vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

555 επισκέπτες, 3 χρήστες
lagoudakis, webtool, vougiouklakis

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #375 στις: Μαΐου 03, 2014, 06:18 »
Αν ομως βαλεις τον τζεμινι πανω στο cool fire....δεν θα τρελαθεις απο τη χαραα σου. Καινουριος θα παιζει ικανοποιητικα. Μετα απο καποια μλ ομως θα θελει περισσοτερα βατ

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Φύλο: Άντρας
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #376 στις: Ιουνίου 19, 2014, 17:12 »
Ψάνχω να βρω μηχανικό (κλώνο) με τα εξής χαρακτηριστικά:

Διπλό-ρυθμιζόμενο πόλο 510. Δλδ ρυθμίζομενο και στο πόσο ψηλά θα είναι ο πόλος μέσα στο 510 αλλά και πόσο χαμηλά θα είναι το pin που κάνει επαφή με την μπαταρία.

Κουμπί που να μην ξεβιδώνει με τη χρήση. Π.χ. το κουμπί της κλωνοβέλας μετά από λίγο χαλάρωνε στη σύνδεσή του με το pin που ακουμπάει στην μπαταρία. Παρατήρησα ότι το chi you δεν έχει αυτό το πρόβλημα καθώς το pin έχει αρσενικό σπείρωμα κι έτσι δεν ξεβιδώνει με τη χρήση.

Recessed κουμπί, ή τουλάχιστον κουμπί που δεν πατιέται με ό,τι ατμο και να έχει το mod. Π.χ. Το chi με τον ρώσσο πάνω σε όρθια θέση πατιέται.

Επίσης, αυτο το έχει κανείς; Τι γνώμη έχουμε;

Αποσυνδεδεμένος Vasilis R.

• *
  • 61
  • Joyetech evic vtc/phenomenon lite by gus/iatty
« Απάντηση #377 στις: Ιουνίου 19, 2014, 17:43 »
Το nemesis το δοκιμασες? πληρει ολα αυτα που προαναιφερες!!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #378 στις: Ιουνίου 19, 2014, 17:49 »
 :nope:

Το nemesis δεν εχει ρυθμιζομενο 510 πολο εσωτερικα, τα "μποσικα" για τις μπαταριες τα παιρνει απτο κουμπι.
Επισης το pin του κουμπιου ξεβιδωνει για πλακα.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #379 στις: Ιουνίου 19, 2014, 17:50 »
http://www.fasttech.com/products/1411/10007667/1718001

Δεν ξερω αν ειναι καλο ή οχι , αλλα αυτα τα χαρακτηριστικα που ζητας , εκει πηγε το μυαλο μου.
Απο αυτα που λενε ομως , δειχνει να ειναι καλο μοντακι .  Το εχουν βαθμολογησει με 5 αστερια στις κριτικες του φορουμ της FT.

Το 4 9 (four nine) για το οποιο ρωτας , ειναι το πιο ευκολο μοντακι  ( μαζι με ενα αλλο παρομοιας κατασκευης που δεν θυμαμε το ονομα του )  , αφου δεν εχει ουτε ρυθμησεις , ουτε πολους , ουτε ελατηρια......ουτε τιποτα...

Το κακο ομως ειναι οτι δεν μπορεις ευκολα να βαλεις επανω ατμ/τη που περνει απο τον πολο αερα , γιατι αν κανει διαρροη το υγρο θα παει με τη μια στην μπαταρια.
Αν ομως το θελεις για ατμ/τη που εχει επανω ή στα πλαγια αερα , ειναι ενα ευκολο μοντακι .
Φοβαμε ομως για τις απωλειες που θα εχει λογο μαγνητων .   Επισης , δεν μπορεις να κατεβεις ευκολα κατω απο τα 0.8 Ωμ γιατι υπαρχει κυνδινος να χαλασουν οι μαγνητες απο την θερμοκρασια που θα αναπτυχθει.   Οχι οτι θα χαλασουν σιγουρα , αλλα η θερμοκρασια ειναι και ο εχθρος των μαγνητων.

« Απάντηση #380 στις: Ιουνίου 19, 2014, 19:56 »
5 αστέρια Βασίλη επειδή είναι 1 κριτική  :)) :))

Φίλε renesis όπως λες έτσι είναι του Gus τα τηλεσκοπικά. Κοίτα καλύτερα μην βρεις από αγγελία
ή πάρε καινούργιο αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #381 στις: Ιουνίου 19, 2014, 19:58 »
Θα γραψω ενα< κουστουμι>παροτι δεν ειναι αυτο που γραφεις.
Αντιγραφο ΝΕΜΕΣΙΣ απο Φαστ αλουμινιο μαυρο για 650 μπαταρια 16 δολαρια,Κayfun lite Μαυρος,14 δολαρια καθονται αλφαδια τα σηματα με τελειως βιδωμενο το κουμπι, του Νεμεσις!ΔΕΝ ξεβιδωνει.
Το τελειο σετ σε απιθανη τιμη!!
Θα το ερωτευτεις!!!!!
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #382 στις: Ιουνίου 19, 2014, 20:39 »
5 αστέρια Βασίλη επειδή είναι 1 κριτική  :)) :))

Δεν ειδα ποσες ειναι , μονο οτι ειναι 5 στα 5......... :)) :))

Παντως με αυτα που ζητα το παλικαρι , αυτο βλεπω να τον καλυπτει..... :dontknow:

Επιδιορθωση παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 19, 2014, 20:49 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
« Απάντηση #383 στις: Ιουνίου 19, 2014, 22:30 »
Το αντίστοιχο 18650 που φέρεται να είναι του ίδιου κατασκευαστή έχει 4.8 στα 5 σε 117 κριτικές.
Συμφωνώ απόλυτα με τον shadockan ότι ταιριάζει στις απαιτήσεις σου αυτό το mod.
Βέβαια το αυθεντικό είναι κορυφαίο και έχει ακόμα καλύτερο διακόπτη. Άρα σύμφωνα με τις περιγραφές στο forum της fasttech έχουμε την περίπτωση που το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο....

