Να πω και εγω την εμπειρια μου στον εναμιση μηνα τωρα που συμμετεχω στο αθλημα.
Διαβαζοντας μερες ατελειωτες εδω μεσα για τα παντα ( υγρα, ατμο, μοντς και διαφορα αλλα που δε πολυκαταλαβαινα) ξεκινησα με Halo Tribeca 18mg και Ναυτιλο 2. Ατμιζοντας την πρωτη εβδομαδα μου φανηκε οτι μου επεφτε καπως βαρυ και το γυρισα στο 12mg.
Δε μπορω να πω, φοβερο υγρο το Tribeca, μου καθισε πολυ καλα και δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω.
Διαβαζοντας εδω μεσα οπως προειπα ηθελα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο. Και δοκιμασα λοιπον Bebeca απο atmos lab, Smoke απο after-8, Black flag risen enriched απο five pawns, Numbers 1 απο Nobacco και 2straight επισης απο Nobacco ολα στα 12 mg.
Ολα πιστευω μοιαζουν λιγο μεταξυ τους με εξαιρεση το Black flag.
To Bebeca ειναι αρκετα πιο γλυκο (σε σχεση παντα με το Tribeca). Τοσο που καμια φορα οταν ρευομουνα μου ανεβαινε.
Το smoke παλι ηταν τελειως αγευστο ,για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.
Το black flag ηταν κατι διαφορετικο απο τα αλλα, η πρωτες τζουρες με απογοητευσαν, αλλα οσο συνεχιζα ελεγα τι φοβερο υγρο ειναι αυτο. Κατι αρωματα σαν σοκολατα, καφες και αλλα που δε μπορω να προσδιορισω μεσα σε ενα μειγμα καπνου. Εν τελη για λιγο καλο ηταν, το ρευομουνα κι αυτο μετα.
Το Numbers 1 ηταν μια εκπληξη. Ειναι πιο κοντα στο Tribeca απο ολα τα αλλα (παντα για τα γουστα μου) αλλα λιγο λιγοτερο γλυκο, λιγο λιγοτερο αρωματικο και με μια ηπια ξηρη επιγευση. Γενικως και να με συγχωρατε οι τριμπεκακιδες μου εκατσε πολυ καλυτερα για ολη την ημερα.
Το 2straight παλι μου φανηκε περισσοτερο παρομοιο με το smoke, ισως λιγο πιο ξηρο.
Ελπιζω να βοηθησα καποιους που ψαχνονται με τις καπνικες γευσεις.