Θα με συγχωρήσετε, καθώς και ο ιδιοκτήτης του αυτόματου, αλλά θεωρώ ότι ακόμα και η πώληση υγρών χωρίς νικοτίνη σε ανήλικους, είναι παράνομη.
Στη 1η παράγραφο του άρθρου 24 του Ν.4419/2016, υπαγάγει την πώληση "ηλεκτρονικού τσιγάρου" (καθώς και όλων των υπόλοιπων προϊόντων που ρυθμίζονται με το Ν.4419/2016), στο άρθρο 2 του Ν.3730/2008 (αντικαπνιστικός), το οποίο απαγορεύει ρητά την πώληση σε ανηλίκους προϊόντων καπνού (το ξέρω ότι δεν είναι προϊόν καπνού, αλλά στο Ν.4419 αναφέρεται ότι "έχουν εφαρμογή αυτές οι διατάξεις").
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι νομικός, και είναι πολύ πιθανόν η διατύπωση του εν λόγω άρθρου να οδηγήσει σε διαφορετική ερμηνεία, γεγονός πολύ λογικό αν λάβουμε υπόψιν τον ορισμό "ηλεκτρονικό τσιγάρο" στο άρθρο 2 περ. 16.
Αν συνδυάσει κανείς το άρθρο 24 παρ. 1 με το άρθρο 2 περ. 16, μπορεί εύκολα να φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο αυτόματος πωλητής μπορεί κάλλιστα να πουλάει υγρά με ή χωρίς νικοτίνη, αλλά δεν μπορεί να πουλάει... συσκευές, ατμοποιητές και τανκάκια!

Ώρες ώρες νιώθω ευτυχής που δεν είμαι μέλος κάποιας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής γιατί με τις δικές μου διατυπώσεις, θα κλαίγανε μανούλες...