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #384 στις: Ιουνίου 20, 2014, 13:42 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@Vassilis/Tsarly Το κλωνοnemesis το έχω πάρει στην κοπέλα μου και όντως, το κουμπί είναι όπως τα λέει ο nemesis. ξεβιδώνει για πλάκα, άσε που κολλάει ώρες ώρες και θέλει ξυσίματα και λειάνσεις κτλ.

@ shadokan Το 4nine  το ήθελα για τον dripper με τη λογική ότι εφόσον είναι εξ'ολοκλήρου από χαλκό και χωρίς θετικό πόλο θα έχει και τις λιγότερες απώλειες (για κλώνος). Αλλά με προβλημάτισες με τους μαγνήτες του οπότε δε θα το προτιμήσω.

@giannis pap Δυστυχώς αυθεντικό μηχανικό είναι εκτός του budget μου, ακόμα και του gus που είναι φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Προς το παρόν κλώνοι από ft και άγιος ο θεός.  :)

Οπότε με βλέπω για paps (ss γιατί από το brass έχω άσχημες αναμνήσεις από την κλωνοβέλα)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #385 στις: Ιουνίου 20, 2014, 14:00 »
Δες κι αυτο.
Διπλα ρυθμιζομενος πολος, εσωτερικο κουμπι κι ενδιαφερον φινιρισμα, κατα τη γνωμη μου παντα.
Υπαρχει και σε brass με ακομα πιο ομορφη εμφανιση.
Στα μειον τα 23mm διαμετρου (αν και στο καπακι φαινεται να τελειωνει στα 22mm) και η απουσια insulator στο κουμπι.

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
  • Η δουλειά θα γίνει νύχτα!
« Απάντηση #386 στις: Ιουνίου 23, 2014, 14:56 »
Γεια χαρά σε όλο το φόρουμ!

Ελπίζω να γράφω σε σωστό νήμα αν όχι συγχωρέστε με...
είμαι ανάμεσα σε coolfire 1 και mvp v2..έχω διαβάσει αρκετά 3 μέρες τωρα απλά θα ήθελα τη γνώμη σας ειδικά για αυτά τα δυο
κλίνω περισσότερο προς το κουτακι αλλά θα ήθελα κάποιον άλλο ατμοποιητή (bottom coil) κι εδώ χρειάζομαι επίσης τα φώτα σας γιατί από αυτα που διαβάζω δεν δουλεύουν όλοι τόσο καλά πάνω του. Με ενδιάφέρει πλούσιος και γεμάτος καπνός(ντουμάνι). Το υγρό που θα χρησιμοποιήσω 99% θα είναι το gina ή το tribeca 18mg

επίσης πώς μπορώ να έχω την εκπτωση λόγω εγγραφής στο σάιτ?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #387 στις: Ιουνίου 23, 2014, 16:58 »
Κάποια μηνύματα διαγράφηκαν.

Ας μείνουμε στο θέμα μας και στη βοήθεια για επιλογή mod.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος td

• *
  • 81
« Απάντηση #388 στις: Ιουνίου 23, 2014, 17:54 »
Γεια χαρά σε όλο το φόρουμ!

Ελπίζω να γράφω σε σωστό νήμα αν όχι συγχωρέστε με...
είμαι ανάμεσα σε coolfire 1 και mvp v2..έχω διαβάσει αρκετά 3 μέρες τωρα απλά θα ήθελα τη γνώμη σας ειδικά για αυτά τα δυο
κλίνω περισσότερο προς το κουτακι αλλά θα ήθελα κάποιον άλλο ατμοποιητή (bottom coil) κι εδώ χρειάζομαι επίσης τα φώτα σας γιατί από αυτα που διαβάζω δεν δουλεύουν όλοι τόσο καλά πάνω του. Με ενδιάφέρει πλούσιος και γεμάτος καπνός(ντουμάνι). Το υγρό που θα χρησιμοποιήσω 99% θα είναι το gina ή το tribeca 18mg

επίσης πώς μπορώ να έχω την εκπτωση λόγω εγγραφής στο σάιτ?

ευχαριστώ προκαταβολικά
Σου προτείνω vivi nova ή protank 3 με ρυθμιστή τζούρας, αν θέλεις να ανέβεις σε τιμή πήγαινε σε nautilus ή aerotank mega

Αποσυνδεδεμένος guitars

• *
  • 47
  • Η δουλειά θα γίνει νύχτα!
« Απάντηση #389 στις: Ιουνίου 23, 2014, 18:54 »
Ευχαριστώ για την απάντηση! Σαν μοντακια αξίζουν το κόπο για τα χρήματά τους; Ειμαι στο τσακ για το mvp απλα θα το ψάξω κανα δυο μέρες ακομη.το εχεις δοκιμάσει; Δυστυχώς εδω κρητη λιγο δύσκολο να τα τεστάρεις

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450423 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F