vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ K.T ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ K.T ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σώστε όσο ποιο πόλους μπορείτε

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pM685dGSfuI&feature=related[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 374
Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ K.T ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
« Απάντηση #1 στις: Μαρ 07, 2012, 01:24 »
Φιλε μου kritikos727,
σωστο το βιντεο  :thumpup:
αλλα επειδη το υγρο μοιαζει λιγο με coca cola  και ισως δεν καταλαβουν τις επιπτωσεις δινω τον συνδεσμο για το παρακατω βιντεακι  με τιτλο
lung cancer surgery (χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του πνεύμονα) για να γινει πιο κατανοητο τι εστι καρκινος
οποιος δεν αντεχει τα αιματα να μην το δει για αυτο και δεν το ανεβασα εδω
http://www.youtube.com/watch?v=sOHlfjZwC98&feature=related

Αποσυνδεδεμένος pantelis51

• **
  • 415
  • Αρκούδος και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει
« Απάντηση #2 στις: Μαρ 07, 2012, 01:30 »
Εγώ γιατί νομίζω πως όποιος το δει απλά δεν θα ξαναφάει κρέας;  :))

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #3 στις: Μαρ 07, 2012, 08:54 »
και γω τωρα που το ειδα.......... με μαμησε πρωι-πρωι την ψυχολογια μου μεσα :'( :wall:

Αποσυνδεδεμένος ktm

• cats rules
  • **
  • 135
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Μαρ 07, 2012, 17:57 »
Παιδιά κακά τα ψέματα αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή όσο σκληρή και αν είναι για τα μάτια μας............. :hmmm: :hmmm: :hmmm: Το κ.τ. είναι άκρως επικύνδινο για την υγεία......Επηρεάζει την καρδιά, τους πνεύμονες, την γοννιμότητα, το έμβρυο και άλλα πολλά...!!!!!!!!!!!! Το θέμα είναι  πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και κατά πόσο είμαστε διατεθιμένει να κάνουμε κάτι για αυτό.........Στην ζωή μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κάτι ή να μείνεις απλά θεατής!!!!!!!!!!!! και για το τέλος θα ήθελα να αναρωτηθούμε όλοι κάτι αξίζει τελικά τον κόπο??????????? :bye: :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #5 στις: Μαρ 07, 2012, 18:55 »
Παιζει να ειναι η 4η φορα που ανεβαινει το συγκεκριμενο βιντεακι στο φορουμ...
Ανεβαστε και κανενα καινουριο ρε παιδια.

Αποσυνδεδεμένος stavros76

• **
  • 123
« Απάντηση #6 στις: Μαρ 07, 2012, 19:19 »
Οσο ειμουν καπνιστης δεν θα με έπειθε να το κοψω

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
« Απάντηση #7 στις: Μαρ 07, 2012, 19:35 »
δεν θα με επειθε να κοψω το κτ το βιντεο.μονο αν πηγενα σε γιατρο και μου ελεγε η τσιγαρο και θανατος σε 2 χρονια η το καβεις τωρα και γλυτωνεις.

Αποσυνδεδεμένος kos-greece

• **
  • 155
  • Χερι που το φοβασαι φιλα το
« Απάντηση #8 στις: Μαρ 08, 2012, 20:30 »
Ο καθενας πραττει αναλογως,διαφορετικα και ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες αλλα οπως και να εχει τα βιντεο αυτα ειναι καλα να τα βλεπουμε για να βλεπουμε τι συνβαινει και να μαθαινουμε και κατι αν θελουμε βεβαια...

Οι επιλογες μας ειναι προσωπικο θεμα και παντα αναλανβανουμαι τις ευθυνες ο καθενας ξεχωριστα... ;) ;)

Το μεγαλυτερο λαθος μας πιστευω ειναι πως ξεκινησαμε το τσιγαρο τωρα ολα τα αλλα ειναι σχετικα,φιλικα παντα

Αποσυνδεδεμένος ktm

• cats rules
  • **
  • 135
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #9 στις: Μαρ 08, 2012, 22:14 »
Για κάπιους τέτοιες εικόνες είναι ακόμα κ αφορμή για να αλλάξουν στάση απέναντι σε κάτι οπότε δεν είναι κακό να τις προωθούμε.........Σκληρό ίσως αλλά για κάποιες καταστάσεις χρειάζονται δραστηκά μέτρα.......Έστω και έναν να βοηθήσει να αλλάξει αυτό που ένιωθε για το κ.τ. τότε αξίζει η ανάρτηση του συγκεκριμένου αλλά και άλλων παρεμφερεί videos  :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος mariocuzco

• MAXIMUM DEFENSE-MINIMUM TIME-MINIMUM RISK
  • **
  • 286
« Απάντηση #10 στις: Μαρ 26, 2012, 15:45 »
Για κάπιους τέτοιες εικόνες είναι ακόμα κ αφορμή για να αλλάξουν στάση απέναντι σε κάτι οπότε δεν είναι κακό να τις προωθούμε.........Σκληρό ίσως αλλά για κάποιες καταστάσεις χρειάζονται δραστηκά μέτρα.......Έστω και έναν να βοηθήσει να αλλάξει αυτό που ένιωθε για το κ.τ. τότε αξίζει η ανάρτηση του συγκεκριμένου αλλά και άλλων παρεμφερεί videos  :yes: :yes: :yes: :yes:

Συμφωνω! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dodos197

• *
  • 92
« Απάντηση #11 στις: Μαρ 26, 2012, 18:38 »
εχω 1 απορια??? υπαρχουν χιλιαδες τροποι να αυτοκτονησουμε...γιατι εμεις ειχαμε διαλεξει εναν απο τους πιο επωδυνους???????????????????????????????????????????????????????????????????????? :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #12 στις: Μαρ 26, 2012, 19:01 »
κακα τα ψεματα ολοι εχουμε δει και εχουμε συναντηση τετεια θεματα στην ζωη μας βλεποντας ανθρωπους μας να πεθαινουν απο καρκινο και αλλες παρομιες ασθενιες του κ.τ πειτε μου ενα που σταματησε να καπνιζει το θεμα ειναι τελικα προσωπικο αν δεν τυχη σε εμας μυαλο δεν θα βαλουμε και αν τυχη και την γλυτώσουμε με μια επεμβαση ενα ποσοστο θα ξανα καπνισει και ειμαι σιγουρος για αυτο γιατι εχω δυο ατομα πρωτου βαθμου που μετα απο οτι παθανε συνεχιζουν το κ.τ  :idiot1: δυστηχος

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 116 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877588 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361708 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907448 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519077 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701330 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos