Συνέχεια από
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,14334.2160.htmlΌταν πήρα το Vamo V5 (πριν 2 μέρες) το παιδί στο μαγαζί μου έδωσε δυο Ultrafire 18650 των (αναγραφόμενων) 4200mAh με τη λογική να μου κρατάνε πολύ, καθώς θα το έχω πιπίλα όλη μέρα.
Από την αρχή οι μπαταρίες αποφορτίζονταν πολύ γρήγορα, ιδίως η μία η οποία έκανε και κάτι παράξενα στην φόρτιση. Π.χ. την έβαζα στο Vamo, έδειχνε 3,9V και μετά από λίγο (κάνα μισάωρο) αποφορτιζόταν. Τη συνδέω στο φορτιστή και μου τη δείχνει πλήρως φορτισμένη. Ξανά στο Vamo, τίποτα. Ξανά στο φορτιστή, δείχνει να φορτίζει αλλά μετά από μια ώρα περίπου τη δείχνη full. Ξανά, λοιπόν στο Vamo, πάλι μετά από μισή-μια ώρα νεκρή η μπαταρία. Η άλλη ήταν κάπως καλύτερη αλλά κι εκεινη μου αποφορτιζόταν γρήγορα (μετά από πλήρη φόρτιση όλη τη νύχτα, μου κράτησε μόλις 1 ατμοποιητή evod και μετά τα έφτυσε). Τις κοίταξα προσεχτικά και ήταν ίδιες εκτός του ότι η πολύ προβληματική δεν έγραφε πάνω UltraFire αλλά Ultarfere.
Πήγα, λοιπόν στο μαγαζί του εξήγησα και το παιδί μου είπε πως γενικά του έχουν αναφέρει πολλοί ότι οι Ultrafire δεν είναι και πολύ της προκοπής, ενώ αυτήν την ultarfere μου την άλλαξε αυτοστιγμής με μια samsung sdi icr18650 με επιστροφή της διαφοράς και μου είπε επιπλέον ότι μόλις φέρει τις panasonic θα μου αλλάξει και την ultrafire με μία από αυτές.
Πάντως δεν περίμενα το κυριότερό μου πρόβλημα όταν θα αρχίσω το άτμισμα να είναι στις μπαταρίες.

Άντε να έρθουν οι Panasonic για να είμαι βέβαιος ότι με δυο γεμάτες 18650 θα τη βγάζω και να μην αναγκάζομαι να κουβαλάω φορτιστή μαζί μου.