vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

679 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, anetost, Milarepa, Methodios, maprix

Φθηνότεροι ατμοποιητές για eGo-C

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Φθηνότεροι ατμοποιητές για eGo-C
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:35 »
Τελικα αυτο που θελω να μαθω ειναι... εχει καταφερει κανεις επιτυχως να αλλαξει καθαρισει eo-c ατμοποιητη με επιτυχια? δηλαδη χωρις να βγαζει καμμενο? βρε τι οινοπνευματα εχωβαλει, τι dry burn, τι ξυδια με σοδες, τι φυτιλακια απο imist οτι και να κανω μετα το... καθαρισμα, δεν πετυχα ποτε την ιδια γευση του καινουριου. Συνηθως εντονο καμμενο... μεχρι και 2 μερες μουλιασμενο σε υγρο τον αφησα.
Κατι κανεις λαθος φιλε.
Κατα 99% φταιει μαλλον το οτι δεν τροφοδοτει σωστα το φιτιλι την αντισταση. Δοκιμασε να ανοίξεις λιγο τις διοδους με μια καρφιτσα προσεχτικα.
Και με τους καθαρισμους δεν χρειαζετε να παιδευεσε τοσο.
Εγω μονο με απεσταγμενο κρυο νερο το ξεπλενω και dry burn (μετα το dry burn ξανα ξεπλυμα). Που και που χρησιμοποιω και coca cola gia ξεβρομισμα.
PS
Αλλα με 2 μερες μουλιασμα που γραφεις μπορει να τον σκοτωσες κιολας τον ατμοποιητη.
Να διαλυθικε το φιτιλι που εχει αναμεσα στην αντισταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2012, 00:49 από NewHolborn »

« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:51 »

7 σελίδες και ακόμα ψάχνουμε τον ...φθηνότερο eGo- C ατμοποιητή !!!!  :yes: :yes:
Βλέπετε δεν φτιάχνουν ...χάρτινο  ;D
Σκέψου να είχε 20 ή 30 € πόσες σελίδες  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 06, 2012, 01:03 »
Σε λίγες ημέρες κλείνω 4 μήνες ατμίσματος, έχω δαπανήσει πάνω από 200 ευρώ σε ατμοποιητές, φυτίλια και σύρματα, πάνω από 50 ευρώ σε οινόπνευμα και χαρτοπετσέτες  :o, και άπειρες ώρες προσπαθώντας να αναζωογονήσω, επισκευάσω και ότι άλλο τους ατμοποιητές αυτούς, και δεν υπολογίζω τις άπειρες ώρες ψαξίματος στο φόρουμ και στο internet για tips, κόλπα κλπ....
Συμπέρασμα: ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ !!!
Το πρόβλημα λύνεται απλά και εύκολα με έναν επισκευάσιμο, με πολύ λιγώτερα χρήματα. Πάρτε έναν Α2 ή κάποιον που φιάχνουν τα παιδιά στο φόρουμ, με 40-70 ευρώ και το πρόβλημα λύνεται οριστικά... ΑΥΤΟΙ είναι οι φθηνώτεροι ατμοποιητές!
Όποιος θεωρεί ότι το άτμισμα του αρέσει, και το επόμενο διάστημα 3 μηνών θα συνεχίζει να ατμίζει, και εφόσον θεωρεί τον εαυτό του ικανό να στρίψει μια αντίσταση (πανεύκολο σε σχέση με το στρίψιμο ενός τσιγάρου) πρέπει να πάει σε επισκευάσιμο. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος, πρίν τέσσερις μήνες να μου το εξηγήσει αυτό, θα γλίτωνα χρόνο και χρήμα.... 

Αποσυνδεδεμένος mix8

• *
  • 52
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 06, 2012, 01:12 »
Καλά τα λες, ώμος εδώ μέσα που μπλέξαμε όλο και κάποιος ποσταρει για κάποιο καινούργιο προνοιών και σαν :idiot1: τρέχουμε να το πάρουμε

