vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

373 επισκέπτες, 6 χρήστες
sakissalonika, Tem, Ribot, thanos1071, maraki1308, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

CE3 (ή CS 3) Clearomizer

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • Φύλο: Άντρας
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
Απ: CE3 (ή CS 3) Clearomizer
« Απάντηση #75 στις: Απρ 11, 2012, 18:21 »
ο ατμός ανεβαίνει από διπλό τοίχωμα όπως ο γουαντ ή από το κεντρικό καλαμάκι;

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #76 στις: Απρ 11, 2012, 18:33 »
απο το κεντρικο μεταλλικο καλαμακι.

Αποσυνδεδεμένος nitro2550

• vape-machine!
  • *
  • 37
  • ατμιστεεεεεεε γιατι χανομαστε!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #77 στις: Απρ 17, 2012, 19:00 »
τελικα ελλαδα το βρισκουμε??? αν οχι τα μεταφορικα απο το σαιτ που ποσταρες ποσο πανε περιπου για αθηνα??? ( http://ego2.pl/en/8-kartomizery?p=2 )

• 1671
« Απάντηση #78 στις: Απρ 17, 2012, 19:12 »
λεει οταν τουσ βαζεισ στο καλαθι.....2 ευρω νομιζω..δεν θυμαμαι

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #79 στις: Απρ 23, 2012, 18:10 »
Αν βγούνε όλοι τόσο καλοί πρέπει να πάρω καμιά 10αδα και εγώ!

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #80 στις: Απρ 26, 2012, 17:22 »
παρελαβα το πρωι τους ce4+
θα πω το εξης......
οι cs3 κατα την δικη μου γνωμη ειναι καλυτεροι στα εξης.
1. ατμιζεις σε οποιαδηποτε γωνια και αν εχεις τον ατμοποιητη.
2.καλυτερο ντουμανι τουλαχιστον 30-40%
3. ανυπαρκτες διαρροες
για του λογου του αληθες περι συγκρισης βαζω και μια φωτο με τους ατμο.
(Image removed from quote.)

Σήμερα παρέλαβα και γω από Πολωνία. Πολύ καλοί οι CS 3, συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.  :thumbup_move_2: :thumbup_move_2: :thumbup_move_2:
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 26, 2012, 20:12 από arspi »

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
« Απάντηση #81 στις: Απρ 27, 2012, 16:13 »
ενα βιντεο από επισκευη του για αλλαγη φυτιλο αντίστασης

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s1maerXn0GY&feature=player_embedded#![/youtube]

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #82 στις: Απρ 27, 2012, 17:25 »
Επισκευή αντίστασης:     http://www.vaporwall.com/forum/viewtopic.php?f=138&t=727

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #83 στις: Απρ 28, 2012, 02:58 »
αυτό είναι επισκευή ή μετατροπή σε drip tip .
βοήθεια παρακαλώ γιατί είμαι νέος στο άθλημα  8)

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #84 στις: Απρ 29, 2012, 12:06 »
Παιδιά, θέλω τα φώτα σας. Αυτός ο Ce3 πρέπει να είναι ίδιος με τον want που έχω και είναι σε πολύ καλή τιμή (15 τους 5!!) (την τελευταία φορά που πήρα από nobacco έδωσα 8 ευρώ!! :angry_orange: :angry_orange: )
  http://goo.gl/0DjB4 Να το πάρω; Μήπως το ρωτάω σε λάθος τόπικ; Δεν βρήκα τόπικ για το want που να μην είναι της Nobacco.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
« Απάντηση #85 στις: Απρ 29, 2012, 12:56 »
μπορει πανω κατω να ειναι ιδια η φιλοσοφια αλλα δεν ειναι ακριβως ο ιδιος
κατασκευαστικα...εχουν αναφερει ταπαιδια οτι ειναι πολυ αποδοτικος
ατμοποιητητς και με διαρκεια...σε σχεση με τον want που δεν εχει παρει
και τις καλύτερες κρητικές....βεβαια απο τοτε που βγηκε ο want εχουν βγει
διάφοροι και πιο εξελιγμενοι τυποι ατμοποιητων που μπορεις να δοκιμασεις
και πιο οικονομικα

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #86 στις: Απρ 29, 2012, 18:24 »
Αν είναι σαν τον want δεν θέλω καμία σχέση με αυτό το πράμα... -_- Χαλούσε για πλάκα και η γεύση ήταν άθλια 3 μέρες πριν χαλάσει....

Για πείτε ρε παιδιά και άλλοι εντυπώσεις! Πόσο κρατάνε για τους υπόλοιπους;

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #87 στις: Απρ 29, 2012, 19:33 »
Έχει δοκιμάσει κανείς να τον επισκευάσει; Εγώ προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να αφαιρέσω το άσπρο κεραμικό. Αν αφαιρεθεί φαίνεται εύκολη πλέον η επισκευή του. Πάντως ατμίζω συνεχώς εδώ και τρείς μέρες με τον ίδιο και μου φαίνεται καλύτερος και από τον CE4. Καμία σχέση με τον Want. Πρόκειται για εντελώς διαφορετική κατασκευή.

