Ευτυχώς καμία από τις γεύσεις που έχω δοκιμάσει ως τώρα δε μου θυμίζει τσιγάρο! Και λέω ευτυχώς, γιατί κατά την προσωπική μου άποψη, το τσιγάρο έχει πικρή "γεύση" αν μπορεί κανείς ποτέ να απομονώσει τη γεύση του. Απο κει και πέρα είναι θέμα αίσθησης γενικής. Ως κανονική καπνίστρια "φτιαχνόμουν" με το όλο πακετάκι: χτύπημα, νικοτίνη, ντουμάνι. Ο,τι συμβαίνει με το η.τ δηλαδή χωρίς τα κακά του κανονικού.
Το τσιγάρο βρωμάει και έχει άθλια γεύση (κι ας μου αρέσει ακόμα). Φαντάζομαι πως αν πετύχαινε μια 100% προσομοίωση της "γεύσης" σε ηλεκτρονικό, αυτό που θα προέκυπτε θα ήταν ως και εμετικό...
Οσα χαρακτηρίζονται ως καπνικά-τσιγαρίσια και δεν έχουν παράλληλα μια ελαφρά επίγευση (καφέ, σοκολάτα, γλυκάδα και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει) μου θυμίζουν κάτι από φάρμακο...Προφανώς (και πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) άλλο αποτέλεσμα φέρνει ο ατμός στο στόμα και στη μύτη και άλλο ο καπνός.
Εχω δοκιμάσει αρκετά υγρά στους 2+μήνες που ατμίζω. Και έχω άλλα πόσα να δοκιμάσω..

Βάση σκέτη δεν έχω κάνει ακόμα.
Η μαγκιά του ηλεκτρονικού, είναι η όλη αίσθηση "τσιγάρου", "καπνίσματος", που παίρνει κάποιος. Κι έχει να παίξει κ με ένα κάρο γεύσεις-αρώματα αν θέλει. Αυτό προσπαθώ να περιγράψω σε όσους με ρωτάνε, απελπισμένοι που είναι ακόμα δέσμιοι του κανονικού. Ούτε ο κανόνας: "ξεκίνα με κάτι τσιγαρίσιο" ισχύει απόλυτα! Φίλος ψήθηκε με την καραμελωμένη μηλόπιτα της enjuice που δοκίμασε από μένα (όχι με το απάτσι ας πούμε) και την επομενη μέρα τσακίστηκε κι αγόρασε η.τ και ατμίζει καραμέλες, μήλα και τέτοια!!!
Φανατικά ερωτευμένη με το τσιγάρο, συνειδητοποίσα πως τόσα χρόνια έκανα το στόμα μου παπούτσι με την πικρίλα και τη βρώμα του και ευτυχώς δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στο ηλεκτρονικό! Οι μεγάλοι έρωτες δεν ξεχνιούνται μεν αλλά το ηλεκτρονικό με έπεισε σοβαρά, πράγμα το οποίο δε μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι θα μου συμβεί!
Αυτά, τα καθόλου ολίγα από μένα!