Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

409 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, ipomonias, Lazy Dog, Vagglan, johnath, Doubt, thanos1071, manolovas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)  (Αναγνώστηκε 389713 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nikpepa

• e-medium ατμιστής
  • **
Απ: Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)
« Απάντηση #315 στις: Δεκ 19, 2012, 09:57 »
η γνωση ειναι δυναμη συμφωνω αλλα νομιζω οτι πρεπει να μοιραζεται κιολας απλοχερα και οχι επικριτικα.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #316 στις: Δεκ 19, 2012, 10:01 »
Είναι ήδη μοιρασμένη απλόχερα εδώ μέσα

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #317 στις: Δεκ 19, 2012, 10:03 »
νομιζω οτι δεν απαντατε στο θεμα απαντηστε μεχρι καποιος συντονιστης να θεωρησει απαραιτητη την μεταφορα του θεμματος.........

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Φύλο: Άντρας
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #318 στις: Δεκ 19, 2012, 10:06 »
Δοκίμασα τo Smokey Apples 50/50,10mg (μου το έστειλαν δώρο με την παραγγελία μου) και αν και δεν μου αρέσουν γενικά τα φρουτένια αρώματα το βρήκα εξαιρετικό! Δίνει έντονα την αίσθηση ξηρού καπνικού υγρού και δεν θυμίζει τίποτα από το φρουτένιο Apple άλλων εταιριών...

Πολύ καλό λένε ότι είναι και αυτό:
http://www.after-8.net/Smokey_Caramel_-_e-Liquid/p1741528_8202419.aspx

Αποσυνδεδεμένος stelakis1

• Opensource
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: /Root/Galatsi/Offline
  • Βάρκιζα τέλος...
« Απάντηση #319 στις: Δεκ 19, 2012, 10:07 »
Τσιγαρισιες γευσεις

Τα καλυτερα καπνικα αρωματα (DIY)

Αυτα κοιταζοντας μονο στην πρωτη σελιδα των υγρων...

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #320 στις: Δεκ 19, 2012, 10:10 »
Δοκίμασα τo Smokey Apples 50/50,10mg (μου το έστειλαν δώρο με την παραγγελία μου) και αν και δεν μου αρέσουν γενικά τα φρουτένια αρώματα το βρήκα εξαιρετικό! Δίνει έντονα την αίσθηση ξηρού καπνικού υγρού και δεν θυμίζει τίποτα από το φρουτένιο Apple άλλων εταιριών...

Πολύ καλό λένε ότι είναι και αυτό:
http://www.after-8.net/Smokey_Caramel_-_e-Liquid/p1741528_8202419.aspx
zachari αλλο το smokey apple αλλο το apple day......το smokey caramel ναι ειναι πολυ πιο καπνικο απο οτιδηποτε εχω δοκιμασει τελειος συνδιασμος ;)

Αποσυνδεδεμένος kalex

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Παντού και πουθενά
  • Υπατμιστής
« Απάντηση #321 στις: Δεκ 19, 2012, 10:11 »
Συμφωνώ απόλυτα!

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• Το ντουμάνι, μάνι-μάνι
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ίλιον
« Απάντηση #322 στις: Δεκ 19, 2012, 10:14 »
Υπάρχει και η βάση Dirty που θυμίζει τσιγάρο. Από εδώ: http://egotube.gr/inawera-dirty-0-309ml.html

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• Φουγαροκαραβάνα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #323 στις: Δεκ 19, 2012, 10:19 »
η γνωση ειναι δυναμη συμφωνω αλλα νομιζω οτι πρεπει να μοιραζεται κιολας απλοχερα και οχι επικριτικα.
ΚαλημΕρα  :) :) :) :) Κοίταξε εδώ  :) :) :) :)  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6763.msg543147.html#msg543147

Θα βρεις υγρό που να σου θυμίζει το κ.τ. αλλά θα είναι τόσο ανώτερο που  αργότερα θα γελάς που έψαχνες κάτι να είναι ίδιο με το τσιγάρο!!!  :yes: :yes:
Στις αρχές όλοι αυτό ψάχναμε!!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Το άτμισμα έχει μεγάλη διαφορά από το κάπνισμα κ σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου όταν με το καλό βρεις τα σωστά υγρά για σένα.
Επειδή υπάρχουν πολλές απαντήσεις στο ερώτημά σου θα βρεις πολύ σύντομα αυτό που ψάχνεις.  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Σου προτείνω το tobacco από Nobacco εγώ με αυτό ξεκίνησα κ πραγματικά μέχρι κ τώρα το ατμίζω δίχως να με έχει κουράσει.
Στην πορεία μπορείς να αγοράσεις κ βάσεις με νικοτίνη αν θέλεις κ να προσθέσεις εσύ το καπνικό άρωμα που σου αρέσει!
Είμαι σίγουρη ότι από τη στιγμή που ψάχνεις θα βρεις το καλλίτερο για σένα!!  :yes: :yes: :yes: :yes:

Σου εύχομαι καλά ατμίσματα !!!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος jandrew

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #324 στις: Δεκ 19, 2012, 10:19 »
Εμπειρικά και προσωπικά μόνο μιας και το έψαχνα πολύ το θέμα στις αρχές που πήρα η.τ. το μόνο υγρό που μου έφερνε πολύ κοντά την γεύση του τσιγάρου ήταν (και συνεχίζει και είναι σε σημείο πλέον ώρες-ώρες να λέω "μα τι %$%^τσία ατμίζω??") το VIRGINIA (δεν νομίζω πως έχει σχέση το ότι κάπνιζα παλιά καπνό virginia εε?).

Με αυτό κατάφερα να το κόψω μαχαίρι το κ.τ μιας και (αν και πιπίλα) με παρέπεμπε σε μυρωδιά καπνού που είχα συνηθίσει.

Πλέον όπως είπα συνεχίζω και ατμίζω το συγκεκριμένο (σαν τους θαμώνες στα μπαρ.. δεν αλλάζω εύκολα) αλλά με πολύ μα πολύ αραιωμένη γεύση.

Σίγουρα είναι γούστα, απλά παραθέτω την δικιά μου εκδοχή σε αυτήν την απορία που έχει ο φίλος.

Καιρός να αλλάξω "μπαρ" και να πάω σε κάνα πιο trendy.. καμιά φραουλίτσα.. σοκολατίτσα.. σίγουρα δεν παίζει κάτι σε τζατζίκι??

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #325 στις: Δεκ 19, 2012, 10:32 »
nikpepa τεσσερα χρονια τωρα το ψαχνω και ακομα δεν το βρηκα.
Ξερεις γιατι?
Γιατι απλα δεν υπαρχει  :yes:
Το τσιγαρο ειχε γευση?
Στο τσιγαρο μετα απο τα 5 πρωτα πρωινα τεμαχια που εκανες δεν σου φαινοταν το ιδιο ακομα και οι τρακες-κερασμενα?
Την μποχα που μυριζες σε ενα στεκι που καπνιζαν ολοι την θυμασαι?
Ε δεν θα την ξαναβρεις σε στεκι που ατμιζουν ολοι.Θα νομιζεις οτι εισαι σε μαγαζι με αρωματα.
Με αυτα τα χαζα που λεω θελω να σου πω οτι μονος σου και με δοκιμες θα βρεις ενα υγρο που σε σενα και στο υποσυνείδητο σου θα κανει το κλικ και μπορει να ειναι υγρο φρουτενιο. :yes:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #326 στις: Δεκ 19, 2012, 12:11 »
Εμένα πάντως δεν με συγκινούνε και ιδιαίτερα οι φρουτένιες και οι γλυκείς γεύσεις
Σαν την γεύση καπνού που έχει το τσιγάρο δύσκολα να βρεις υγρό διότι καπνός με χαρτάκι που καίγεται στο ένα και υγρό με αντίσταση στο άλλο!!
Πάντως το cigarrillos  έμενα μου έκατσε καλά μιας και είμαι το καπνικών γεύσεων!

Αποσυνδεδεμένος grifos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μοσχάτο
« Απάντηση #327 στις: Δεκ 19, 2012, 12:15 »
Για καπνικά εντελώς, Εl-Toro  :respect: :respect:
Πήρα τα Εden, Guevara και Vriginia Prime και δεν ξέρω ποιο να πρωτοατμίσω  :))
Καλύτερα καπινικά δεν έχω ξαναδοκιμάσει...το μόνο που λείπει είναι το χαρτί που καίγεται  :))

Αποσυνδεδεμένος kathlos

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #328 στις: Δεκ 19, 2012, 12:37 »
Δοκιμασα το Slimway Της Ε liquid και μαρεσε πολυ λεω να παρω και 2ο μπουκαλακι

Αποσυνδεδεμένος enemy_sixx

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Chania
  • ~never stop hoping~
« Απάντηση #329 στις: Δεκ 19, 2012, 17:48 »
πιστευω πως ο καθενας απο εμας εχει τις δικες του αποψεις αναλογα με τις προτιμισεις του εμενα πρωσοπικα μου αρεσει το Ταμπακο και το ry της nobacco σε ποσοτητα 16mg πρεπει να τα δοκιμασετε

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1493 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259242 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719369 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374502 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389713 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263388 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681104 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 694 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1337 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2381 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888456 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.