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #88 στις: Απρ 29, 2012, 20:50 »
Αν είναι σαν τον want δεν θέλω καμία σχέση με αυτό το πράμα... -_- Χαλούσε για πλάκα και η γεύση ήταν άθλια 3 μέρες πριν χαλάσει....

Για πείτε ρε παιδιά και άλλοι εντυπώσεις! Πόσο κρατάνε για τους υπόλοιπους;

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις δοκιμάσει, εγώ πάντως κατάλαβα ότι αυτοί που νόμιζα ότι ήταν χαλασμένοι είχαν απλώς μετατοπιστεί λιγάκι! Τότε (και μόνον τότε!) έχουν διαρροές! Δηλαδή συμβαίνει κάποιες φορές να το στρίψεις λίγο παραπάνω και τότε ενώ το μεταλλικό μέρος (ο ατμοποιητής) μένει σταθερός στην μπαταρία, το πλαστικό μέρος στρίβει και το υγρό περνάει στον ατμοποιητή και μετά στον πόλο. Διορθώνεται πολύ απλά, αν το επιστρέψεις στη θέση του (μπορείς να το βγάλεις τελείως το πλαστικό, να ξαναβάλεις το σιλικονάκι ακριβώς στη θέση του και μετά προσεκτικά και το πλαστικό κάλυμμα όπως ταιριάζει) και είσαι τζάμι! Η γεύση του ήταν πάντα μια χαρά σε αυτά που είχα, ποτέ δεν μου έβγαλε πλαστικίλα. Καμμένο περιστασιακά έβγαζε αλλά για 1-2 τζούρες και μετά ήταν όπως πριν  (μόνο όταν πεθαίνει τελείως, δηλαδή όταν βγάζει συνεχώς και μόνο καμμένο - αλλά αυτό μου συμβαίνει στις 20 μέρες περίπου). Φαντάζομαι μπορεί κάποιος να αλλάξει το φυτίλι (εγώ δεν κατέχω  το σπορ!) και να συνεχίσει.

Σε σχέση με τον w που μου αρέσει κι αυτός πολύ, ο want έχει το πλεονέκτημα των μηδενικών διαρροών και του ότι είναι πολύ οικονομικότερος (μ' αυτόν ατμίζω ακριβώς τη μισή ποσότητα) ενώ ο w έχει τον ζεστό ατμό και θέλει να έχεις αλλάξει το πιπάκι σε drip tip για να μην έχεις υγροποιήσεις (νάναι καλά το φόρουμ που μου τόμαθε αυτό!! :respect: ). Πάντως μου αρέσει να τους έχω παράλληλα, για να εναλλάσσω εκτός από γεύσεις και την αίσθηση του ατμίσματος!

Γι' αυτό ψάχνω και κανέναν ακόμη αλλά οικονομικό και πάνω κάτω της ίδιας φιλοσοφίας. Είχα δει κάτι ce2 και τα παιδιά στο άλλο ποστ μου είχαν πει καλά λόγια, αλλά τους έβγαλε πριν προλάβω  :'( . Βλέπω ότι υπάρχει όμως και αυτό: http://goo.gl/pFtO8 Ce3 smokymizer - 11 ευρώ οι 5 και έχουν χωρητικότητα 1,8 (σε σχέση με τον want σχεδόν διπλή, κι αυτό θα με βόλευε - αρκεί να μην τρώει το υγρό όπως ο w !) Άμα ξέρετε τίποτις πείτε μου, αλλιώς θα πάρω μόνο τα γνωστά (ή αν έχετε καμιά άλλη οικονομική πρόταση αντίστοιχη).

Αυτό το μπαρμπαδελάκι είναι πολύ γλυκούλι!  :D  Τώρα πάντως το παρήγγειλα - ως νέα στο ricardo μπορώ να κάνω μόνο μία αγορά και θα πάρω αύριο τηλ τον πωλητή να του πω αν γίνεται να βάλει μαζί και τα άλλα που θέλω. Ίδωμεν! Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 27, 2012, 11:03 από Yiannis Rasta »

• 1671
« Απάντηση #89 στις: Απρ 29, 2012, 23:23 »
ακριβα στα δινει νομιζω.........υπαρχουν στο νημα μαγαζια που εχω και εχουμε ανβασει. :thumpup:
προσοχη μην μπερδευεστε..μιλαμε για CS3.......

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 5 428 Τελευταίο μήνυμα Απρ 17, 2025, 22:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 257299 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372093 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387201 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262016 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 677478 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 665 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1249 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22171 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2300 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476840 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985