vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

666 επισκέπτες, 4 χρήστες
maprix, manoslykos, ZoeM, camber

Φθηνότεροι ατμοποιητές για eGo-C

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripάρω....
Απ: Φθηνότεροι ατμοποιητές για eGo-C
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 27, 2012, 16:00 »
Πλειστηριασμός είναι, αλλά με το ποσό που αναγράφεται ως BUY NOW τα πέρνεις άμεσα, όπως στο ebay.

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 30, 2012, 01:51 »
Έχοντας μετατρέψει το alter ego-t μου σε ego-c με το σετάκι της ovale, αποφάσισα σήμερα να φτιάξω ένα δεύτερο σετ από το zerobacco.

Σε αντίθεση με τον κώνο που δε μου δουλεύει για κάποιο λόγο(πιθανώς με αυτόν δε γίνεται καλή επαφή) είτε με ατμοποιητή/σπείρωμα ovale είτε με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, και με σπείρωμα  το οποίο μεν δουλεύει αλλά είναι αρκετά πιο θορυβώδες στη χρήση  σε σχέση με το ovale, η κεφαλή των 2 ευρώ φαίνεται να δουλεύει εξαιρετικά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρω για τη διάρκειά της, πάντως σε απόδοση, γεύση, χτύπημα κλπ είναι σαν να χρησιμοποιώ ακριβώς την κεφαλή της Ovale.

Συμπερασματικά, σίγουρα θα ψωνίσω μια πεντάδα(και όχι περισσότερους διότι έχω 4 αχρησιμοποίητους της ovale στο συρτάρι μου) απο zerobacco για απόθεμα, αλλά για το δεύτερο σετάκι ego-c που θέλω να φτιάξω, θα προτιμήσω να δώσω κάποια παραπάνω χρήματα αγοράζοντας κάποιον "επώνυμο" κώνο.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 30, 2012, 02:10 »
Χρησιμοποιώ εδώ και 6 ημέρες έναν γνήσιο, και τελικά σήμερα παρέδωσε πνεύμα (λίγο κράτησε μου φαίνεται...), ο επόμενος της συσκευασίας ήταν απαράδεκτος, είχε πολύ κακή τροφοδοσία και έβγαζε μονίμως καμένο  :hmmm:
Αναγκάστηκα λοιπόν να ανοίξω το πάνω μέρος με το καρφάκι και αποδείχτηκε ότι το κάθετο φυτίλι δεν ήταν καλά τοποθετημένο, ήταν πολύ ψηλά και τροφοδοτούσε μόνο ένα μικρό του μέρος. Το έβαλα πιο καλά και το έκλεισα. Όλα εντάξει τωρα... Αν είχε τύχει αυτό σε κάποιον αμύητο ή σε κάποιον αρχάριο θα τον είχει πετάξει στα σκουπίδια. Αυτά για τον super-duper ποιοτικό έλεγχο... σε όλους συμβαίνουν αστοχίες.
Κι άλλος έχει γράψει ότι οι ατμοποιητές από zerobacco πάνε καλά... αυτοί έχουν ξεχωριστό κάθετο φυτίλι? ανοίγουν από πάνω? δηλαδή το κομμάτι με το καρφάκι βγαίνει όπως οι γνήσιοι ή είναι μονοκόματο μαζί με τον κύλινδρο?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2012, 02:17 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 31, 2012, 19:36 »
Έχοντας μετατρέψει το alter ego-t μου σε ego-c με το σετάκι της ovale, αποφάσισα σήμερα να φτιάξω ένα δεύτερο σετ από το zerobacco.

Σε αντίθεση με τον κώνο που δε μου δουλεύει για κάποιο λόγο(πιθανώς με αυτόν δε γίνεται καλή επαφή) είτε με ατμοποιητή/σπείρωμα ovale είτε με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, και με σπείρωμα  το οποίο μεν δουλεύει αλλά είναι αρκετά πιο θορυβώδες στη χρήση  σε σχέση με το ovale, η κεφαλή των 2 ευρώ φαίνεται να δουλεύει εξαιρετικά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρω για τη διάρκειά της, πάντως σε απόδοση, γεύση, χτύπημα κλπ είναι σαν να χρησιμοποιώ ακριβώς την κεφαλή της Ovale.

Συμπερασματικά, σίγουρα θα ψωνίσω μια πεντάδα(και όχι περισσότερους διότι έχω 4 αχρησιμοποίητους της ovale στο συρτάρι μου) απο zerobacco για απόθεμα, αλλά για το δεύτερο σετάκι ego-c που θέλω να φτιάξω, θα προτιμήσω να δώσω κάποια παραπάνω χρήματα αγοράζοντας κάποιον "επώνυμο" κώνο.