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 08, 2012, 10:44 »
Σε λίγες ημέρες κλείνω 4 μήνες ατμίσματος, έχω δαπανήσει πάνω από 200 ευρώ σε ατμοποιητές, φυτίλια και σύρματα, πάνω από 50 ευρώ σε οινόπνευμα και χαρτοπετσέτες  :o, και άπειρες ώρες προσπαθώντας να αναζωογονήσω, επισκευάσω και ότι άλλο τους ατμοποιητές αυτούς, και δεν υπολογίζω τις άπειρες ώρες ψαξίματος στο φόρουμ και στο internet για tips, κόλπα κλπ....
Το πρόβλημα λύνεται απλά και εύκολα με έναν επισκευάσιμο, με πολύ λιγώτερα χρήματα. Πάρτε έναν Α2 ή κάποιον που φιάχνουν τα παιδιά στο φόρουμ, με 40-70 ευρώ και το πρόβλημα λύνεται οριστικά... ΑΥΤΟΙ είναι οι φθηνώτεροι ατμοποιητές!
Όποιος θεωρεί ότι το άτμισμα του αρέσει, και το επόμενο διάστημα 3 μηνών θα συνεχίζει να ατμίζει, και εφόσον θεωρεί τον εαυτό του ικανό να στρίψει μια αντίσταση (πανεύκολο σε σχέση με το στρίψιμο ενός τσιγάρου) πρέπει να πάει σε επισκευάσιμο. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος, πρίν τέσσερις μήνες να μου το εξηγήσει αυτό, θα γλίτωνα χρόνο και χρήμα....

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. βλέπω πόσους ego t, ego c, giant κτλ ατμοποιητές έχω στην άκρη, καινουργιους ή καθαρισμένους, και συγχύζομαι. μόλις εχθές αγόρασα εναν επισκευάσιμο από ένα παλικάρι του φόρουμ και πραγματικά ηρέμησα. όπως το λές, έπρεπε να το είχα κάνει απ την αρχή. το ίδιο και με τις μπαταρίες. πεταμένα λεφτά σε ego χαζομάρες..

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 08, 2012, 10:54 »

Πάρε joytech lr όπως εγώ, κ' θα βρείς την υγεία σου :thumpup:
Διάβασε στο θέμα για τον -C που το έχω γράψει :yes:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 08, 2012, 11:12 »
geotron, μην είσαι τόσο απόλυτος.
ενα χρόνο μετά, μπορεί να ανοίξεις ένα ντουλάπι γεμάτο επισκευάσιμους ατμοποιητές, διαφορετικές μπαταριοθήκες με τα συμπράγκαλά τους και ρολά χαρτί τράπεζας με τις χρεώσεις στην πιστωτική και να συνειδητοποιήσεις ότι μια καλή ego στο χέρι, άλλη μια στην τσέπη κι ένας καλός απολαυστικός εργοστασιακός ατμο/κάρτο (πίστεψέ με, τον c δεν τον βάζω μέσα στις πρώτες ούτε καν στις δεύτερες επιλογές) παραμένουν σταθερές και -τελικά -οικονομικές αξίες.
Τώρα, το να αποκαλείς χαζομάρα, κάτι που κάποιος άλλος θεωρεί ότι τον έσωσε και του προσφέρει απόλαυση, δεν είναι τόσο κομψό, διότι μπορεί κι ο άλλος να σου αντιγυρίσει ότι εσύ δεν έμαθες ποτέ πώς να το χρησιμοποιείς και κατέληξες στο σφυρί για να σκοτώσεις το κουνούπι.
Οτι βολεύει στον καθένα.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 08, 2012, 11:22 »
@BigRed θα συμφωνήσω για την απόδοση των C-LR...

Όσους κλώνους έχω δοκιμάσει δεν έχουν την ίδια απόδοση, κυρίως στη γεύση. Ειδικά την γεύση του Joyetech LR δεν την έχει κανένας....

Ενας επισκευάσιμος εύκολα έχει τέτοια αποόδοση να μη πω καλύτερη...

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 08, 2012, 11:27 »
Ναί, αλλά δεν έχουν καμία σχέση σε τιμή :)

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 08, 2012, 11:32 »
geotron, μην είσαι τόσο απόλυτος.
ενα χρόνο μετά, μπορεί να ανοίξεις ένα ντουλάπι γεμάτο επισκευάσιμους ατμοποιητές, διαφορετικές μπαταριοθήκες με τα συμπράγκαλά τους και ρολά χαρτί τράπεζας με τις χρεώσεις στην πιστωτική και να συνειδητοποιήσεις ότι μια καλή ego στο χέρι, άλλη μια στην τσέπη κι ένας καλός απολαυστικός εργοστασιακός ατμο/κάρτο (πίστεψέ με, τον c δεν τον βάζω μέσα στις πρώτες ούτε καν στις δεύτερες επιλογές) παραμένουν σταθερές και -τελικά -οικονομικές αξίες.
Τώρα, το να αποκαλείς χαζομάρα, κάτι που κάποιος άλλος θεωρεί ότι τον έσωσε και του προσφέρει απόλαυση, δεν είναι τόσο κομψό, διότι μπορεί κι ο άλλος να σου αντιγυρίσει ότι εσύ δεν έμαθες ποτέ πώς να το χρησιμοποιείς και κατέληξες στο σφυρί για να σκοτώσεις το κουνούπι.
Οτι βολεύει στον καθένα.
θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ο όρος που χρησιμοποίησα ήταν λίγο άκομψος αλλά εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη. δεν αναφέρθηκα στο ποιοτικό αποτέλεσμα των ego (το οποίο θεωρώ αρκετά καλό) αλλά στην οικονομική επιβάρυνση που έχει ως αναλώσιμο υλικό. Επίσης η αντικατάσταση μπαταριών και ατμοποιητών κάθε τόσο δεν είναι και ότι πιο φιλικό προς το περιβαλλον.
βέβαια, οπως το λες και συ, οτι βολεύει καθένα.
χαιρετώ

