vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

162 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, lagoudakis, gfilip

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • Φύλο: Άντρας
  • There is always the other side
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #465 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 00:33 »
barbadonis , είναι starter pack από funstore αυτά ή από κάπου αλλού ;
Ναι ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • There is always the other side
« Απάντηση #466 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 00:35 »
bitzimon, σ' ευχαριστώ.
 :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #467 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 11:55 »
Καλημέρα. Ακόμη ψάχνομαι με τις γεύσεις, ποσότητα νικοτίνης αλλά και σετ ατμίσματος. Ξεκίνησα με το m&m και συνεχίζω με Giant. Αυτό που με απασχολεί, (μια και ζω στην επαρχία και δεν έχω δυνατότητα δοκιμών) είναι να βρώ ένα οικονομικό τρόπο δοκιμής υγρών. Μέχρι σήμερα αγόραζα κάρτο του m&m και στο κάθε ένα έβαζα και διαφορετικό υγρό. Όμως νομίζω οτι είναι ασύμφορο ένα καινούργιο κάρτο να αχρηστεύεται από ένα υγρό που δεν μου αρέσει. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 25 υγρά και συνεχίζω. Μήπως να βράζω τα κάρτο?, να τα πλένω μόνο?, να πάρω ego-t ατμο+φιλτράκια? που νομίζω οτι πάει με τη μπαταρία του giant (κάποιος μου είπε οτι παρόλο που έβαλε malboro στο φίλτρο, η φράουλα που άτμιζε πριν, είχε μείνει στον άτμο, με αποτέλεσμα να μην έχει σωστή γεύση). Ποιός είναι τελικά ο καλύτερος-οικονομικότερος τρόπος για δοκιμές?

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #468 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 21:35 »
Καλημέρα. Ακόμη ψάχνομαι με τις γεύσεις, ποσότητα νικοτίνης αλλά και σετ ατμίσματος. Ξεκίνησα με το m&m και συνεχίζω με Giant. Αυτό που με απασχολεί, (μια και ζω στην επαρχία και δεν έχω δυνατότητα δοκιμών) είναι να βρώ ένα οικονομικό τρόπο δοκιμής υγρών. Μέχρι σήμερα αγόραζα κάρτο του m&m και στο κάθε ένα έβαζα και διαφορετικό υγρό. Όμως νομίζω οτι είναι ασύμφορο ένα καινούργιο κάρτο να αχρηστεύεται από ένα υγρό που δεν μου αρέσει. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 25 υγρά και συνεχίζω. Μήπως να βράζω τα κάρτο?, να τα πλένω μόνο?, να πάρω ego-t ατμο+φιλτράκια? που νομίζω οτι πάει με τη μπαταρία του giant (κάποιος μου είπε οτι παρόλο που έβαλε malboro στο φίλτρο, η φράουλα που άτμιζε πριν, είχε μείνει στον άτμο, με αποτέλεσμα να μην έχει σωστή γεύση). Ποιός είναι τελικά ο καλύτερος-οικονομικότερος τρόπος για δοκιμές?
Καμιά ιδέα ρε παιδιά? :(

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #469 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 21:46 »
Παρε ενα τανκ (πχ EGO-W) οπου μπορεις να βαζεις αλλα υγρα καθε φορα. Εγω στον W και εβαζα και εβγαζα αν δεν μου αρεσε κατι, οποτε δοκιμαζα τα υγρα με εναν ατμοποιητη..

Εχε υποψην σου ομως οτι απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη διαφερουν καπως οι γευσεις (εως αρκετα μπορω να σου πω). Στο Μ&Μ μου εβγαιναν πολυ πιο καθαρες και ωραιες απο οτι στον W, αλλα καταλαβαινα και στον W αν μου αρεσει το υγρο.

Τωρα οσον αφορα στους Μ&Μ ατμοποιητες που σου μεινανε απο τις δοκιμες.... βρασιμο/στεγνωμα...

Οικονομικα, o EGO-w στην vapormania νιμιζω εχει 11-12ευρω. Παρε απλα εναν και κολλα τον στην Giant μπαταρια σου. Μετα απλως παιζεις με τα υγρα και οποιο σου κατσει... ;)

Edit: αν ενα υγρο που εβαλες στον W ειναι πιο δυνατο και μεταφερει την γευση, βγαζεις το πλαστικο , πλενεις και ξανακουμπωνεις..