Επανέρχομαι μετά από 2 ημέρες χρήσης του ατμοποιητή με μάλλον αρνητικά συμπεράσματα. Απ' ότι φαίνεται ο ατμοποιητής δεν άντεξε για πολύ καθώς με ελάχιστη χρήση σε αυτές τις 2 ημέρες ξεκίνησε να δίνει είτε καμμένο είτε μια πολύ αδιάφορη και αλοιωμένη γεύση και τον πέταξα χωρίς δεύτερη σκέψη επιστρέφοντας στον ovale.

Μέσα στη βδομάδα θα αγοράσω ακόμη έναν για δεύτερη δοκιμή γιατί μπορεί και να υπήρξα άτυχος με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 03, 2012, 02:13 »
Για να εχει καλυτερη τροφοδοσια η αντισταση χωρις να σου ερχετε καμένο δοκιμασε αφου αφαιρεσεις την μεταλλικη γεφυρα να διαπερασεις μια καρφιτσα πολυ προσεκτικα (για να μην φυγει το φιτίλι) σε ενα απο εκεινα τα δυο αυλακια που εχει η μεταλ. γεγυρα  περα για περα για να υπαρχει μια μεγαλυτερη διοδο για το υγρο.
Σχετικα με τα φτηνα ego-c εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6327.msg312194.html#msg312194 γραφω την αποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος ar

• *
  • 55
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 05, 2012, 16:22 »
Ο ego-c της joy τι διάρκεια ζωής εχει κατά μέσο όρο σε λυσσαλέο :))άτμισμα;

« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 05, 2012, 16:26 »
15 - 20 μέρες με κατανάλωση 4,5 ml

Αποσυνδεδεμένος D KAPNAS

• **
  • 255
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 05, 2012, 16:55 »
45 μέρες με 5 αλλαγές φυτιλιών και ελαφρά οινοπνευμοκαθαρίσματα και 3-4 ml την ημέρα

Αποσυνδεδεμένος ar

• *
  • 55
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:44 »
Όταν λέμε αλλαγή φυτιλιού εννοούμε αλλαγή κεφαλής;

Αποσυνδεδεμένος D KAPNAS

• **
  • 255
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:54 »
 :( Οχι, μονο το φυτιλι απο το καρφακι!

Αποσυνδεδεμένος ZEUS68

• *
  • 44
  • Πλεον δεν καπνιζω... ατμιζω
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 05, 2012, 23:40 »
Τελικα αυτο που θελω να μαθω ειναι... εχει καταφερει κανεις επιτυχως να αλλαξει καθαρισει eo-c ατμοποιητη με επιτυχια? δηλαδη χωρις να βγαζει καμμενο? βρε τι οινοπνευματα εχωβαλει, τι dry burn, τι ξυδια με σοδες, τι φυτιλακια απο imist οτι και να κανω μετα το... καθαρισμα, δεν πετυχα ποτε την ιδια γευση του καινουριου. Συνηθως εντονο καμμενο... μεχρι και 2 μερες μουλιασμενο σε υγρο τον αφησα.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 05, 2012, 23:46 »
Κανένας καθαρισμός σε κανένα ατμοποιητή δεν μπορεί να επαναφέρει τη γεύση του καινούργιου....
Όλα αυτά, τα μπάνια, τα βρασίματα, τα βουρτσίσματα δίνουν μια μικρή παράταση ζωής και τίποτα άλλο, μόνο το dryburn σε συνδιασμό με καθάρισμα δίνει σοβαρή βελτίωση, όμως δεν έχει εφαρμογή σε όλους τους ατμοποιητές. 

Αποσυνδεδεμένος kicko

• **
  • 123
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:12 »
εννοείτε τον αλλαζεις να ξερεις και τι ατμιζεις δεν ειναι μονο η οικονομία

« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:17 »
45 μέρες με 5 αλλαγές φυτιλιών και ελαφρά οινοπνευμοκαθαρίσματα και 3-4 ml την ημέρα
:( Οχι, μονο το φυτιλι απο το καρφακι!

Κάθε 9 μέρες έκανες αλλαγή φιτιλιού δηλαδή ?  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:20 »
βρε τι οινοπνευματα εχωβαλει, τι dry burn, τι ξυδια με σοδες, τι φυτιλακια απο imist οτι και να κανω μετα το... καθαρισμα, δεν πετυχα ποτε την ιδια γευση του καινουριου. Συνηθως εντονο καμμενο... μεχρι και 2 μερες μουλιασμενο σε υγρο τον αφησα.

Για μένα φίλε μου αν αξιολογείς τον κόπο σου για όλα αυτά πάνω από 2,5 - 3€, καλύτερα είναι να παίρνεις καινούργιο. Στην τελική δεν θα αναστήσεις ένα μηχάνημα αξίας εκατομμυρίων, αλλά ένα ανταλλακτικό κόστους 2,5 - 3€.
Προσωπική μου γνώμη πάντα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114103 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449938 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F