vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

140 επισκέπτες, 3 χρήστες
Milarepa, lagoudakis, tapantari

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος koke

• **
  • 112
  • Φύλο: Άντρας
  • γουσταρω τον ατμο
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 14:56 »
Ξεκίνησα σήμερα το η.τ,
μετά από μια βδομάδα μελέτης  εδώ για ενημέρωση!
Έχω πάρει το Hybrid  το συναρμολογησα στο πιτς φυτίλι σημερα το πρωι κ μεσα στην καλη χαρα παιρνω την πρωτη τζουρα.... Απογοήτευση!
Μια γλυκερη κ απαισια γευση , σαν χαλασμενη αντιβιωση!!
Μ΄ αρέσει που πήρα καπνικα υγρά...
Αν αυτά είναι καπνικά ,δεν θέλω να ξέρω πως ειναι τα αρωματικα!!! Ολα ειναι της Nobacco
Το πρώτο που δοκίμασα ηταν το virginia  16mg και μετα το  usa mix 11mg
Τι βρωμερή και απαίσια γλύκα είναι αυτη!!
Πρεπει οπωσδήποτε να κόψω το κ.τ ,γιατι εκτός των άλλων εχω κ δύο μωρά που ειναι κρίμα να μπαρουτοκαπνιζω!! :'(
Κάποιο υγρό τελείως πικρό χωρίς κ  ελάχιστη από αυτή την γλυκερή γευση υπάρχει????????????????
Ας σημειωθεί,για όποιον θέλει να βοηθήσει ότι κάπνιζα-ζω  κάμελ 2 πακετα την ημερα! :'(
   δοκιμασε την βαση που σου γραφει ο γιαννης πιο πανω ειναι πολυ ουδετερη χωρις γλυκα και αν θες και λιγο πικρα, αρωμα camila και kapnos παλι απο zerobacco :thumpup:ειχα και εγω το ιδιο προβλημα :yes:

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 14:59 »
 :bye:  πήγαινε καλύτερα σε ενα μαγαζί να δοκιμάσεις γεύσεις.... ;)... κάποια θα βρεις για αρχή.....και μετα την βρίσκεις την .... άκρη  :yes:

οι περισσότεροι στην αρχή είχαν έντονη την γλυκεία γεύση.. :o...σε σχέση με την πίκρα του τσιγάρου.. :thumpdown:.. τώρα την ψάχνουμε   :yes:

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #512 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 15:06 »
Ξεκίνησα σήμερα το η.τ,
μετά από μια βδομάδα μελέτης  εδώ για ενημέρωση!
Έχω πάρει το Hybrid  το συναρμολογησα στο πιτς φυτίλι σημερα το πρωι κ μεσα στην καλη χαρα παιρνω την πρωτη τζουρα.... Απογοήτευση!
Μια γλυκερη κ απαισια γευση , σαν χαλασμενη αντιβιωση!!
Μ΄ αρέσει που πήρα καπνικα υγρά...
Αν αυτά είναι καπνικά ,δεν θέλω να ξέρω πως ειναι τα αρωματικα!!! Ολα ειναι της Nobacco
Το πρώτο που δοκίμασα ηταν το virginia  16mg και μετα το  usa mix 11mg
Τι βρωμερή και απαίσια γλύκα είναι αυτη!!
Πρεπει οπωσδήποτε να κόψω το κ.τ ,γιατι εκτός των άλλων εχω κ δύο μωρά που ειναι κρίμα να μπαρουτοκαπνιζω!! :'(
Κάποιο υγρό τελείως πικρό χωρίς κ  ελάχιστη από αυτή την γλυκερή γευση υπάρχει????????????????
Ας σημειωθεί,για όποιον θέλει να βοηθήσει ότι κάπνιζα-ζω  κάμελ 2 πακετα την ημερα! :'(

Μη μασσάς! Υπαρχουν δεκάδες μάρκες υγρών με χιλιάδες γεύσεις σε αμέτρητες αναλογίες βάσεων και εσύ (κατα την ταπεινη μου άποψη) δεν δοκίμασες την καλύτερη απο αυτες.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος xristinax

• *
  • 10
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #513 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 15:11 »
Παιδια ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! ποτε προλαβατε? :)
Η αλήθεια είναι οτι διάβαζα για τα τεχνικά της υπόθεσης κ νόμιζα οτι ο όρος καπνικά υγρά με κάλυπτε.Οπως λέμε δεν βρήκα κάμελ κ κάνω μάρλμπορο..
Αφου υπάρχει ελπίδα (κ υγρά χωρις γλύκα)θα τα βρω δεν υπαρχει περίπτωση!!!
Πάω για παραγγελιες κ επανέρχομαι!!
Χίλια ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #514 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 15:13 »
Ναι, δεν είναι όλα τα υγρά ίδια.
Αν και το θέμα είναι υποκειμενικό, μάλλον έπεσες στην περίπτωση, για σένα.
Συνέχισε τις δοκιμές, κάνε λίγες μέρες υπομονή (χωρίς ΚΤ) να ενισχυθεί η γεύση σου...
και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #515 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 15:16 »
Παιδια ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! ποτε προλαβατε? :)
Η αλήθεια είναι οτι διάβαζα για τα τεχνικά της υπόθεσης κ νόμιζα οτι ο όρος καπνικά υγρά με κάλυπτε.Οπως λέμε δεν βρήκα κάμελ κ κάνω μάρλμπορο..
Αφου υπάρχει ελπίδα (κ υγρά χωρις γλύκα)θα τα βρω δεν υπαρχει περίπτωση!!!
Πάω για παραγγελιες κ επανέρχομαι!!
Χίλια ευχαριστώ!
αν το θες θα τα βρεις ολα , εισαι στο σωστο μερος :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος xristinax

