Καλησπερα παιδια! Εκπεμπω SOS!!!
Πριν 5 μερες,μου χαλασε το σπειρωμα κεφαλης στο istick 30w.Πηγα και αγορασα καινουρια κεφαλη απο καταστημα και προσπαθησα να την βαλω μονος μου. Το θεμα ειναι οτι,το σπειρωμα που αγορασα ειναι απο γνησιο istick και το δικο μου ειναι style. Οταν το ανοιξα για να κανω την αλλαγη,ο εσωτερικος πολος της κεφαλης ηταν ενωμενος με 2 καλωδιακια επανω στην πλακετα.
Η γνησια κεφαλη,τον πολο τον εχει επανω στην κεφαλη και εσυ απλα με ενα κολλητηρι,κολλας τα καλωδιακια επανω στον πολο και στο μεταλλο. Αυτοι τον πολο τον ειχαν ξεχωριστα απο την κεφαλη,απλα με το κουμπωμα ερχοταν και εφαρμοζε μεσα στο σπειρωμα της κεφαλης.
Να μην τα πολυλογο,τα καταφερα και τα κολλησα. Το προβλημα τωρα ειναι οτι,μου δουλεψε μεχρι εχθες. Ξαφνικα αρχισε να ατμιζει απο μονο του Εκει που το αφηνα στο τραπεζι ξαφνικα το ακουγες και ατμιζε Το ξανα ανοιξα για να δω τι γινεται και καταλαβα πως κατι γινεται με τα καλωδια. Προσπαθησα να το φτιαξω αλλα τιποτα. Εβγαλα τα καλωδιακια,τα ξανα εβαλα,πιεσα το κουμπακι μηπως και ειχε κολλησει,αλλα τιποτα! Πριν απο λιγο καταφερα να το φτιαξω αλλα εγινε μια γκαντεμια! Εχασα το εσωτερικο μπουτονακι ατμισματος,οχι το εξωτερικο μεταλλικο αλλα το εσωτερικο λαστιχενιο που πιεζεται απο το εξωτερικο. Δεν μπορω να κανω τιποτα! Απο εχθες εχω ν'ατμισω και μου την εχει βαρεσει πολλη ασχημα! Το θεμα ειναι οτι,αυτη την εβδομαδα εχω να πληρωσω παρα πολλα πραγματα και ειναι αδυνατον να δωσω 50ρικα για μοντακια!
Επειδη δεν μπορω να βρω κατι καινουριο φθηνο αυτη την στιγμη,μπορει καποιος να με εξυπηρετησει;παρακαλω ας μου στειλει μηνυμα! Ατμοποιητη εχω τον kangertech mini.Συγνωμη αν κουρασα! Ευχαριστω εκ των προτερων!
Διόρθωση μεγέθους γραμματοσειράς