vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

375 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, zamploutos, camber, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πόσα Ξοδέψατε μέχρι στιγμης για το ΗΤ ?

Αποσυνδεδεμένος ModeMAN

• Ninja
  • *
  • 64
  • Φύλο: Άντρας
101-300 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 81
Γυρω στο 400 αρι πρεπει να μαι πανω κατω.Οταν αρχιζεις το η.τ κανεισ στανταρ καποια παραπανω εξοδα μεχρι να βρεις αυτο που θελεις.μετα μειωνετε πολυ το κοστος.

Αποσυνδεδεμένος iguasu

• **
  • 261
7-8 κατοσταρικα τα εχω δωσει σιγουρα...στα 2 χρονια ομως, κι αν υπολογισουμε περιπου 150 ευρω το μηνα για τσιγαρα!
Κανονικα θα ειχα δωσει στον περιπτερα περιπου 150x24=3.600 ευρω!
Για αρχη πρεπει να δωσεις -στο περιπου- 2 μηνιατικα του περιπτερου (αυτα που θα χαλαγες για κ.τ.)
μετα κανεις αποσβεση μερα με τη μερα  :)

Αποσυνδεδεμένος STAMATISK

• *
  • 55
801 και φεύγα.

Αλλά πολύ  φεύγα .....

Φανταστείτε οτι έχω στο σπίτι περίπου 1 λίτρο υγρά στοκαρισμένα (ετοιμα υγρα, όχι βάσεις )
Τώρα τελευταία άρχισα να βάζω χαλινάρι.

Αποσυνδεδεμένος trapfc95

• Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους! Καταγράψτε τα όλα και φτιάξτε ένα απλό πλάνο εφαρμογής και υλοποίησης!
  • *
  • 49
Τωρα παω να πιασω το 200αρι  8)

Αποσυνδεδεμένος Pydnaios

• **
  • 148
Στους 5 μήνες γύρω στα 50 ευρω το μήνα...
Με το κανονικό τσιγάρο έδινα 100 το μήνα.
Και αν σταματήσω να δοκιμάζω ότι βγαίνει μπορώ να περάσω 2 μήνες χωρίς να δώσω τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
γυρω στα 200 +  σε 3 μηνες  αλλα δεν εχω αγορασει ουτε 1ml  ετοιμο υγρο .
 τα πρωτα 50 ml μου τα εφτιαξε φιλος και μετα πηρα....τα μετρα μου !! απο συσκευες ego και lavaki .
βρηκα και 3 φτηνους επισκευασιμους  απο αγγελια και τωρα  τα εξοδα ειναι ελαχιστα μιας και απο υγρα ...ποτιζω και τις γλαστρες..

εισαι απο τους λιγους τυχερους που ξεκινησαν με...μεντορα.
Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ειχαμε αυτη την πολυτελεια.. αλλα και παλι τα εξοδα στο η.τ. ειναι κατα πολυ μικροτερα απο αυτα του τσιγαρου.

Αποσυνδεδεμένος Amcm

• **
  • 114
Σύμφωνα με το αρχείο που κρατάω, στους 5 περίπου μήνες που ατμίζω (20 βδομάδες), ξοδεύω περίπου 80€ το μήνα. Αυτό βέβαια περιλαμβάνει την αρχική επένδυση, καθώς και πάρα πολλές δοκιμές τόσο υγρών, όσο και ατμοποιητών. Και φυσικά το stock μου, που με καλύπτει για περισσότερο από δύο μήνες χωρίς καμία επιπλέον αγορά. Ενδεικτικά, για κτ θα χρειαζόμουν 120€ για κάθε μήνα.

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• Η εμπειρία είναι μια χτένα που αποκτάς, όταν πλέον δεν έχεις μαλλιά....
  • *
  • 86
Καλημέρα.μέχρι τώρα έχω ξοδέψει περιπου στα 800 ευρα(ατμιζω 3μηνες) τα ίδια που θα ξοδευα εαν καπνιζα . τα ποιο πολλά λεφτά τα έδωσα σε συσκευες τις οποίες τις αλλαζα  κάθε βδομάδα μιας και δεν μπορουσα με τίποτα να βρω κάτι που με έκανε ευτυχισμενο. Τώρα που επεκτησα τον πρωτο μου επισκευάσιμο και πλέω σε πελάγη ευτυχίας τόσο ατμιστικα όσο και οικονομικα !!η αλήθεια είναι οτι χωρίς την βοήθεια σας( μέσα απο το φόρουμ ) και του Κώστα(!!!!!)δεν θα τολμουσα να μπω στον κοσμο των επισκευασιμων οποτε σας ευχαριστώ. Η επόμενη αγορά μου θα είναι κάποιο μηχανικο μοντ(κάνα 300 υπό λογίζω με μπαταρίες και φορτιστες) έτσι ώστε να κλείσω με το θέμα του η.τ. Βέβαια όλο και κάτι θα μου γυαλίζει το ματι αλλά θέλω να πιστεύω οτι θα είμαι συγκρατημένος και θα κάνω συνετες αγορες. τέλος θα ήθελα να πω οτι με οσες εταιρείες συνεργαστηκα (όλες ελληνικες ) με αφησανε απόλυτα ικανοποιημένο!! Μπράβο τους.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
 :hmmm: :hmmm: :hmmm:  Τόσα έχω ξοδέψει εγώ σε 1+ χρόνο  :bye:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
  • Φύλο: Γυναίκα
γύρω στα 200 ευρώ, αλλά τώρα που γνωριστήκαμε με το κουτάκι του seb πιστεύω θα ξεκινήσει η απόσβεση... :yes:

Αποσυνδεδεμένος tsiou

300+ Αλλά δεν είναι ούτε τα μισά απ αυτά που θα ξόδευα για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Palios

• *
  • 44
400 ευρώ μόνο!!!!! για διάστημα 18 μηνων.

22 € το μήνα  :o :o :o πρέπει να είσαι ο νικητής οικονομίας  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος konn4312

• *
  • 65
Δεν εχω υπολογισει ακριβως αλλα απο τοτε που ξεκινησα πρεπει να εχω ξοδεψει γυρω στα 700ε λιγογ λιγιτερα η περισσοτερα τα οποια ομως δεν μετανιωσα καθολου!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20273 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878023 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362428 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467140 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909779 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519907 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701960 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