Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

443 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)  (Αναγνώστηκε 389225 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωαννινα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)
« Απάντηση #1275 στις: Ιουλ 05, 2020, 11:57 »
Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, πολύ καλή απόδοση πούρου αλλά με αρκετά γλυκιά επίγευση από καραμέλα -αχλάδι είναι το Decano eliquid France, να ήταν μόνο το πούρο πιο έντονο και λιγότερο τα άλλα 2 θα μιλάγαμε για αριστούργημα για τα δικά μου γούστα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Montreal,Canada
« Απάντηση #1276 στις: Ιουλ 05, 2020, 18:06 »
Αυτά τα υγρά TNT δείχνουν πολλά υποσχόμενα αλλά επειδή είναι NET μάλλον η συμπεριφορά στις αντιστάσεις δεν θα είναι καλή. Akis εαν δοκίμασες κανένα πες μας εντυπώσεις για το πόσο βρώμικα είναι και για το vgod cubano επειδή θέλω να το πάρω είναι έντονο πούρο με λίγη βανίλια ή έντονη βανίλια με λίγο πούρο όπως γράφουν αρκετοί?
Γενικά ολα τα υγρά που περιέχουν οργανικό καπνό δεν τα λες και τα πιο καθαρά.. στα 10 ml που εχω κανει απο το spitfire η αντίσταση εχει πάρει ενα σκούρο χρώμα...  Το πολυ 15-20 ml κόβω να βγάζει... Το ατμιζω με την 0.7 mesh σε nautilus GT 
Το cubano ειναι παρα πολύ καθαρό υγρο...  Το συγκεκριμένο υγρό ειναι εξαιρετικό ξεκάθαρα θυμίζει αρωματικό πουρο με βανίλια ειναι γλυκό και πικρό ταυτόχρονα ειναι απλα απιθανος συνδιασμός μου αφήνει αυτή την επιγευση του πούρου για αρκετή ωρα επίσης καταλαβαίνω και κάποιες  νοτες απο μαυρο πιπέρι θα έλεγα πως θυμίζει αρκετα ενα καλό κουβανέζικο πούρο... Δεν θα έλεγα σε καμια περίπτωση πως ειναι έντονη η βανίλια το άρωμα του οταν το μυρίζεις απο το μπουκάλι σου έρχεται η βανίλια αλλα μολις το ατμισεις ειναι κατι εντελώς διαφορετικό.. και το άρωμα που αφήνει στο χώρο ειναι απίθανο... Ειναι ακριβώς σαν τα αρωματικά πουρακια βανίλιας.. εγω το βρίσκω εξαιρετικό πάντως για τα γούστα μου.. μετα επίσης και το odin 101 εξαιρετικό και αυτο...!! Εδω εχει να κανει καπνικο τυπου πουρο με φρούτα..  γκυκο θα το έλεγα αλλα εχει αυτο το κάτι που δεν το συναντάς εύκολα σε αλλα υγρα οπως και να εχει ειναι εξαιρετικά και τα 2 αλλα αλλα αυτο που μοιάζει πολυ κοντα σε πούρο ειναι το cubano επισηςεεπισης παρει και βραβείο το συγκεκριμένο υγρο..  
Το decano  Σε καμία περίπτωση δεν μου θύμιζε πουρο πιο πολύ καραμελομενο αχλάδι ηταν παρα πουρο...  Ωραιο γευστικά αλλα δεν θα το επερνα ξανα το συγκεκριμένο υγρό... Δεν είναι μεσα στης επιλογές μου...

Αποσυνδεδεμένος bilis.kontogiorg

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κέρκυρα
« Απάντηση #1277 στις: Ιουλ 05, 2020, 18:53 »
Καλησπερα ομάδα έχετε να μου προτείνετε γλυκα υγρά με 1,5 νικοτίνη? ατμοποιητη έχω τον innokin της zenith και mod της tesla cigs wye 85  που να είναι καθαρά υγρά γιατί ότι έχω πάρει μέχρι τώρα τρώει την αντίσταση πολύ γρήγορα η αντίσταση που παίρνω την δουλεύω 10 με 14 w. Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωαννινα
« Απάντηση #1278 στις: Ιουλ 05, 2020, 18:54 »
Το Decano το είπα ναι ότι έχει πιο πολύ από όσο θα ήθελα το αχλάδι-καραμέλα αλλά αυτό που λέω είναι ότι η γεύση πούρου που δίνει είναι πολύ καλή για υγρό και σου το λέω γιατί κάπνιζα πούρα 2 χρόνια και έχω δοκιμάσει πολλά και καλά αλλά δυστυχώς γλυκίζει πολύ. Το Vgod λες ότι είναι πούρο έντονο αρωμάτικό με λίγη βανίλια? Ρωτάω γιατί κάτι κριτικές που είσα σε Αγγλικά σάιτ κυρίως λένε ότι πούρο δεν υπάρχει παρά μόνο βανίλια και το είπε και ο Tem ότι είναι ελάχιστο το πούρο όπως στα πιο πολλά υγρά που τα πειγράφουν ¨έντονο πούρο αβάνας και κουραφέξαλα". Το 101 το έχω δοκιμάσει ναι το θεωρώ αξιόλογο υγρό και ιδανικό φια καλοκαίρι λόφω των φρούτων.

