 5άρα.. Από τις 18/4 που τα έφτιαξα, αυτήν ατμίζω ακόμα  :thumpup:

Αυτό ήταν όλο. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι δύσκολο, δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς.

Σήμερα έκανα ένα πείραμα και έριξα στο μπουκαλάκι της 5άρας που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί, 1 ακόμη σταγόνα Cinnamon cookies και 2 σταγόνες από το μέλι που μου χάρισαν. Παρ' όλο που οι σταγόνες που αθροιστικά είναι 10 Cinnamon cookies και 2 Ηoney, είναι εμφανέστατη η παρουσία του μελιού. Δεν με χάλασε γιατί μου αρέσει και αυτό απλά δεν το περίμενα αναλογικά με το πόσες σταγόνες είχαν πέσει. Anyway, όλα καλά και με το μικρό αυτό πειραματάκι  :)

Και έχει συνέχεια  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 20:49 από dreamymoments »

• **
  • 155
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 28, 2012, 19:56 »
Σήμερα δοκίμασα, έτσι για αλλαγή από το Cinnamon cookies, το Apple Pie της Decadence.
Οκ, δεν είναι άσχημο αλλά για τα δικά μου γευστικά και όσφρησης γούστα, δεν είναι κάποιο που θα πήγαινα να ξαναπάρω. Όχι ότι δεν έχει την γεύση μηλόπιτας σε κάποια αμερικάνικη μορφή, απλά εγώ το φανταζόμουν διαφορετικό, ίσως ποιό έντονη γεύση, ίσως κάτι ποιό οικείο ανάλογο με τα μπισκότα κανέλας ή το μέλι της Atmos (έφαγα το κόλλημα μου με την εταιρεία, το παραδέχομαι) .

Αν κάποιος θέλει να το ανταλλάξουμε με κάποιο από την Atmos lab που αγόρασε και δεν το ατμίζει ας μου στείλει ένα πμ (αρκεί να μου αρέσει η γεύση και εμένα  :) ). Από το μπουκαλάκι των 10ml, λείπει το 1,6ml, όση ποσότητα παίρνει ο C4 που χρησιμοποίησα.

Αυτά προς το παρόν. Να έχετε ένα καλό Σαββατόβραδο εκτός κι αν προκύψει κάτι και τα ξαναπούμε.  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 28, 2012, 20:33 »
Καλησπέρα dreamy!
Aτμίζω έτοιμα υγρά αλλά λέω κι εγώ να αρχίσω να παίρνω βάσεις και αρώματα Atmos Lab και να ξεκινήσω τα "πειράματα"...
Από ατμό πως πάνε τα υγρά που έφτιαξες σε σχέση με τα προηγούμενα; Περισσότερος;
Μήπως έχεις πάρει και κάποιο καπνικό άρωμα;

• **
  • 155
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 28, 2012, 21:09 »
Καλησπέρα dreamy!
Aτμίζω έτοιμα υγρά αλλά λέω κι εγώ να αρχίσω να παίρνω βάσεις και αρώματα Atmos Lab και να ξεκινήσω τα "πειράματα"...
Από ατμό πως πάνε τα υγρά που έφτιαξες σε σχέση με τα προηγούμενα; Περισσότερος;
Μήπως έχεις πάρει και κάποιο καπνικό άρωμα;

Καλησπέρα Stepeha  :)

Δεν ξέρω τι θα ήθελες εσύ να βλέπεις σε ατμό. Εγώ, αν έχεις διαβάσει και το υπόλοιπο νήμα μου, αυτοκατατάσομαι στην απλή εργοστασιακή κατηγορία ατμιστών. Κατά συνέπεια, ο ατμός που βγάζει το Αmerican red και το Apple Pie της Decadence καθώς και το Cinnamon cookies και το Honey της Αtmos Lab, είναι περισσότερος από ένα τσιγάρο, το οποιοδήποτε τσιγάρο που καπνίζαμε, εκτός κι αν κάποιος έκανε πούρα ή πίπα. Χρησιμοποιώντας τα φιλτράκια τον ατμοποιητή της συσκευασίας του ego-C που χρησιμοποιώ, ο ατμός ήταν ικανοποιητικός. Ήταν περισσότερος χρησιμοποιώντας τον C4.

Το μπουκαλάκι των 10ml Apple Pie από πίσω γράφει, αν βλέπω σωστά με τον μεγενθυντικό φακό, Propylene Glycol (>60%) + το άρωμα και την νικοτίνη.
Οι βάσεις που πήρα της Atmos Lab, η Balance 0 και 20, είναι 50/50 PG-VG + το άρωμα Cinnamon cookies που πρόσθεσα και λίγο Honey.

Χρησιμοποιώντας C4 και στα δύο αρώματα, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο σε ποσότητα ατμού. Να σου πω την αλήθεια δεν τον μέτρησα για να ξέρω ακριβώς, όπως τους είδα με τα τσακίρικα μάτια μου  :))

Ελπίζω να σου απάντησα. Πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει, συμφέρει να τα φτιάχνεις μόνος σου ασχέτως της ποσότητας που ατμίζεις ημερησίως και αναφέρομαι στον εαυτό μου που ατμίζω λιγότερο από 1ml/ημερησίως  :-[ Έχει την πλάκα του, δημιουργείς και ατμίζεις την γεύση που εσύ γουστάρεις αν μπεις στη διαδικασία της "μαγειρικής"  :thumpup:
Βέβαια δεν αναφέρομαι στην κατασκευή υγρού από το 0. Αναφέρομαι στο να αγοράσεις από κάποιον αξιόπιστο κατασκευαστή βάσεις και αρώματα γατί αλλιώς αναλαμβάνεις και τα ρίσκα σου..

Α, και όσον αφορά το καπνικό άρωμα που με ρωτάς, αν δεν κάνω λάθος σε αυτή την κατηγορία είναι ο American red. Άρωμα καπνικό δεν έχω πάρει για να φτιάξω υγρό και δεν νομίζω να πάρω γιατί μου αρέσουν ιδιαίτερα οι άλλες γεύσεις. Οπότε έκανα την επιλογή μου.

Αυτά τα ολίγα  :) Όπου αλλού μπορώ να σου φανώ χρήσιμος με τα λίγα που γνωρίζω, πολύ ευχαρίστως να το κάνω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F