vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

646 επισκέπτες, 2 χρήστες
bloodlessz, manoslykos

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #435 στις: Ιουνίου 26, 2014, 08:39 »
Δεν ειμαι υπερ των κλωνων , αλλα τα χρηματα που εχω ειναι για αλλους , πιο σοβαρους σκοπους και ετσι περασαν κι απο τα χερια μου κλωνοι απο διαφορες εταιριες κατασκευης κλωνων.
Ειχα ομως και την τυχη , να περασει απο τα χερια μου και το κανονικο και πραγματικα , υπαρχει διαφορα η οποια ειναι αισθητη.

Αυτο που εχει σημασια για 'μενα , ειναι το ρευμα που θα δωσει ενα μοντ , παντα ομως με την ιδια μπαταρια μεσα.
Οι κλωνοι λοιπον εχουν καλο ρευμα , οχι ομως το ρευμα που εχει το κανονικο Nemesis. Oι διαφορες δεν ειναι μεγαλες , αλλα υπαρχουν σε οτι αφορα τις απωλειες των μοντς.
Δεν ειναι μονο το κουμπι που εχει διαφορα , αλλα και οι πολοι του κανονικου ειναι καλυτερης ποιοτητας απο των κλωνων.
Ομως υπαρχουν κι αλλα σημεια τα οποια συμβαλουν στην αποδωση ενος μοντ.
Αν κοιταξετε καλα , οι ενωσεις των σωλήνων του κανονικου Nemesis , εχουν μια αρμωνια και εφαπτονται τελεια μεταξυ τους. 
Στους κλωνους , ειτε ειναι απο την Lambo , ειτε Rainbow heaven , ειτε Hcigar , ειτε Young June , ειτε Elego tech , ειτε Bilsen κλπ. κλπ. κλπ.........................(ειναι αμετρητοι) , οι σωληνες , δεν εχουν τελεια επαφη μεταξυ τους.
Ειναι κι αυτο ενα σημειο που συμβαλει στην αποδωση του μοντ.

Οι διαφορες φυσικα δεν ειναι αντιληπτες στο ατμισμα , αλλα σαν αριθμοι στο πολυμετρο.
Εχουν ομως κραυγαλεα διαφορα στο θεμα φινιρισμα και αισθηση.

Οσο για το κουμπι και τα σκαλωματα , υπαρχει λυση και ειναι τρομερα ευκολη.

Με πολυ λεπτο γυαλοχαρτο (1000-2000) και προσαρμοζοντας μια βιδα στο κουμπι , το πιανουμε σε ενα δραπανο και σιγα σιγα στην αρχη , αρχηζουμε και περιστρεφουμε το κουμπι με το δραπανο , εχοντας το γυαλοχαρτο στον λαιμο του κουμπιου.
Αυξανουμε σταδιακα τις στροφες του δραπάνου και ετσι σιγα σιγα ο λαιμος του κουμπιου αποκτα μια γυαλαδα και δεν σκαλωνει ειτε με μαγνιτες , ειτε με ελατηρια.
Στο κανονικο Nemesis , ο λαιμος ειναι πολυ καλα καθαρισμενος και με τις γωνιες στο αυλακι για τον πυρο σμιλεμενες , ωστε να μην τριβωνται με το ορειχαλκινο κομματι του κουμπιου που εχει το σπειρωμα.
Εκει ειναι και το σκαλωμα που εχουν οι κλωνοι.

Αποσυνδεδεμένος vilsnick

• *
  • 54
« Απάντηση #436 στις: Ιουνίου 26, 2014, 11:25 »
Ριξτε και μια ματια στα Ελληνικα και πολυ αξιολογα μοντς, (π.χ. τα μοντακια του Gus), εγω πηρα ενα και νομιζω ειναι απο τις καλυτερες αγορες μου...!!! Με 45-50ε ξεμπερδευεις + εχεις υποστηριξη ανα πασα στιγμη :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
  • Η δουλειά θα γίνει νύχτα!
« Απάντηση #437 στις: Ιουνίου 26, 2014, 14:47 »
μηπως καποιος χρησιμοποιει αυτό?: http://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=69

τι ατμοποιητή εμπορίου θα μοπρούσα να του βάλω και αν γίνεται με ρυθμιστή αέρα?

κάποιος που να έχετε δοκιμάσει και να δουλεύει καλά με το μοντ αυτο?

ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #438 στις: Ιουνίου 26, 2014, 16:02 »
Ατμοποιητής εμπορίου πάνω σε μηχανικό μοντ, δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός ατμιστικά. Εκτός αν βρεις κάτι με αρκετά χαμηλή αντίσταση ώστε να μπορεί να σου δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #439 στις: Ιουνίου 26, 2014, 16:13 »
μηπως καποιος χρησιμοποιει αυτό?: http://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=69

τι ατμοποιητή εμπορίου θα μοπρούσα να του βάλω και αν γίνεται με ρυθμιστή αέρα?

κάποιος που να έχετε δοκιμάσει και να δουλεύει καλά με το μοντ αυτο?

...
Αspire Nautilus με κεφαλή 1.6Ω, τον έχω δοκιμάσει στο Chi_You clone της Fasttech και τα πάει πολύ καλά...

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
« Απάντηση #440 στις: Ιουνίου 26, 2014, 17:24 »
με τον δικό του ανεβαίνει πολύ το κόστος…πιο πολλά ο ατμο από το μοντ…!

όμως με τίποτα κλώνο, δε γουστάρω αυτούς που κερδίζουν με τις ιδέες άλλων και εις βάρος τους

οπιαδήποτε άλλη πρόταση δοκιμασμένη δεκτή κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας  :)

zacharis το θέμα μου με τους κλώνους δεν είσαι σε καμία περίπτωση σπόντα για την επιλογή σου ειλικρινα…οτιδήποτε υπάρχει λογικό να υπάρχει και κάποιος που θα το χρησιμοποιεί :)

• 3469
« Απάντηση #441 στις: Ιουνίου 26, 2014, 18:15 »
Μήπως τα ΄χεις μπλέξει λίγο?
Δεν σου σύστησα κλώνο αλλά ατμοποιητή εμπορίου με ρυθμιστή αέρα που να δουλεύει αξιοπρεπώς με μηχανικό mod ανεξάρτητα αν είναι ακριβό ή φθηνό!

P.S: Aν οι "άλλοι" πωλούσαν τα μεταλλικά σωληνάκια τους σε λογική τιμή δεν θα υπήρχαν κλώνοι...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2014, 09:54 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
« Απάντηση #442 στις: Ιουνίου 26, 2014, 18:21 »
οχι φιλε μου απλα επειδη εγραψες οτι το χρησιμοποιεις σε κλωνο κι εγω οτι ειμαι αντιθετος με τους κλωνους δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να παρεξηγηθω… :)

φυσικα και κατάλαβα τι μου εγραψες και σε ευχαριστώ για την απάντηση και την πληροφορία  :)

λογικά αφου σου δουλεψε θα μου δουλεψει κι εμενα νομίζω

α! καλά δεν έχεις άδικο και με το τρόπο τους σίγουρα δεν αφήνουν άλλη επιλογή, άστα να πάνε  :)

• 3469
« Απάντηση #443 στις: Ιουνίου 26, 2014, 18:26 »
Και 'γώ είμαι αντίθετος με αυτούς πουλάνε μεταλλικά συναρμολογημένα σωληνάκια στην καταπληκτική τιμή των 200+$!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2014, 09:55 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #444 στις: Ιουνίου 26, 2014, 18:33 »
Επειδη το παρων θεμα αφορα τη βοηθεια για επιλογη mod κι οχι ατμοποιητη,
αλλα ουτε και την κουβεντα περι κλωνων, θα ηθελα να μας επαναφερω στην ταξη. :)
Υπαρχουν πιο καταλληλα νηματα για τις παραπανω συζητησεις.

Αποσυνδεδεμένος Geoskoul

• *
  • 47
« Απάντηση #445 στις: Αυγούστου 16, 2014, 12:39 »
ποιο ειναι καλυτερo?
coolfire 1 η vamo v5

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2014, 12:48 από Geoskoul »

« Απάντηση #446 στις: Αυγούστου 16, 2014, 12:44 »
vamo  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #447 στις: Αυγούστου 16, 2014, 12:58 »
Το Cool Fire 1 βγαζει πολλα προβληματα καθως εχει και κατω του μετριου τον ατμοποιητη του.
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Geoskoul

• *
  • 47
« Απάντηση #448 στις: Αυγούστου 16, 2014, 13:03 »
ευχαριστω :thumpup: :thumpup:

Διαγραφη αμεσης παραθεσης.
Επιπλεον, για να εκφρασετε ευχαριστια, μπορειτε να χρησιμοποιειτε το κουμπακι Bravo.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2014, 13:21 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #449 στις: Αυγούστου 20, 2014, 16:13 »
Το Cool Fire 1 βγαζει πολλα προβληματα καθως εχει και κατω του μετριου τον ατμοποιητη του.
Πετρος  :thumpup:
Αντιθετως για τα λεφτα του ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον ατμοποιητη του cool fire 1 (30 s)
συνηθως ατμιζω σε αυτον τα περισσευματα απο τα τανκς τα πρωινα με τον καφε για πιο γρηγορο ξυπνημα

Ειδικα οταν τον μονταρω στο μηχανικο Gus για να τραβαω τζουρες την ωρα του γενικου καθαρισμου εξαρτηματων τα σπαει κυριολεκτικα
Παρεπιπτοντως σημερα κλεινει ενα μηνα ζωης στα χερια μου και σκοπευω να αλλαξω για πρωτη φορα αντισταση
Δε λεω οτι ειναι ο καλυτερος του κοσμου αλλα εναν giga aerotank τον γυρισα πισω αυτον ουτε τοχω σκεφτει να τον παροπλισω ακομη  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328271 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99943 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F