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Montreal,Canada
« Απάντηση #1279 στις: Ιουλ 05, 2020, 19:11 »
το vGod cubano ξεκαθαρα ειναι ενα κρεμώδης πουρο με νοτες απο βανίλια

δοκίμασε σε ενα κατάστημα  για αρχη το cubano για να έχεις μια δικια σου εικόνα γιατι απο κριτικές δεν θα βγάλεις άκρη.. ο καθένας γράφει οτι θέλει 

Αποσυνδεδεμένος Theo164

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #1280 στις: Αυγ 21, 2020, 21:38 »
Ωραίο είναι και το Port Royal από τη σειρά corsair της Abuelos SnV
Έψαχνα για ένα καπνικό που η κύρια γεύση του να είναι καπνική αλλά όχι σκέτο να έχει και μια ιδέα από κάτι διαφορετικό εκτός τον συνηθισμένων όπως βανίλια καραμέλα...

Τα περισσότερα καπνικά τύπου RY4 που κυκλοφορούν είναι κυρίως όλα τα υπόλοιπα και κάπου στο βάθος υπάρχει και μια ιδέα καπνικού...

Στη περιγραφή λέει καπνικό με νότες μπαχαρικών, Μου δίνει την εντύπωση ότι το κύριο καπνικό είναι το Western της TPA που παλιά λεγόταν Cowboy η κάτι παρόμοιο, μου θυμίζει το βασικό άρωμα στα υγρά με τις ονομασίες Maxxboro και άλλα παρόμοια σιγουρα περιεχέι πυραζινη με μια ιδέα ελάχιστο γαρίφαλο ίσως και κανέλα 

Αποσυνδεδεμένος Kostis101

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1281 στις: Αυγ 28, 2020, 12:47 »
Ειμαι σε αναζητηση οσο το δυνατον πιο "soft" καπνικου, εχουμε αποψη για Don Cristo Custard απο PGVG και Lucky 13 απο Cafe Racer? Εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο?

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγια Παρασκευη
« Απάντηση #1282 στις: Αυγ 28, 2020, 14:26 »
Το DC custard ειναι εξαιρετικο αλλά τα καταλοιπα που αφηνει δεν εχουν προηγουμενο(καθε 2ο γεμισμα θελω και αλλαγη βαμβακι/συρμα). Προτιμησε το XO αν πας σε Don Cristo

Αποσυνδεδεμένος arxondas

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #1283 στις: Σεπ 26, 2020, 18:55 »
Καλησπερα
Εχω δοκιμασει τα γνωστα καπνικα απο nobaco , alter ego κλπ και διασημα σα το tribeca. Δεν εχω βρει καπνικη τσιγαρισα γευση καλη, εδω και 2 χρονια για μετα το φαγητο. Οποτε ενα iqos ειναι αυτο που μου αρεσει τοτε. Καποιες προτασεις, μιας και τωρα ουτε δοκιμες δε γινονται?

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #1284 στις: Σεπ 26, 2020, 19:38 »
Νομίζω τον σε net υγρά θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Άλλα υγράκια για μετά το φαγητό  θα σου πρότεινα το divino από ecig και επίσης τα καπνικά της flavorah οπως 
red burley, kentucky που δεν έχουν καθόλου γλυκάδες.

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1285 στις: Οκτ 08, 2020, 11:03 »
Τα tnt τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Αξίζουν; 

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #1286 στις: Οκτ 09, 2020, 09:59 »
Τίμια είναι..
Το sioux και Dallas πιο γλυκόπιοτα τσιγαράκια κ πιο φιλικά στην αντίσταση από spitfire(latakia) kai strike(kentuky).

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #1287 στις: Οκτ 09, 2020, 10:50 »
Ευχαριστώ πολύ  :)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #1288 στις: Νοε 30, 2020, 11:30 »
Καλημέρα,  έχει καταλάβει-ξεχωρίσει κάποιος πιο είναι το καπνικο άρωμα στα libra vnv και loose canon  rope cut;

Αποσυνδεδεμένος vsotos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #1289 στις: Νοε 30, 2020, 11:46 »
Για το Loose cannon η αίσθηση μου, που μπορεί να είναι λάθος, είναι ότι το καπνικό περιέχει western

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258877 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717800 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373987 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389225 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263062 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887691 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.