vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

191 επισκέπτες, 2 χρήστες
Ducati.Jimakos, bloodlessz

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 17:07 »
να στο απαντήσω απλά και εμπειρικά συνατμιστή.
με το κτ πάθαινα πολύ συχνά νικοτινίαση.
επειδή δουλεύω κάποιες φορές την εβδομάδα , νύχτα σε μπαρ, είχε τύχει να κάνω και δυο 25άρια πακέτα σε μια βάρδια.
λίγο το αλκοόλ, λίγο η όλη φάση , κάπνιζα σα φουγάρο.
ως αποτέλεσμα , το επόμενο πρωί δεν μπορούσα ούτε να μυρίσω καπνό από κάποιον που κάπνιζε δίπλα μου ενώ στις πιο βαριές περιπτώσεις ζαλιζόμουνα και ανακατευόταν το στομάχι μου σε σημείο να μην μπορώ να φάω τίποτα.

όλα αυτά με το ητ δεν τα έχω πάθει ποτέ ατμίζοντας 24άρια και 16άρια υγρά εδώ και 3 βδομάδες.

είναι διαφορετική η πρόσληψη ατμού από τη στοματική κοιλότητα και η πρόσληψη καπνού από τα πνευμόνια  :)

Διάβασε εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,150.0.html
και βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! :thumpup:
Το ξεκοκαλισα το θεμα Geraki, ναι μεν ελυσα πολλες αποριες αλλα οχι ολες!

Αποσυνδεδεμένος steliost

• **
  • 281
  • SteamMachine VV by SEB the perfect combination
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 21:54 »
Βαγγέλη, διάβασε κι αυτό, http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.0.html

Μία από τις έρευνες λέει ότι με το άτμισμα παίρνεις μόνο το 10% νικοτίνης, απ' ότι στο κανονικό τσιγάρο...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 05:01 »
Συγκεκριμένα εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,416.msg73863.html#msg73863

TIP: Όταν θέλετε να δίνετε λινκ από ένα συγκεκριμένο μήνυμα, κάντε κλικ πάνω στον τίτλο του μηνύματος, όχι του θέματος και μετά αντιγράψτε τη γραμμή διευθύνσεων.

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 05:49 »
Σας ευχαριστω παιδια, πολυ διφωτιστικο! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jimakos_petr

• 2
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 16:35 »
Εχει παραγγειλει κανεις υγρα απο το εξωτερικο???? θελω να το κανω αλλα δισταζω... μπορει κανεισ να με διαφωτισει???

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 16:37 »
Δημήτρη τι είναι αυτό που σε κάνει να διστάζεις;;;
Πολλά παιδιά έχουν παραγγείλει!

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 15:52 »
Χρησιμοποιώ ego-t και υγρό nobacco cigar (16mg)
Ειμαι ικανοποημένος και δεν έχω ξανακαπνίσει κ/τ.

Εχετε να μου προτείνετε κάποιο αλλο υγρο να δοκιμάσω με την ίδια περίπου γεύση ?????

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:26 »
μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου σε καποιους αλλα επειδη τωρα το ψαχνω το η.τ. ,    ολα τα υγρα κανουν για ολα τα η.τ.??? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:28 »
μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου σε καποιους αλλα επειδη τωρα το ψαχνω το η.τ. ,    ολα τα υγρα κανουν για ολα τα η.τ.??? :hmmm:
Ακριβός ετσι. Όλα κάνουνε.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:29 »
 :bye: :yes: γεια σου georod7.....ναι ολα για ολα

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:35 »
Εχει παραγγειλει κανεις υγρα απο το εξωτερικο???? θελω να το κανω αλλα δισταζω... μπορει κανεισ να με διαφωτισει???

γιατί και αυτά που αγοράζουμε απο εδώ, Ελλαδα εννοω, απο εξωτερίκο δεν τα φέρνουν οι εμποροι? απλά κανεις την συναλλαγη χωρίς τον ενδιαμεσο(εμπορος)

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:36 »
γιατί και αυτά που αγοράζουμε απο εδώ, Ελλαδα εννοω, απο εξωτερίκο δεν τα φέρνουν οι εμποροι? απλά κανεις την συναλλαγη χωρίς τον ενδιαμεσο(εμπορος)
:yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 00:50 »
ευχαριστω να'στε καλα!!! :D

Αποσυνδεδεμένος agapios

• *
  • 8
« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 19:41 »
Για μια ακόμα φορά να χαιρετήσω όλο το κόσμο, αφού πρόκειται μόλις για το 2ο ποστ μου στο θαυμάσιο για το αντικείμενό του αυτό φόρουμ, και μάλλον κατ΄ουσίαν το πρώτο που θα διαβαστεί από αρκετούς!

Συγκρίνοντας αυτά που διαβάζω από πολλούς φίλους εδώ, ή αυτά που συζητάω κατ' ιδίαν με φίλους ατμιστές, με τις δικές μου προσωπικές επιθυμίες από το η.τ., βρίσκω πως είμαι πολύ απλός στις απαιτήσεις μου!

Από τα υγρά, για παράδειγμα, η μόνη απαίτηση που έχω είναι να ατμίζω απλή βάση VG χωρίς νικοτίνη και χωρίς αρώματα.

(Η μεν νικοτίνη με ξαπλώνει κάτω από πολλές απόψεις -στη τελική μόνο κέρδος έχω αν δεν την χρησιμοποιώ- τα δε αρώματα με μπουκώνουν αφόρητα και μου δημιουργούν μια αίσθηση φαρυγγίτιδας στο λαιμό, η οποία χάνεται αν δεν ατμίσω κάποιες ώρες. Εννοώ ΟΛΑ τα υγρά που έχω δοκιμάσει μου τη κάνουν και είναι αρκετά)

Δυστυχώς, κατάπληκτος διαπιστώνω πως σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μαγαζί και να έχω μπει ή να έχω επικοινωνήσει ΚΑΝΕΙΣ  δεν διαθέτει σκέτη βάση VG ή PG έτοιμη για άτμισμα σε μπουκάλια ή άλλο μέσο συσκευασίας. Βεβαίως, δεν έχω πολύ καιρό στο χώρο και δεν θα μπορούσα να τα έχω εξαντλήσει όλα, αλλά έχω αρχίσει και απογοητεύομαι λίγο.

Έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποιο νήμα σε αυτό το φόρουμ που αναφέρεται στην εξεύρεση και αγορά φυτικής γλυκερίνης ή προπυλενικής γλυκόλης σαν πρώτη ύλη για την εν συνεχεία ανάμειξή της με νερό, αλλά το DIY δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο. Προτιμώ να αγοράσω έτοιμη βάση και για λόγους ευκολίας, αλλά και για λόγους εξασφάλισης ενός μίνιμουμ ποιότητας.

Και επειδή το παρατράβηξα, πάω στο κύριο ερώτημά μου τώρα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί φυσικό ή ηλεκτρονικό, ξένο ή ελληνικό, που να πουλάει βάση έτοιμη; 

Αυτά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112532 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357735 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326431 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 514 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14556 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28497 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99041 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325783 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost