Αν είναι σαν τον want δεν θέλω καμία σχέση με αυτό το πράμα... -_- Χαλούσε για πλάκα και η γεύση ήταν άθλια 3 μέρες πριν χαλάσει....
Για πείτε ρε παιδιά και άλλοι εντυπώσεις! Πόσο κρατάνε για τους υπόλοιπους;
Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις δοκιμάσει, εγώ πάντως κατάλαβα ότι αυτοί που νόμιζα ότι ήταν χαλασμένοι είχαν απλώς μετατοπιστεί λιγάκι! Τότε (και μόνον τότε!) έχουν διαρροές! Δηλαδή συμβαίνει κάποιες φορές να το στρίψεις λίγο παραπάνω και τότε ενώ το μεταλλικό μέρος (ο ατμοποιητής) μένει σταθερός στην μπαταρία, το πλαστικό μέρος στρίβει και το υγρό περνάει στον ατμοποιητή και μετά στον πόλο. Διορθώνεται πολύ απλά, αν το επιστρέψεις στη θέση του (μπορείς να το βγάλεις τελείως το πλαστικό, να ξαναβάλεις το σιλικονάκι ακριβώς στη θέση του και μετά προσεκτικά και το πλαστικό κάλυμμα όπως ταιριάζει) και είσαι τζάμι! Η γεύση του ήταν πάντα μια χαρά σε αυτά που είχα, ποτέ δεν μου έβγαλε πλαστικίλα. Καμμένο περιστασιακά έβγαζε αλλά για 1-2 τζούρες και μετά ήταν όπως πριν (μόνο όταν πεθαίνει τελείως, δηλαδή όταν βγάζει συνεχώς και μόνο καμμένο - αλλά αυτό μου συμβαίνει στις 20 μέρες περίπου). Φαντάζομαι μπορεί κάποιος να αλλάξει το φυτίλι (εγώ δεν κατέχω το σπορ!) και να συνεχίσει.
Σε σχέση με τον w που μου αρέσει κι αυτός πολύ, ο want έχει το πλεονέκτημα των μηδενικών διαρροών και του ότι είναι πολύ οικονομικότερος (μ' αυτόν ατμίζω ακριβώς τη μισή ποσότητα) ενώ ο w έχει τον ζεστό ατμό και θέλει να έχεις αλλάξει το πιπάκι σε drip tip για να μην έχεις υγροποιήσεις (νάναι καλά το φόρουμ που μου τόμαθε αυτό!!

). Πάντως μου αρέσει να τους έχω παράλληλα, για να εναλλάσσω εκτός από γεύσεις και την αίσθηση του ατμίσματος!
Γι' αυτό ψάχνω και κανέναν ακόμη αλλά οικονομικό και πάνω κάτω της ίδιας φιλοσοφίας. Είχα δει κάτι ce2 και τα παιδιά στο άλλο ποστ μου είχαν πει καλά λόγια, αλλά τους έβγαλε πριν προλάβω

. Βλέπω ότι υπάρχει όμως και αυτό:
http://goo.gl/pFtO8 Ce3 smokymizer - 11 ευρώ οι 5 και έχουν χωρητικότητα 1,8 (σε σχέση με τον want σχεδόν διπλή, κι αυτό θα με βόλευε - αρκεί να μην τρώει το υγρό όπως ο w !) Άμα ξέρετε τίποτις πείτε μου, αλλιώς θα πάρω μόνο τα γνωστά (ή αν έχετε καμιά άλλη οικονομική πρόταση αντίστοιχη).
Αυτό το μπαρμπαδελάκι είναι πολύ γλυκούλι!

Τώρα πάντως το παρήγγειλα - ως νέα στο ricardo μπορώ να κάνω μόνο μία αγορά και θα πάρω αύριο τηλ τον πωλητή να του πω αν γίνεται να βάλει μαζί και τα άλλα που θέλω. Ίδωμεν! Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν!