vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

144 επισκέπτες, 10 χρήστες
Milarepa, bloodlessz, aalex, Chris72111, maprix, octopus, JohnDag, lagoudakis, laniel, gfilip

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος Mmmyrtwww

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #540 στις: Φεβρουαρίου 21, 2012, 08:32 »
Να ρωτήσω λίγο; Έχω δοκιμάσει κάτι τσιγάρα με βανίλια, καθώς και menthol και δεν μου άρεσαν καθόλου. Με βάση αυτό υποθέτω ότι δεν θα μου αρέσουν και οι γεύσεις στο η.τ., έτσι πάει; Αν θέλω να δοκιμάσω κάποια γεύση, υπάρχει κάποια που θα μπορούσατε να προτείνετε; Υποθέτω με βάση το ότι είναι δημοφιλής.
Όχι δεν πάει καθόλου έτσι  :)
Κι εμένα με έπιανε αηδία με τα τσιγάρα με γεύσεις, ενώ τώρα στο η.τ. ψάχνω συνεχώς γεύσεις. (Έχω πάρει ΠΟΛΛΑ υγρά και συνεχίζω να παίρνω χωρίς να έχουν τελειώσει τα προηγούμενα  :-[ )
Κάθε φορά που συνηθίζω κάποια γεύση ψάχνω να βρω άλλη να μου έρχεται πάλι έντονη.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έπαιρνα κυρίως γεύσεις που "θυμίζουν" τσιγάρο.
Ξεκίνα τις δοκιμές (αν θέλεις ρίξε μια ματιά στις δημοφιλείς που σου προτείνει ο alexmach) και βλέπεις μόνη σου!

Αποσυνδεδεμένος user

• 3
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #541 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:08 »
Καλημέρα σε όλους!! ερώτηση ! γιατί βρίσκω από Ιταλία το 1 λίτρο vg με 18 ευρώ ενώ από γνωστό κατάστημα εδώ στην Ελλάδα με 7? είναι λόγω ποιότητας θα πρέπει να προσέξω κάτι? όποιος μπορεί ας βοηθήσει!

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #542 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:11 »
Και μαλλον ακριβη ειναι.
Εδω κανει εως 5 ευρω το πολυ
η καταλληλη για ατμιζμα.

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #543 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:15 »
Εγώ θα προτιμούσα από Ελλάδα , όχι μόνο λόγο τιμής αλλά και εμπιστοσύνης στον παραγωγό ATMOS LAB

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #544 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:16 »
Συμφωνω μαζι σου.

:thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος user

• 3
« Απάντηση #545 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:20 »
Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι ο ατμός λαμπ και συγνώμη αν το μήνυμα μου φάνηκε να τον υποβιβάζει τον κυρίο χάχα κάποιες πληροφορίες? δηλαδή μην κανω τον κοπώ να στέλνω τα λεφτα ιταλια!?

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #546 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:22 »
Διάβασε http://e-kapnisma.gr/index.php/board,125.0.html

Με τίποτα μην δώσεις ούτε ευρό έξω

Αποσυνδεδεμένος user

• 3
« Απάντηση #547 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 12:23 »
σε ευχαριστω  πολυ!

Αποσυνδεδεμένος theopan

• *
  • 10
« Απάντηση #548 στις: Μαρτίου 02, 2012, 21:24 »
Δε βλέπω επιλογή να ανοίξω νέο θέμα (μάλλον επειδή είμαι νέος στο φόρουμ;) οπότε το βάζω εδώ το ερώτημα.
Είχα παραγγείλει κάτι υγρά από Κίνα μαζί με το πακέτο ego-T που αγόρασα από εδώ: http://t-g.en.alibaba.com/ πριν 3 μήνες. Υγρά γεύση Marlboro 16mg (όχι αυτά τα dekang που δείχνει στην 1η σελίδα, κάποια σε μπουκαλάκια χωρίς καμία ένδειξη πέρα από την περιεκτικότητα συσκευασμένα μέσα σε χάρτινο πορτοκαλί κουτάκι που έγραφε απλά "e-liquid"). Έχω δοκιμάσει έκτοτε υγρά Nobacco, Ovale, Flavourart, Inawera και εκείνο το κινέζικο αποδείχτηκε ασυναγώνιστο πραγματικά! Θέλω να ξαναπαραγγείλω αλλά φοβάμαι εμπλοκή στο τελωνείο. Έχει κανείς σας εμπειρία σχετικά με το τι γίνεται τις τελευταίες μέρες; Χρησιμοποιεί EMS ή DHL (εγώ είχα παραλάβει από EMS τότε) η εν λόγω εταιρεία. Να το ρισκάρω λέτε ή θα τα μπλοκάρουν στο τελωνείο με αυτές τις ανοησίες του ΕΟΦ; Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν "δεν είμαστε σίγουροι, πριν 2-3 εβδομάδες στείλαμε πάντως κανονικά Ελλάδα" και κάτι τέτοια...