Αποσυνδεδεμένος Nicko

• *
  • 42
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 08, 2012, 17:23 »
Παιδιά, έχω δοκιμάσει κι εγώ ego-c από zerobacco. Δε λέει...
Υπάρχει διαφορά στους επώνυμους (joytech/ovale/alter που τους φτιάχνει η joytech) και στους noname. Η διαφορά είναι ότι η joytech προφανώς κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους απόδοσης και ακολουθεί κάποια standards παραγωγής. Αυτό δε γίνεται στους noname, ούτε και συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής ακολουθείται αφού άγνωστο που και από ποιον φτιάχνεται ο καθένας. Μπορεί να σου βγουν καλοί μπορεί και όχι. Αυτό μπορεί να συμβεί και με τους επώνυμος λόγω αστοχίας αλλά πολύ πιο σπάνια. Στην τελική όταν ένας ovale μου κρατάει 3 εβδομάδες, με 5 ml τη μέρα, χωρίς επισκευή παρά μόνο με καθάρισμα και λίγο σκάλισμα στο φυτίλι, γιατί να παίξω λαχείο με noname, για 3 ευρώ το μήνα;

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 08, 2012, 17:38 »
Αυτό μπορεί να συμβεί και με τους επώνυμος λόγω αστοχίας αλλά πολύ πιο σπάνια. Στην τελική όταν ένας ovale μου κρατάει 3 εβδομάδες, με 5 ml τη μέρα, χωρίς επισκευή παρά μόνο με καθάρισμα και λίγο σκάλισμα στο φυτίλι, γιατί να παίξω λαχείο με noname, για 3 ευρώ το μήνα;

Παρότι έχω παροπλισμένο πλέον το ego-c μου, αποφάσισα χτες να αντικαταστήσω τον ατμοποιητή με καινούριο της ovale ο οποίος μετά από πολλες απόπειρες δεν κατάφερε να δουλέψει, δίνοντας αποκλειστικά χαμηλή παραγωγή ατμού και καμμένο. Εννοείται ότι πετάχτηκε αμέσως καθώς αρνούμαι να μάθω να επισκευάζω ένα τόσο αναλώσιμο υλικό.

Μάλλον αυτό που πιστεύουμε περί ποιοτικού ελέγχου είναι κάτι που δεν ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:15 »
Ισχύει, αλλά έπεσες στην περίπτωση. sony ή lg ελαττωματικά δεν έχουν βγει;;
Πάντως, πώς και δεν τον πήγες πίσω; Ειδικά η οβαλ, με τις τιμές που έχει, ούτε να το σκεφτεί πελάτης να πετάξει ελαττωματικό προϊόν!

« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 08, 2012, 19:41 »
Παρότι έχω παροπλισμένο πλέον το ego-c μου, αποφάσισα χτες να αντικαταστήσω τον ατμοποιητή με καινούριο της ovale ο οποίος μετά από πολλες απόπειρες δεν κατάφερε να δουλέψει, δίνοντας αποκλειστικά χαμηλή παραγωγή ατμού και καμμένο. Εννοείται ότι πετάχτηκε αμέσως καθώς αρνούμαι να μάθω να επισκευάζω ένα τόσο αναλώσιμο υλικό.

Μάλλον αυτό που πιστεύουμε περί ποιοτικού ελέγχου είναι κάτι που δεν ισχύει.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει το υγρό ή ότι μπορεί το φιτιλάκι να θέλει ένα μικρό σπρωξιματάκι με μια καρφίτσα?

Αποσυνδεδεμένος dttas

• **
  • 110
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 08, 2012, 19:52 »
Έχεις ανοίξει όλη την τρυπούλα κάτω από το τανκ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449942 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F