Καλημέρα σε όλες και όλους σας.
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω την
petra και όποιον άλλον/η, έκανε τον κόπο και μπήκε στην διαδικασία να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την κατανόηση.
Το νήμα θα συνεχίσει να υπάρχει ως
ένα νήμα που απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, το ξαναλέω, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους τελείως άσχετους με το η.τ., αυτούς που καλά καλά δεν ξέρουν ούτε το πως μοιάζει, αυτούς που το ψάχνουν τώρα, αυτούς που θα μπορούσαν κάτι να βρουν και εδώ που να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που ετοιμάζονται να κάνουν και είναι η διακοπή του καπνίσματος.
Και πριν από οτιδήποτε,
θα ξεκαθαρίσω για μιά τελευταία φορά το σκεπτικό μου για αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων (αν και κάποιος που θέλει να παρεξηγηθεί, θα το κάνει ούτως ή άλλως). Δεν είμαι εναντίον καμμιάς απολύτως επιλογής περί του τι συσκευή θα αγοράσω, τι συσκευή θα καταλήξω να χρησιμοποιώ και τι υγρό θα ατμίζω. Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας με τα γούστα του, τα θέλω του, τις ορέξεις του και το πορτοφόλι του κάνει τα κουμάντα του. Από την αρχή προσπάθησα να καταστήσω σαφές ότι ξεκίνησα αυτό το νήμα γιατί θεώρησα καλό κάποιος παντελώς άσχετος να μπορεί να διαβάζει την σχεδόν καθημερινή πορεία ενός καινούργιου ατμιστή και πως βιώνει την εμπειρία του με το η.τ., τι αγοράζει, τι υγρά χρησιμοποιεί, για ποιό λόγο κάνει τις όποιες επιλογές και τελικώς πως του κάθεται όλο αυτό. Σε αυτό το νήμα θεώρησα καλό να καταθέτω της
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μου απόψεις όπως αυτές εδημιουργούντο καθημερινά μέσα από το τι διάβαζα και διαβάζω στο φόρουμ καθώς και τα βιώματα μου στην καθημερινή μου ζωή. Αυτό το νήμα είναι ένα οδοιπορικό,
το δικό μου οδοιπορικό. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να του αρέσει, να συμφωνεί, να συμμετέχει στο να βοηθήσει,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ότι έχω το δικαίωμα να γράφω δημοσίως, όπως ένα φόρουμ, το προσωπικό μου ημερολόγιο και να διατυπώνω μέσα σε αυτό το τι εγώ πιστεύω ακόμη και αν αυτό το είδα στον ύπνο μου. Και αυτό το κάνω από την αρχή, προσπαθώντας να είμαι προσεκτικός στα γραφώμενα μου και να μην προσβάλω κανέναν. Μπορεί στις σχέσεις μου να είμαι άτυχος και να κάνω λάθη αλλά στον λόγο μου, στον τρόπο που εκφράζομαι και διατυπώνω την οποιαδήποτε άποψή μου είμαι ιδιαίτερα σχολαστικός. Το εάν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, καταλάθος ή επίτηδες, θεωρώ ότι μάλλον είναι δικό του πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν και ολοκληρώνω προς το παρόν με αυτό, εδώ διαβάζατε και θα διαβάζετε τις εμπειρίες μου μέρα με τη μέρα, για ποιό λόγο κάνω κάποια αγορά, αν κάνω, και όλα τα σχετικά. Εδώ επίσης ο οποιοσδήποτε
καινούργιος ατμιστής μπορεί να παραθέτει την δική του εμπειρία απευθυνόμενος
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε παντελώς άσχετους με απώτερο σκοπό να καταλάβουν όσο πιό απλά γίνεται, τι εστί η.τ. και πως μπορούμε να το χειριστούμε ειδικά τον πρώτο καιρό, αν μη τι άλλο.
Και κάτι τελευταίο, μιας και το θυμήθηκα. Ναι, θεωρώ τουλάχιστον προς το παρόν, ότι είμαι ένας από τους πλέον τυχερούς όσον αφορά το η.τ. Έκανα με το πρωτο μια, απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά, πολύ καλή αγορά συσκευής, με καλυψε απόλυτα στις ανάγκες μου, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κανένα πρόβλημα, καθάρισα τον ατμοποιητή της με απλό φύσηγμα μετά από 15 ημέρες, έχω παραμείνει στην μία αρχική μπαταρία, στον έναν φορτιστή, πήρα και τις βάσεις μου, πήρα και το πρώτο μου αγαπημένο άρωμα, τα cinnamon cookies και για μένα αυτό είναι όλο.
Είμαι πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος. Αν κάποια στιγμή προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα ασχοληθώ και αναλόγως θα το αντιμετωπίσω.
Αυτό το νήμα λοιπόν, με άλλα λόγια απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ευτυχής και να πετύχουν τον σκοπό τους με τόσο απλό τρόπο. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν ένα κάρο άλλα νήματα όπου μπορούν να ενημερωθούν για πιο πολυσύνθετες επιλογές και διαδικασίες και να βρουν εκεί την δική τους ευτυχία.
Αυτά, να είστε όλοι καλά, καλή συνέχεια.
(
Που βασίστηκε η δική μου ευτυχία, μέχρι τώρα:
- Alter ego-C Compact Kit 650 (black) όπως η αρχική φωτογραφία, με
μία συσκευή,
μία μπαταρία,
έναν φορτιστή- 2 clearomizer που ταιριάζουν με τον ego, αν δεν κάνω λάθος λέγονται C4, απλά επειδή τα βρήκα φθηνά και παίρνουν και περισσότερο υγρό από τα φίλτρα της συσκευασίας
- 1 υγρό American red από την ίδια εταιρεία
- 1 βάση Balance 0 της Αtmos Lab
- 1 βάση Balance 20 της Atmos Lab
- 1 άρωμα cinnamon cookies της Atmos Lab
- και δύο αρώματα που μου χάρισε φίλος, το honey και το camila πάλι από την Atmos Lab, αν και αυτά δεν τα έχω ακόμη χρησιμοποιήσει)