edit: Τέτοιο κουτάκι:http://t-g.en.alibaba.com/product/533723960-213303904/hottest_e_cigarette_liquid_with_very_competitve_price.html
Ξέρει κανείς αν μπορώ να τα βρω από άλλη πηγή (Ευρώπη ας πούμε);

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #549 στις: Μαρτίου 02, 2012, 21:52 »
δεν ειμαστε στο σωστο θεμα μαλλον, δυσκολα παντως να βρεις το ιδιο ακριβως υγρο εδω κοντα εκτος αν εισαι τυχερος και πεσεις σε εταιρεια που εχει αυτον τον προμηθευτη.

πιο φιλικες μεθοδοι στο τελωνειο ειναι το απλο ταχυδρομειο και μετα η EMS. γενικα τα υγρα "κανουν τζιζ" παντως  ;)

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
« Απάντηση #550 στις: Μαρτίου 02, 2012, 21:58 »
Δε βλέπω επιλογή να ανοίξω νέο θέμα (μάλλον επειδή είμαι νέος στο φόρουμ;) οπότε το βάζω εδώ το ερώτημα.
Είχα παραγγείλει κάτι υγρά από Κίνα μαζί με το πακέτο ego-T που αγόρασα από εδώ: http://t-g.en.alibaba.com/ πριν 3 μήνες. Υγρά γεύση Marlboro 16mg (όχι αυτά τα dekang που δείχνει στην 1η σελίδα, κάποια σε μπουκαλάκια χωρίς καμία ένδειξη πέρα από την περιεκτικότητα συσκευασμένα μέσα σε χάρτινο πορτοκαλί κουτάκι που έγραφε απλά "e-liquid"). Έχω δοκιμάσει έκτοτε υγρά Nobacco, Ovale, Flavourart, Inawera και εκείνο το κινέζικο αποδείχτηκε ασυναγώνιστο πραγματικά! Θέλω να ξαναπαραγγείλω αλλά φοβάμαι εμπλοκή στο τελωνείο. Έχει κανείς σας εμπειρία σχετικά με το τι γίνεται τις τελευταίες μέρες; Χρησιμοποιεί EMS ή DHL (εγώ είχα παραλάβει από EMS τότε) η εν λόγω εταιρεία. Να το ρισκάρω λέτε ή θα τα μπλοκάρουν στο τελωνείο με αυτές τις ανοησίες του ΕΟΦ; Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν "δεν είμαστε σίγουροι, πριν 2-3 εβδομάδες στείλαμε πάντως κανονικά Ελλάδα" και κάτι τέτοια...

edit: Τέτοιο κουτάκι:http://t-g.en.alibaba.com/product/533723960-213303904/hottest_e_cigarette_liquid_with_very_competitve_price.html
Ξέρει κανείς αν μπορώ να τα βρω από άλλη πηγή (Ευρώπη ας πούμε);

εχθες ηρθαν απο κινα :thumpup: :thumpup: :thumpup: απλο ταχ

Αποσυνδεδεμένος theopan

• *
  • 10
« Απάντηση #551 στις: Μαρτίου 03, 2012, 11:10 »
Κι όμως μου απάντησαν πριν λίγο, ότι έχουν πρόβλημα με την Ελλάδα τα μπλοκάρουν τα ελληνικά τελεωνεία, τους τα γυρίζουν πίσω και αν υπάρχει δυνατότητα να στείλουν μέσω άλλης χώρας (έχω ακούσει για κάτι υπηρεσίες όπου αγοράζεις κάτι σαν mailbox σε χώρα όπου αποστέλλουν οι πωλητές π.χ. του ebay και παραλαμβάνεις τελικά μέσω αυτού). Ρε μπελά που βρήκαμε... Οι δικοί μας οι Μπεχράκηδες και οι λοιποί περνιούνται για πιο έξυπνους από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους...