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #470 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 21:49 »
urahara, ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #471 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 16:36 »
ρε παιδια, εριξα σε ενα δοχειο 2χ100 12/mg  VG  και 2χ100 6/mg VG (βασεις) , εχω τωρα 400ml  με 9/mg  νικοτινη? η κανω μπαρουφες?

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #472 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 16:41 »
Σωστά το κάνεις, που μπερδεύτηκες  ;;:-\ :-\ :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #473 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 16:42 »
στον πολαπλασσιασμο :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #474 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 16:45 »
πέστο έτσι, πάντως με μια απλή διαίρεση θα τέλειωνες πιο γρήγορα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος petruccios

• *
  • 29
« Απάντηση #475 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 23:54 »
Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη (τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει τόσο διάβασμα στο forum που πλέον έχω ξεχάσει και κάποια που έχω ήδη διαβάσει  :tongue_smilie:)
όμως θα ήθελα να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση..

Έχουν τίποτα γνωστά προβλήματα οι ego-t ατμοποιητές με σκέτη VG? Ρωτάω γιατί πήρα σήμερα το Desert Ship της Flavourart που είναι μόνο VG χωρίς PG και αν δε με απατά η μνήμη μου νομίζω πως κάπου χωμένο στις ατελείωτες συζητήσεις του forum είχα διαβάσει πως κάποιες φορές μπουκώνουν? Εάν κάνω λάθος διορθώστε με..είπαμε,νεούδι είμαι ακόμη στο η.τ.  ;D

Αποσυνδεδεμένος ferrariGTS

• *
  • 99
  • VAPE ON VESPA PA PA PA
    • Vespa Forum Hellas
« Απάντηση #476 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 19:35 »
Το πιο κάτω link που είδα εδώ απο ένα συμφορουμήτη(συγνώμη δεν κράτησα το όνομα του) είναι αξιόπιστος για κάποιον που ξεκινάει
τώρα να κάνει DIY όπως εμένα?

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

Αποσυνδεδεμένος sotirakos10

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
« Απάντηση #477 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 10:49 »
Ερωτηση 1
Ολα τα υγρα θελουν ωριμανση μετα την αγορα τους ή μονο μερικες μαρκες?

Ερωτηση 2
Μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ''ετοιμα'' υγρα που να εχουν αναλογιες pg-vg 60-40 ή 70-30 με τσιγαρισια γευση και να μπορω να τα παραγγειλω απο Ελλαδα?

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #478 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 11:36 »
Καλημέρα sotirako10,
η πρώτη ερώτηση είναι εύκολη: όχι . Ορίμανση θέλουν μόνο τα υγρά
που χρησιμοποιούν πτητικό διαλύτη αρωμάτων που πρέπει να εξατμιστεί...

Η δεύτερη ερώτηση τώρα δεν είναι εύκολο να απαντηθεί γιατι πολλές εταιρείες
δεν αναγράφουν ακριβώς τα συστατικά τους (μυστική συνταγή  :hmmm:) αλλά
και κανένα "καπνικό" δεν είναι τσιγάρο... Λογικό γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να
ατμίζουμε πάλι πίσσα με άρωμα τασάκι !  :)).
Δοκίμασε το υγρό της Nobacco golden margy (2ο σε σχετική ψηφοφορία και φτηνό)
ή και το tribeca της halo (ακριβό αλλά ακρως εθιστικό  :yes:).
Για πιο "τσιγαρίσια" γεύση δοκίμασε επίσης το camila της zerobacco.

Αποσυνδεδεμένος sotirakos10

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
« Απάντηση #479 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 11:43 »
ΟΚ!Σ ευχαριστω φιλε GanaG για τις πληροφοριες!Ειχα σκοπο να τα δοκιμασω και τα 3 υγρα που προτεινεις μιας και η αναφορα σ αυτα, μεσα στο site ειναι ατελειωτη και ειδικα για το tribeca!Θα δοκιμασω πρωτα το golden margy και επετε συνεχεια!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112657 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357819 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372941 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326488 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 522 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14570 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99054 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost