Η e-cig.gr έδωσε ευκαιρία και σε εμας τους Βόρειους να δοκιμάσουμε τα υγρά της πρώτο-χέρι. Αν δεν ήταν αυτό, δεν ξέρω αν θα είχα την διάθεση να επιχειρήσω δοκιμή μέσα στη σωρεία των υγρών που υπάρχουν, αν και κατά καιρούς έχω πέσει πολλές φορές στη σελίδα της, κουρασμένος απο γλυκά, ξινά και παρδαλά υγρά, αλλα τεράαααστιο μενου γγμτ....
Όμως η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη. Πέρασα αργά και λίγο πριν το κλείσιμο, σε ύφος -βιάζομαι-και-θέλω-να-δοκιμάσω-ολα-τα-υγρά-στον-λιγότερο-χρόνο-γίνεται;
Ίσως σε δύο εβδομάδες και με το ρεφίλ του καταστήματος να κρατήσω και σημειώσεις...
Αν και το κατάστημα απο Οκτώβριο θα διαθέτει όλη την γκάμα των αρωμάτων και πιθανώς και νέων που έχει προτείνει ο Γιώργος, η παλέτα των υγρών ήταν έκπληξη ματαξαναλέω, για το εύρος στα καπνικά ! Παρόλο που πραγματικά βιαζόμουν, μερικούς ατμο μπορεί και να τους άδειασα...
Στο ζητούμενο, αν το δει κανεις χωρίς να ξεχωρίσει τις σειρές (White-Red-Black) , στα καπνικά, είναι σαν πληκτρολόγιο πιάνου! Με διαβάθμιση και με μικρές διαφορές, φτάνεις απο το ελαφρύτερο στο βαρύτερο και πιο γεμάτο.
-Απο αυτά που δοκίμασα το ACE ήταν το πιο
βαρύ δυνατό/γεμάτο κι όπως ακριβώς μου άρεσε το τσιγάρο, γεμάτη και καθαρή γεύση, ούτε χόρτο, ούτε χαρτί.
Μου θύμισε τα Prince που ήταν και το αγαπημένο μου ΚΤ. Το Prince το άρωμα δεν ειχε φτάσει ακόμα όμως
.
-Ακολούθησε το Old Harbor που δίνει μια πολύ καλή αίσθηση του καπνου του στριφτου, τσιγάρο με φρέσκια και δυνατή μεν αλλά μαλακή επίγευση, ίσως σπάει και με κάποιο φρουτο αρκετά χαμηλά .
-Τo Royal Cigar ξενίζει λίγο, νομίζω περισσότερο στα τσιγαρίσια παρά σαν-πούρο στην ένταση, αλλά το διακριτικό πετροκέρασο το κάνει αρκετά ευχάριστο αλλα ίσως όχι για συνεχές μπάφιασμα, όπότε ίσως γι αυτό πέφτει στα πούρα. Θα μπορούσε να βγει κάτι απο More σαν επιτομή, αλλα πάλι όχι τόσο δυνατό.
-Stevens! πολύ καλό τσιγαράκι!!
-RY4 διακριτικό με ελαφριά βανιλίτσα, επίσης Light κι αυτή.
-Hellas Mint, η μέντα είναι πολύ διακριτικά τοποθετημένη και το κάνει αρκετά ευχάριστο τσιγαρίσιο.
-Mary Jane, μπαίνει δίπλα στο RY4 γλυκίζοντας χωρίς βανίλια
Ουφ, και μετά τα πούρα.. Divino σαν να άνοιξες κουτί απο πούρα. Το μελάκι πιο διακριτικό απο άλλες εταιρίες, αλλα κλέβει κι εδώ λίγο στο τερματισμό. To βάζεις με τα καλά εύκολα!
Βασικά επειδή πάλι βιάζομαι
, αλλα και κυριότερα γιατί δεν κράτησα σημειώσεις -υπήρξαν υγρά και μπλεντς που ξεχώρισα αλλα που δεν θυμαμαι ταμπέλα-,
τα σημεία που μου άρεσαν ήταν η διακριτικότητα των αρωμάτων και κάτι που δίνει την εντύπωση μιας αρκετά σχολαστικής επιλογής συστατικών και συνταγών. Σε επίπεδο DIY μου έδωσε αρκετή τροφή για σκέψη.
edit Τα δοκιμαστικά ήταν όλα σε αξιότιμους Delta ατμο
και με νικοτίνη 6mg που για εμένα που ατμιζω ψηλότερα διψήφια ποσοστά κουράζει λίγο. Αυτό βέβαια είναι κάτι αναπόφευκτο σε όλα τα flavor test bars