vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, trollga, lounik, camber, lagoudakis, Sergios

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #540 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 16:23 »
πολυ καλα λογια εχουν ακουστει και για το dani.

η basic εκδοση εχει 139 ευρω και με δυο χρονια εγγυηση http://www.shop.greek-mods.com/product_info.php?info=p346_dicodes-dani-s--basic--gruen.html&XTCsid=6f129b588857e8e1520edfeb474d5941 ριξε μια ματια δεν χανεις τιποτα  ;)

σορυ τωρα ειδα οτι εχει ξαναπροταθει και οτι ψαχνεις μχρι 100 ευρω με φορτιστη.

η λυση ειναι μια, ψαξε για μεταχειρισμενο προβαρι,ειναι σκυλια και δεν θα εχεις καποιο προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #541 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 16:26 »
Ξεφεύγουμε πολύ στα χρήματα εκεί όμως, γιατί υπολογίζω και 17€ τον φορτιστή (fasttech) και 11€ την μια μπαταρία (Ελλάδα). Οπότε με όλα αυτά βγαίνει πολλά  :-\

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #542 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 16:26 »
Ειναι καθαρά προσωπικό θέμα το γουστο, αλλα μια ακόμη γνώμη, δεν νομίζω να σε πειράζει.
 Τα 90$ ειναι πολλα για ενα μοντ που ναι μεν ειναι ποιοτικό, αλλα ειναι αρκετα (φορητοτα, δυσχρηστεία)βαρύ,δεν εχει οθόνη, παει εως 12.5w και το κυριότερο οι 18350 μπαταριες κρατάνε λιγο.Θα πρεπει να έχεις ενα κουτακι μαζι σου με 3-4 μπατ.
Το vamo σαφώς πιο εύχρηστο, λειτουργικό, ισχυρό  και δοκιμασμένο και ολα αυτα με 20ευρ.
Παίρνεις  2 μπατ 18650 και 1-2 18350, φορτιστη D2 και θα μείνουν και κατι ψιλά στην κάβα και εισαι άρχοντας :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2014, 16:43 από vamaxin »

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #543 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 17:09 »
Ακομα μια γνωμη ειναι και ενα κουτακι απο εδω Ελλαδα , δευτερο χερι (αν και δεν ειναι και ακριβα να παρεις και καινουριο), με DNA 20 - 30 .

Αυτα τα κουτακια εχουν και θυρα usb και δεν χρειαζεται να εχεις φορτιστη . 

Ειδες οτι αδειασε η μπαταρια ;;;        Βαζεις το καλωδιο σε μια θυρα usb ειτε του υπολογιστη , ειτε στο ρευμα του σπιτιου /γραφειου σου ή στον αναπτηρα του αυτ/του σου και γενικα οπου μπαινει το usb καλωδιο και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο μερια αυτονομιας.

Το οτι μπορει μια 18650 με μεγαλη συχνότητα ατμισματος να σου βγαλει ανετα 6 ωρες , νομιζω οτι καθιστά αυτο τον τυπο μοντ στην κορυφη.
Εχοντας μονο ενα καλωδιο μαζι σου στη δουλεια ή στο σπιτι , πιστευω οτι ειναι μεγαλη βοηθεια και σε απαλασει απο μεταφορα μπαταριων .

• **
  • 386
« Απάντηση #544 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 17:31 »
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους που ασχολείστε με το θέμα μου και δίνετε τη γνώμη σας. Διάβασα και έψαξα τις γνώμες όλων.

Θα ήθελα να πω όμως τα παρακάτω:

-Δεν ενδιαφέρομαι για box γιατί είδα πως όταν σε τύπου eleaf τελειώνει η μπαταρία είναι ουσιαστικά για πέταμα.

-Δεν ενδιαφέρομαι για vamo.

-Δεν έχω τα χρήματα για το provari που ήθελα εξ αρχής, και δεν ψάχνω για μεταχειρισμένο.

-Το iTaste 134 mini που μ΄άρεσε αποδεικνύεται μπουρί και χωρίς ιδιαίτερη αυτονομία.

Είμαι αρκετά περίεργος και απαιτητικός στο θέμα αυτό γιατί είναι κάτι που κάνω αρκετή οικονομία για να αγοράσω, μιας και ήδη για δοκιμές σε όλα τα του η.τ. έδωσα πάνω από 150€. Ξέρω ότι τράβηξα το θέμα αρκετά και δεν είναι σωστό για άλλους χρήστες του forum, οπότε κλείνω ευχαριστώντας όλους σας και για τις προτάσεις και για τη βοήθεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2014, 17:36 από kostasfender »

Αποσυνδεδεμένος ambalos

• *
  • 23
« Απάντηση #545 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 17:47 »
ευχαριστω 8)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #546 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:03 »
Ηλεκτρονικό μοντ σε σχήμα σωλήνα που να είναι
μικρό + σωστά ρεύματα + αξιόπιστο + φτηνό
δεν υπάρχει, οπότε και αναγκαστικά ή πληρώνεις παραπάνω ή κάνεις υποχωρήσεις.

• 4515
« Απάντηση #547 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:17 »
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους που ασχολείστε με το θέμα μου και δίνετε τη γνώμη σας. Διάβασα και έψαξα τις γνώμες όλων.

Θα ήθελα να πω όμως τα παρακάτω:

-Δεν ενδιαφέρομαι για box γιατί είδα πως όταν σε τύπου eleaf τελειώνει η μπαταρία είναι ουσιαστικά για πέταμα.

-Δεν ενδιαφέρομαι για vamo.

-Δεν έχω τα χρήματα για το provari που ήθελα εξ αρχής, και δεν ψάχνω για μεταχειρισμένο.

-Το iTaste 134 mini που μ΄άρεσε αποδεικνύεται μπουρί και χωρίς ιδιαίτερη αυτονομία.

Είμαι αρκετά περίεργος και απαιτητικός στο θέμα αυτό γιατί είναι κάτι που κάνω αρκετή οικονομία για να αγοράσω, μιας και ήδη για δοκιμές σε όλα τα του η.τ. έδωσα πάνω από 150€. Ξέρω ότι τράβηξα το θέμα αρκετά και δεν είναι σωστό για άλλους χρήστες του forum, οπότε κλείνω ευχαριστώντας όλους σας και για τις προτάσεις και για τη βοήθεια.

Φιλε μου ,δεν ειναι ολα τα box με αυτο τον τροπο κατασκευης.
Τα box για τα οποια εγραψα εγω , αλλαζουν κανονικα μπαταρια , ειναι τα πιο μικρα που μπορεις να παρεις με μπαταρια 18650 , ειναι συναρμολογημενα εδω Ελλαδα και μπορεις να εχεις με ενα τηλ/νο το σερβις και τον κατασκευαστη/συναρμολογητη να του πεις οτι θελεις και να σε βοηθησει σε οτι θελεις.

Το πιο μικρο μοντ σε σωληνα με πλακετα ειναι το DANI με 18350 μπαταρια  και ειναι μεγαλυτερο απο το box  που σου λεω με 18650

Αλλαζεις κανονικα μπαταρια και μπορεις να βαλεις οποια γουσταρεις και αγαπας........

• **
  • 386
« Απάντηση #548 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:22 »
Αυτό δεν το ήξερα (για το box). Φαντάστηκα πως είναι όλα κατ' αυτό τον τρόπο. Μπορείς να μου διευκρινήσεις ποιο είναι αυτό που προτείνεις;

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #549 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:38 »
Αγαπητέ Κώστα,
Βλέπω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη. Αν είσαι και Παοκτζής πήγαινε στον παρακάτω και θα τα βρείτε:
http://www.sebmods.com/

• 4515
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:43 »
Αυτο που σου ειπε και ο απο πανω.

Καλο παιδι και μπελαλης

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:46 »
[
Το πιο μικρο μοντ σε σωληνα με πλακετα ειναι το DANI με 18350 μπαταρια  και ειναι μεγαλυτερο απο το box  που σου λεω με 18650

Ρε Βασίλη, παρόλο που τα λεχθέντα σου εδώ στο φόρουμ είναι ευαγγέλιο (και το εννοώ), επέτρεψε μου μια μικρή ένσταση. Το πιο μικρό μόντ με πλακέτα νομίζω είναι το Orion® v4.1Batt  (http://www.nosmoker.net/orionr-v41batt).
68 mm σε 18350 έκδοση.

• 4515
« Απάντηση #552 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 18:56 »
Ωπα............ :respect: :respect: :respect:

Αυτο μου ειχε διαφυγει.................  Βαγγοοοο........θελουμε και ενα κουτακι πιο μικροοοο......... ;D :))

Εεεε ..... τωρα θα κανει και μικροτερο αυτος ο τυπος που τον λενε SEB... 8)

Aλλα και παλι , με τα 70mm και κατι αν δεν κανω λαθος του κουτακίου του SEB , την 18650 της αρεσκειας μας μεσα , τα 20-30 Watts , τη θυρα USB  και το σερβις απο το τηλ/νο , πιστευω οτι ειναι πιο συμφερον το κουτακι του SEB  απο τα 15 Watts , τα 165€ και την 18350 του ORION.

Γνωμη μου παντα.

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 19:02 »
respect  :thumpup:
Εξ' άλλου είναι θέμα επιλογής μεταξύ σωλήνας και κουτιού.

Αποσυνδεδεμένος testament

• **
  • 432
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 05, 2014, 21:57 »
Αυτό δεν το ήξερα (για το box). Φαντάστηκα πως είναι όλα κατ' αυτό τον τρόπο. Μπορείς να μου διευκρινήσεις ποιο είναι αυτό που προτείνεις;

Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου κι αν θέλεις άκουσέ την. Επειδή είχα για περίπου 3 χρόνια (κι έχω ακόμα) 4-5 ηλεκτρονικά μοντάκια διαπίστωσα ότι αργά ή γρήγορα είχα πρόβλημα μαζί τους (ή αν θέλεις είχαν πρόβλημα αυτά με μένα  :laugh1: ). Άλλα από αυτά κράτησα κι άλλα πέταξα (βγήκαν off). Άλλα είχαν πρόβλημα στο κουμπί, άλλα στον πόλο και πάει λέγοντας. Το κοίταξα από δω το έψαξα από κει και κατέληξα σε μηχανικό μοντάκι. Είναι αθάνατα εργαλεία και το μόνο που θα τα αντικαταστήσει είναι κάποιο καινούργιο μοντέλο. Βασικά δε χαλάνε εύκολα. Αρχικά είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου γιατί φοβόμουν μην καρφωθεί καμιά μπαταρία στο κεφάλι  :laugh1: . Έχω το Sirius (47 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα) με kick και πάει τρένο. Δε νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω εύκολα σε ηλεκτρονικά (πλην provari). Κατά την άποψη μου είναι να κοιτάξεις μηχανικό για να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2014, 22:02 από testament »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F