• *
  • 10
« Απάντηση #516 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 20:16 »
Γιάννη κ Βαγγέλη
Παρήγγειλα από Zerobacco:
-Mist  juice nic 2,0%
-thunder juice nic 2,0%
-balanced juice nic 2,0%
-KAPNOS TOBACCO FLAVOUR ATMOS LAB
-CAMILA TOBACCO FLAVOUR ATMOS LAB
-Tobacco Eliquid Zerobacco σε βάση mist 18mg κ ένα ετοιμο γιατί αγχώνομαι!!!!

όταν με το καλό έρθουν,  εγω αν κατάλαβα καλά θα παίρνω μια από τις 3 πρώτες βάσεις κ αν θέλω μπορώ να βάζω σταγόνες άρωμα (πόσες???) kapnos ή  camila για εξτρα πικρίλα :laugh1:
πρώτη απορία: το nic 2.0 % τι είναι?? η νικοτίνη??? κ η δευτερη: πόσο δυνατό θα είναι τελικα το υγρό μου? γιατί δεν είδα κ καμιά επιλογή σε mg όπως με τα έτοιμα υγρά! Ελπίζω να μην ρωτώ λαλακίες :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #517 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 20:20 »
nic 2% είναι περιεκτικότητα 20mg/ml για τη βάση. όλες οι βάσεις σου λοιπόν ειναι 20αρες.  :thumpup:

τα υγρα που θα παραξεις με αυτες θα ειναι περιπου αυτης της περιεκτικοτητας, καθως η ποσοτητα αρωματος ειναι αναλογικα πολυ μικρη. για οδηγιες σχετικα με τις μιξεις με τα αρωματα σου και γενικα την παρασκευη υγρων, δες καλυτερα τα παρακατω:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4637.0.html
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6945.0.html

Αποσυνδεδεμένος sotirakos10

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
« Απάντηση #518 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:10 »
Καλησπερα και παλι φιλοι συνατμιστες!
Επειδη παρατηρησα καποια δυσανεξια στον οργανισμο μου ατμιζοντας υγρα με μεγαλο ποσοστο PG θελω να δοκιμασω καποια το οποια να ειναι 50-50 και να εχουν νικοτινη γυρω στο 11-12 mg!
Να πω μονο οτι δοκιμασα σκετη vg 18mg απο flavourart (ετοιμα υγρα σε πολλες γευσεις) και δεν με ικανοποιησαν με τιποτα!Ουτε σαν γευση αλλα ουτε σαν χτυπημα!
Επισης για καποιον που θελει να μου προτεινει να φτιαξω μονος μου να πω οτι επειδη ειμαι νεος στο ατμισμα (10 μερες) δεν βασιζομαι ακομα να προσπαθησω!
Περιμενω τις προτασεις σας!

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #519 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:19 »
http://zerobacco.gr/el/node/113/5  και επιλέγεις σε κάθε άρωμα που θέλεις την βάση ατμιστικου υγρού να είναι balanced
http://e-tsigaro.com/liquids και επιλέγεις την Traditional

Αυτά κατά τη γνώμη είναι τα καλύτερα..

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
« Απάντηση #520 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:31 »
Της flavouart τα δοκιμασα ολα αλλα δεν μου κανουν με τιποτα μαλλον λογο νικοτινης γιατι η 9αρα ειναι λιγη και η 18αρα ειναι πολυ!Αν υπηρχε κατι ενδιαμεσο ισως να ηταν καλυτερο!Επισης η γευσεις χανοντουσαν τελειως με ego-w που τις δοκιμασα σχεδον ολες!
Τωρα απο zerobacco μου φενονται ενδιαφερον μια που οι γευσεις υπαρχουν και σε 12mg!
Εχεις να προτεινεις καποια?

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #521 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:36 »
δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου γι'αυτό θα προτείνω τα κλασσικά που όλοι μας αγαπάμε:
Πράσινο μήλο!!!!!
καραμέλα!!!!

για τα κανπικά μη με ρωτάς.. οι γνώμες διίστανται μέχρι αηδίας.. εμένα μου αρέσει το camila (που ακόμα δεν το έχει βάλει στο e-shop αλλά θα το βάλει τη Δευτέρα μαζί με τα νέα του καπνικά.. )
αλλά η γεύση είναι πράγμα καθαρά υποκειμενικό.. δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω..  :(

• **
  • 124
  • Rock 'n Vape
« Απάντηση #522 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:42 »
ΟΚ!Ευχαριστω φιλε μου! :respect:

Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι αλλο παρακαλω ειμαι ολος αυτια  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
« Απάντηση #523 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 22:42 »
ego w καραμελα παρε 18 παρε 0 κατεβασε οσο θελεις  :tongue_2: :tongue_2: :tongue_2:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #524 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 23:00 »
δες αυτο http://www.ivape.eu/review/product/list/id/671/category/77/ εγω αυτο ατμιζω εδω και δυο μηνες γευση ουδετερη και καπνικια  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112667 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448315 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109311 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372951 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326493 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 523 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14570 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99055 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325866 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost