vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

489 επισκέπτες, 6 χρήστες
ZoeM, Ducati.Jimakos, teo77, fisikos1981, manoslykos, Buliwyf

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #555 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:03 »
Ξέρεις τι συμβαίνει φίλε μου; Έχω μάθει μάλλον λάθος τι είναι μηχανικό και τι ηλεκτρονικό mod, και μου 'χει κάτσει στον εγκέφαλο ότι μηχανικό mod = έμπειρος χρήστης. Για αυτό και δεν έχω ψαχτεί καθόλου σε μηχανικά. Καλά καλά δεν ξέρω τη διαφορά τους και αν μπορώ κι εγώ ο ίδιος να το δουλέψω.  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #556 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:09 »
Αρκεί να σου πω ότι κάποιοι εδώ μέσα πήραν για πρώτο επισκευάσιμο Ιθάκη ή Πηνελόπη. Δε νομίζεις ότι είναι too much για πρώτο επισκευάσιμο; Φυσικά και θα τα καταφέρεις! Δε θα δώσεις πανελλαδικές  :thumpup: . Γιατί πιστεύεις ότι εγώ έχω περισσότερη πείρα από σένα; Μη τα φοβάσαι καθόλου. Κι εγώ έτσι ήμουν, τα φοβήθηκα, γιατί κάτι άκουγα για IMR κι έλεγα τι είναι αυτές;

• **
  • 386
« Απάντηση #557 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:12 »
Αυτό είναι το θέμα μου όμως... Από το μήνυμα σου και μόνο έχω περίπου 25 άγνωστες λέξεις! :))  Δεν έχω ιδέα από μηχανικά και επισκευάσιμους. Ίσως μελλοντικά ασχοληθώ, αλλά τώρα έψαχνα το απλό!

Αν υπάρχει κάποιο νήμα που να εξηγεί με απλά λόγια τις διαφορές μεταξύ μηχανικού και ηλεκτρονικού και το τι είναι το καθένα παρακαλώ στείλτε μου να δω.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #558 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:17 »
Κι εγω κατ ευθειαν στα βαθεια επεσα
εσκασα 50 ευρω αρχικα κι αγορασα ενα ιννοκιν αλλα δε το χρησιμοποιησα ουτε μια βδομαδα
απο την επομενη ημερα κοιταγα για μηχανικο
οσα μηχανικα εχω μεχρι στιγμης δουλευουν ολα ρολοϊ (κλωνοι και αυθεντικα)
το ιδιο και με τους επισκευασιμους ατμο, θεωρησα οτι οι εργοστασιακοι ειναι χασιμο χρονου
αλλοι σταζανε αλλοι θελανε αντιστασεις καθε βδομαδα , μονο τον ναυτιλο εχω κρατησει επειδη λαλαει ωραια ..

δε χρειαζεσαι πολλα λεφτα για να ξεκινησεις και θα εχεις την ευχαριστηση που σου αξιζει (ως πρωην καπνιστης)

Αν δε σου αρεσει η ιδεα αυτη χτυπα ενα κουτακι κι ενα κεϊφαν να κανεις τη δουλεια σου με ανεση
γιατι οτι μετριο και να παρεις σε 1 μηνα θα θες κατι καλυτερο (γκαραντι)

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #559 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:32 »
Αυτό είναι το θέμα μου όμως... Από το μήνυμα σου και μόνο έχω περίπου 25 άγνωστες λέξεις! :))  Δεν έχω ιδέα από μηχανικά και επισκευάσιμους. Ίσως μελλοντικά ασχοληθώ, αλλά τώρα έψαχνα το απλό!

Φυσικά και δεν θέλω να επηρεάσω τη γνώμη σου γιατί στο κάτω-κάτω το πορτοφόλι και το περιεχόμενό του ανήκουν σε σένα. Απλά επειδή πέρασα από αυτή τη φάση που περνάς κι εσύ τώρα, είδα ότι όσα ξόδεψα μέχρι στιγμής σε ηλεκτρονικά μοντάκια απλά δεν έπιασαν τόπο τα χρήματά μου. Να ξέρεις βέβαια ότι τα λεφτά που θα δώσεις για εξοπλισμό στην αρχή θα τα συγκρίνεις με τα χρήματα που θα έδινες στα τσιγάρα για ένα μήνα. Με τις κατάλληλες επιλογές το buget μήνα με το μήνα θα πέφτει. Αρκεί να σου πω ότι εγώ διαθέτω μόλις 20 ευρώ το μήνα για αναλώσιμα και μόνο. Στην αρχή (για 3-4-5 μήνες) θα έχεις σα ταβάνι ένα ποσό ας πούμε 50-60 ευρώ. Μετά αρχίζει η κατρακύλα. Φιλικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:41 από testament »

• **
  • 386
« Απάντηση #560 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:41 »
Όχι φίλε μου, δεν είναι θέμα το να με επηρεάσεις. Την θέλω τη γνώμη σου φυσικά! Γράφω στο forum γιατί μετράω τις γνώμες όλων σας που βοηθάτε εμάς που τώρα μπαίνουμε στο παιχνίδι! Από τη στιγμή (και στο λέω τελείως χαζά ίσως) που με κάθε τύπου mod (ηλεκτρονικό-μηχανικό-box)μπορώ να αποφύγω το τσιγάρο ατμίζοντας, είμαι ανοιχτός σε συζήτηση και προτάσεις. Αυτός είναι ο σκοπός μου άλλωστε. Να πάρω όσες πληροφορίες και γνώμες μπορώ από εμπειρότερους και να καταλήξω σε μια απόφαση για την οποία δεν θα μετανιώσω (άμεσα τουλάχιστον)!

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #561 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:50 »
Toτε το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να κανονισεις κανα καφεδακι
με ατομα απο Θεσ/νικη, να δεις αρκετα πραματακια απο κοντα, να ρωτησεις κ να μαθεις σχετικα
αμεσα αλλα ποσα.
Ή πανε καμια βολτα e-smokers, vapeclub, nexxton (σορρυ εαν ξεχασα κανενα αλλο) που εχουν
αρκετα μοντακια & επισκευασιμους να δεις απο κοντα, να πιεις κ το καφεδακι σου, να συζητησεις με τα παιδια
κτλ κτλ..

Επειδη κ γω, οπως κ οι περισσοτεροι, οταν βρισκομασταν σε αυτο το σημειο ημασταν στα χαμενα, πιστευω
οτι το live, εχει αλλη χαρη. Αλλο να τα βλεπεις απο το ιντερνετ, αλλο να τα δεις απο κοντα, να τα πιασεις στα χερια σου
να δεις τι & πως.. Θα σε βοηθησει αρκετα στο να κατασταλαξεις πιστευω.  :thumpup: :thumpup:

• **
  • 386
« Απάντηση #562 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:57 »
Ισχύει αυτό που λες και είναι η καλύτερη λύση. Το έκανα εδώ και μέρες όμως  :) . Είδα, έπιασα και έμαθα για το vamo v5 (δεν με ενθουσίασε), το Innokin SVD (μ' άρεσε αλλά από το μαγαζί μου είπαν έχει θέμα το κουμπί του), το provari (απίστευτο σε όλα!), κι ένα box που δεν θυμάμαι τι ήταν καθόλου. Μίλησα, ρώτησα και χοντρικά μου είπαν οι περισσότεροι να πάω σε ηλεκτρονικό για αρχή, οικονομικό και με σχετική αυτονομία. Έχω ήδη μια spinner 2 και μια ego που χρησιμοποιώ, οπότε θέλω και ένα mod για να ΄μαι καλυμμένος (για αρχή τουλάχιστον)! Από την πρώτη ημέρα ατμίσματος όμως, τις περισσότερες συμβουλές και οδηγίες τις πήρα από το forum. Οπότε για αυτό κάνω όλο το θέμα αυτό  :)  Στα σίγουρα....

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #563 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 23:41 »
Θα σου έλεγα να μη μπλέξεις προς το παρόν με μηχανικά mod αφού συνεπάγονται και τη χρήση επισκευάσιμων. Θα μπεις σε βαθιά νερά.
Από εκεί και πέρα λες ότι έχεις spinner 2. Που δεν σε καλύπτει και ψάχνεις mod?

Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι ατμίζεις στα 8-9 watt. Ρίξε και μια ματιά και στο iJust

• **
  • 386
« Απάντηση #564 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 00:04 »
Αυτό μου φαίνεται καλό φίλε @camber! Για να είμαι ειλικρινής, με καλύπτει η spinner προς το παρόν. Θέλω περισσότερη αυτονομία, αλλά και ένα mod για την εμφάνιση. Δεν μ΄αρέσουν οι δικαιολογίες. Ήθελα εξαρχής ένα μοντάκι γιατί μ' αρέσουν και εμφανισιακά και για αυτά που προσφέρουν παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
« Απάντηση #565 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 00:23 »
Παιδιά καλησπέρα.Θέλω την βοήθειά σας σε ένα δίλημμα που προέκυψε στην επιλογή mod για τον πατέρα μου που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα.Αναφέρω ότι προτιμώ να του δώσω μοντάκι με μεγάλη αυτονομία,οπότε μιλάμε για μπαταρίες 18650 ή γενικά για κάποιου τύπου μοντάκι με μπαταρία πάνω απο 2000 mAh .Επίσης θέλοντας να σας προλάβω, του έδειξα ήδη τα vamo και μόνο που δεν με κλώτσησε :tongue_smilie: .

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #566 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 00:32 »

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23307.0.html

Μικρο, σε καλη τιμη, αρκετα αξιοπιστο συμφωνα με τους συμφορουμιτες και με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας, τι αλλο θες;  ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
« Απάντηση #567 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 00:40 »
Πολύ ωραία η πρότασή σου.Αυτό όμως από τα λίγα που είδα έχει ενσωματωμένη μπαταρία,οπότε λογικά έχει και ''ημερομηνία λήξης''.Γνωρίζεις μήπως τι γίνεται όταν τελειώσει;Μπορώ να την αντικαταστήσω κάπως;Γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο και χρηστικό μοντάκι από ό,τι φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #568 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 00:42 »
Θα σου προτεινω απλα να διαβασεις το θεμα που σου εδωσα και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα μεσα απο αυτα που εχουν γραφτει, ειναι καλυτερα ετσι, πιστεψε με θα σου απαντηθουν ολα αυτα που ρωτας  ;)

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
« Απάντηση #569 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 00:48 »
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου όσον αφορά το ijust.Επειδή το πακέτο του είναι πλήρες,οπότε δεν θα χρειαστούν εξτρά έξοδα,είναι καλή εναλλακτική για την περίπτωση που δεν του αρέσει το i-stick;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359803 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374727 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F