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
« Απάντηση #552 στις: Μαρτίου 04, 2012, 02:46 »
Καλησπερα. Ειμαι νεος ατμιστης 2 μηνες σχεδον και εχω προβλημα με το χτυπημα στο λαιμο. Ατμιζω Maxxboro 18mg με νικοτινη της Flavor Art (30 χρονια καπνιστης Marlboro Lights) με atomizer 2ml ego-w αλλα το χτυπημα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Απο οτι καταλαβα διαβαζοντας εδω στο φορουμ ειναι θεμα υγρων. Δεν εχω καταλαβει ακριβως τη διαφορα μεταξυ PG και VG. To συγκεκριμενο υγρο που ατμιζω δε θα επρεπε κανονικα να μου δινει καποιο χτυπημα; Θελω να απολαμβανω το χτυπημα στο λαιμο και να εχω και πλουσιο ατμο (αν γινεται). Διαβαζω οτι κανετε αλχημειες του τυπου για παραδειγμα 70 VG + 30 PG + 10 νερο ή 50-50. Πως μπορω να κανω κι εγω αυτες τις προσμιξεις? Ξερω μονο τα υγρα που πωλουνται ετοιμα στο εμποριο απο τις διαφορες εταιριες. Τι πρεπει να ζητησω και απο που μιας και μενω επαρχια; Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #553 στις: Μαρτίου 04, 2012, 02:51 »
Το χτυπημα το δινει η παρουσια της Pg (προπυλενογλυκολη) ενω στην Vg ωφειλεται η μεγαλη παραγωγη ατμου..
Μπορεις να επιλεξεις μεταξυ υγρων που εχουν μόνο VG , μονο Pg ή συνδιασμό και των δυο που ειναι και το πιο συνηθισμενο....
Υπαρχουν στην αγορα ετοιμα υγρά ολων των τυπων....
Αν ενδιαφερεσαι να φτιάξεις υγρά ωστενα ρυθμισεις τις αναλογιες μονος σου πρεπει να διαβασεις προσεκτικα τον πινακα υγρα και συγκεκριμενα οπου λεει για DIY...
υπαρχουν καταστηματα που πουλανε τις πρωτες ύλες και καποιοι διδουν και συνταγες/οδηγιες! :yes:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #554 στις: Μαρτίου 04, 2012, 03:17 »
Δεν είναι δύσκολο να μπεις στον κόσμο των DIY υγρών. Αρκεί να ξεψαχνίσεις τα σχετικά θέματα του φόρουμ.

Όμως, δεν είναι απαραίτητο να στραφείς σε αυτά για να βρεις κάτι να σε ικανοποιεί. Πολλά καταστήματα διαθέτουν υγρά με βάση είτε PG (που κατά κοινή παραδοχή προκαλεί εντονότερο "χτύπημα") είτε μείγμα PG-VG. Θα βρεις σε πολλά σημεία στο φόρουμ λινκ για τέτοια μαγαζιά -και φυσικά στο τμήμα των εμπόρων.

Μια εύκολη λύση μπορεί να είναι η Nobacco, γιατί έχει υγρά με αναλογίες 70-80% PG και 20-30% VG. Επειδή έχει πολλούς αντιπροσώπους ίσως κάποιος να βρίσκεται κοντά σου για να πας ο ίδιος και -πιθανόν- να δοκιμάσεις. Άλλη εταιρία με μεγάλo δίκτυο είναι η Ovale. Νομίζω πως και τα δικά της υγρά βασίζονται σε μίξη των δυο βάσεων.

Λογικά τα 18mg νικοτίνης είναι αρκετά (εγώ μετά τα Camel Lights έπεσα σχεδόν αμέσως σε 12 mg χωρίς πρόβλημα). Συνήθως τα υγρά Flavour Art που κυκλοφορούν είναι μόνο με VG -τέτοιο πρωτοπήρα κι εγώ από το κατάστημα που πήρα τον ego-w - και μάλλον είσαι από αυτούς που δεν καλύπτονται από την αίσθηση της γλυκερίνης.

Πριν ψαχτείς με τα "σπιτικά" υγρά θα πρότεινα να ψάξεις λίγο τις έτοιμες λύσεις μέχρι να βρεις κάποια πράγματα που ξέρεις πως σου ταιριάζουν. Αργότερα μαθαίνεις και... εξαπλώνεσαι!
 :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357836 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326497 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 523 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5703 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14573 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99058 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325964 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost