vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

426 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

[Ψηφοφορία] Ο καλύτερος tank system ατμοποιητής μαζικης παραγωγής.

Αποσυνδεδεμένος djfloor

• Δεν είμαι συλλέκτης, ατμιστής είμαι
  • **
  • 199
  • Φύλο: Άντρας
29 συστηματικοί ατμιστές συνιστούν imist!

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Αει Μύστ κι εγω παρότι μου την σπάγει η πλαστικίλας που βγάζνι στην αρχή τα τάνκια του.

Αποσυνδεδεμένος vangelsak

• *
  • 31
imist λογω ευκολης συντηρησης ::)

Αποσυνδεδεμένος ellada

• **
  • 444
  • ΤΙΠΟΤΑ :)
καλημερα παιδια εγω απαντησα εγο-τ διοτη δυστυχως δεν εχω ΔΟΚΙΜΑΣΙ αλο εκτος απο αυτο και το 510τ πρως στιγμην,γιαυτο δεν ξερω τον μιστ  :-\

Αποσυνδεδεμένος DISA

• Vamo+Fogger=Bazookas atmou
  • **
  • 347
  • e-lquid mixer
αξιζει!!! εγω εχω δοκιμασει τοσους και εχω δωσει τοσα λεφτα και αυτον τον δοκιμασα προσφατα και ειναι παρα πολυ ικανοποιητικος! αλλα θελω και εναν αλλον για λιγο περισσοτερο χτυπημα (οπως DCT (για μενα)).

Αποσυνδεδεμένος koke

• **
  • 112
  • γουσταρω τον ατμο
ego-c χτυπημα και γευση ανωτερα απο imist,ειδικα στο χτυπημα δεν υπαρχει συνγκριση

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
O CE4 πως χαρακτηρίζεται; Δεν είναι tank;

Ο DCT; Ούτε αυτός;

Ο CE4 ειναι clearomizer... :yes:
Το DCT ειναι cartomizer...
 :yes:

θελετε να βαλω το CE4 στην ψηφοφορια?

Αποσυνδεδεμένος starcctv

• *
  • 64
  • GGTB-ORION-BULLI ELITE-LAVA TUBE-A2-T-M SS-CE4
ce4 μακραν ο καλυτερος σε ολα εκτος του Α2 που δεω εχω δοκιμασει. ολουσ τους αλλουσ τους ξερω.

Αποσυνδεδεμένος Leo

• Βασίλης
  • *
  • 359
  • Customizing is my hobby
Και ο carto-tank και αυτός συμπεριλαμβάνεται στους τανκ.

Αποσυνδεδεμένος Yianni

• sapiēns
  • **
  • 139
    • Από το τελευταίο μου τσιγάρο:
Ο CE4 ειναι clearomizer... :yes:
Το DCT ειναι cartomizer...
 :yes:
θελετε να βαλω το CE4 στην ψηφοφορια?

Και τι σημαίνει clearomizer; "Καθαρο-ποιητής" ή Ο Σαφής ποιητής" (Lets get things clear)... xaxaxaxa
Από τη στιγμή που γεμίζει ευκολότερα από έναν tank, έχει και tank και φιλοσοφία φυτιλοαντίστασης tank, νομίζω πως πρέπει να μπει στα tanks. Ο DCT αν και tank, είναι carto, οπότε τον αφήνουμε.

ce4 μακραν ο καλυτερος σε ολα εκτος του Α2 που δεω εχω δοκιμασει. ολουσ τους αλλουσ τους ξερω.

O A2 δεν είναι κινεζικής μαζικής παραγωγής κι έτσι δεν μπαίνει εδώ.

• 2683
Και τι σημαίνει clearomizer; "Καθαρο-ποιητής" ή Ο Σαφής ποιητής" (Lets get things clear)... xaxaxaxa
Από τη στιγμή που γεμίζει ευκολότερα από έναν tank, έχει και tank και φιλοσοφία φυτιλοαντίστασης tank, νομίζω πως πρέπει να μπει στα tanks. Ο DCT αν και tank, είναι carto, οπότε τον αφήνουμε.
Δεν ξερω,δεν τους βαφτίζω εγώ! :dontknow:
 :laugh1: :laugh1:
Επρεπε να γραψω στον τιτλο atomizer.... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 347
  • e-lquid mixer
Δοκιμαζω απο το πρωι και τον CE4+, αστερι και αυτος και απροβληματιστος kai χωρις διαρροες. Τον βαζω εξισου με τον imist (περιπου, imist λιγο πιο πολυ ντουμανι, ce4+ λιγο πιο πολυ χτυπημα αλλα ειναι και οι 2 πολυ καλοι σε συγκριση με αλλους που εχω δοκιμασει σε μπαταρια ego). οποτε κραταω imist, ce4+, dct

Δεν ξερω αν μπορουμε να εχουμε 2 επιλογες στην ψηφο

• 2683
μια ψηφο ο καθε ενας... :yes:

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
και σε 1-2 μερες που θα αρχισει να σου φερνει καμενο ο ce4 θα αλαξεις γνωμη :))

Αποσυνδεδεμένος DISA

• **
  • 347
  • e-lquid mixer
και σε 1-2 μερες που θα αρχισει να σου φερνει καμενο ο ce4 θα αλαξεις γνωμη :))

σε αυτο εχεις δικιο, ολοι καλα ξεκινανε αλλα μετα απο 1-2 μερες αρχιζουν τα κολπα...καμμενο-διαρροες-μειωμενη γευση-πλαστικιλα και παει λεγοντας.....χαχαχαχα, αλλοι αρχιζουν και πιο γρηγορα - απο τις πρωτες τζουρες
και ο imist μου εφερε λιγο καμμενο στην 2η μερα αλλα με το που το καταλαβα, διαβασα εδω τι να κανω και εδω και 4 μερες παει σφαιρα, για να δουμε με τον ce4+ τι θα γινει.....αυτο που βλεπω ειναι οτι θελει "οριζοντιωση" συνεχεια

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467610 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911121 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520682 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376283 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